Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Povolání kuřáků marihuany
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 251

2 PiosOne: tak to je uplne super s tymi kontaktnymi cockami. Ja ích nosim, aj ked mi vlastn este nikdy nebolo teba vyhovorku ale ak bude musim si spomenut ze mam v oku to!
thanx

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 27-10-2003 v 07:55 AM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 252

womi: teď na podzim je taky dobrá výmluva na počasí + čočky (prudká změna teploty (místnost-venek), prudký vítr který s sebou nese různý bordel -> bordel v očích). ale to už je mimo topic tohohle fóra

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 27-10-2003 v 08:06 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 253

PiosOne: ha ale mna teraz napadla jedna vec. JA nemozem pouzit tuto vyhovorku lebo ja mam cocku iba v jednom oku! no nic.
Sorry za offtopic

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 27-10-2003 v 13:44 PM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 254

citace:
Původní příspěvek od PiosOne
tuhle výmluvu používám taky a taky mám druhou, možná ještě lepší. to se vymlouvám na kontaktní čočky (tohle je samozdřejmě pouze pro ty, kteří je nosí ).

kontaktni cocky me moc nevyhovujou...vzdycky se mi zacnou lepit na oci, kdyz jsem zkourenej...to bych ty kapky na oci potreboval tak dvoje na den... :c)

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>
------------------------------------------------

Old Post 27-10-2003 v 14:15 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 255

womitor: tak to je smůla; mě se jednou stalo, že jsem si nakapal Visine a vyšel mi jenom na jedno oko. takže jedno jsem měl červený jak ruská vlajka a druhý totálně bílý

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

Old Post 27-10-2003 v 15:17 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
karijec
Nový Člen

Karma uživatele karijec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 256

Já teď kvůli škole sedím u kompu dost často, takže sem skrz oči vykrytej ( mám je rudý permanentně ).
Jinak se dost často vymlouvám na nevyspanost.

Old Post 02-11-2003 v 15:34 PM
karijec je offline   Profil uživatele karijec   Find more posts by karijec   Foto galerie člena karijec   Click here to Send karijec a Private Message   Add karijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PapaGana
Host

Pohodička očka Příspěvek č. 257

Nazdárek čtu si tu ty vaše rady proti lidem co mají řeči na vaše krásné rudě zalité očka. Já jsem studentka a ze začátku jsem stm měla problémy jelikož lektoři se furt ptali co mám s očima, tak jsem se jednoho dne pořádně zhulila a šla jsem na oční a tam mi řekli že mám chronickej zánět spojivek. Mám na to papír takže když se mě někdo zeptá na oči tak mu dám lísteček a jdu si dál svou vysmátou cestou a všichni mi můžou vlízt na hrb. A doma mě mi naši kupujou kapky atd. Takže až jednou budu muset ten lísteček vyhodit ještě mi tu zbejvá pár litrů kapek. Tim pádem zdravim a užívej te si to naplno.

Old Post 02-11-2003 v 18:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Garf
Nový Člen

Karma uživatele Garf - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

Ja ted delam IT technika, v praci jsem jeste nesmotnul... jednak proto, ze jsem nedavno zacal a taky proto, ze nevim, jak to tady s hulenim je, kdyby to nekdo nahodou poznal... jiste vite, ze se o tom pod neskrytou identitou tezko mluvi s lidmi, ktere znate chvili a to jen v praci ) Takze zatim jen po praci, ovsem vlastne jednou i pred praci, ale nastesti to byl jen "s citem" vzorek )))

Old Post 24-11-2003 v 14:18 PM
Garf je offline   Profil uživatele Garf   Find more posts by Garf   Foto galerie člena Garf   Click here to Send Garf a Private Message   Add Garf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 259

garf: tak je to správné, v práci se hulí až když si to můžeš dovolit. není zodpovědné se zčadit hned při první příležitosti. nejdřív si oťukej postoj jednotlivých kolegů ke konopí. ať třeba nenarazíš na nějakého vola.

Old Post 24-11-2003 v 14:23 PM
hashie
Nový Člen

Karma uživatele hashie - 0% Pěstitelská

rudá očka x zaměstnání Příspěvek č. 260

tak já když sem vyčazená jak paprika tak mám maximálně skelnej pohled ale rudý oči v žádnym případě takže v práci můžu čadit o 106 a nikdo nepovolaný nemá ani šajna teda samozřejmě když nedělám nějaký kokoťárny

Old Post 24-11-2003 v 14:48 PM
hashie je offline   Profil uživatele hashie   Find more posts by hashie   Foto galerie člena hashie   Click here to Send hashie a Private Message   Add hashie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thequila
Nový Člen

Karma uživatele Thequila - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

Studuju střední školu hulím občas ale někdy se to fakt nedá to pak zírám na profesora a nevím co po mě chce. ale po škole furt jak se dá.

Old Post 25-11-2003 v 09:55 AM
Thequila je offline   Profil uživatele Thequila   Find more posts by Thequila   Foto galerie člena Thequila   Click here to Send Thequila a Private Message   Add Thequila to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xEagle
Nový Člen

Karma uživatele xEagle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

Já dělám managera produkce pro pár časopisů v práci nehulim nikdy protože bych pak nestíhal klienty. Jinak mimo práci tak 2 - 3 týdně někdy více někdy méně. Ale přes týden se snažím sportovat a hulit jen pátek a sobota aby hulení u mě pořád zůstalo jako vijmečná událost na kterou se těšim a né samozdřejmost.

Jinak s očima si starost nedělám každýmu řeknu narovinu sem zhulenej. Každej to stejně pozná a pak vymlouvat se na čočky a smrdět trávou to pak člověk vypadá ještě jako debil.

Old Post 28-11-2003 v 13:58 PM
xEagle je offline   Profil uživatele xEagle   Find more posts by xEagle   Foto galerie člena xEagle   Click here to Send xEagle a Private Message   Add xEagle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Locki23
Alchemist inside soul

Karma uživatele Locki23 - 91% PěstitelskáKarma uživatele Locki23 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 263

Ja delam jako IT Manager...znamena to v praxi kvadro a hodne vybrany jednani s hodne narocnou klientelou, odpovednost, planovani atd.atd....hulit v praci by byla pracovni sebevrazda, paco kdyz zahulim, je mi vsechno jedno a ze vseho si delam prdel, coz by asi leckterej klient nevydejchal......a navic nevim, jestli by moji podrizeni neudelali v pripade meho vyhulenectvi v praci rychlou revoluci...kdyz si je ted tak prohlizim, tak vypadaj na vsechno, jen ne na hulice...dokonce me nenapada nikdo v tyhle praci, kdo by jen trochu daval prostor realne moznosti, ze se za jeho image skryva vyhulenec...ci aspon obcasnej konzument....jsem tu tedy sam, tak strasne sam...

Old Post 28-11-2003 v 16:00 PM
Locki23 je offline   Profil uživatele Locki23   Find more posts by Locki23   Foto galerie člena Locki23   Click here to Send Locki23 a Private Message   Add Locki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 264

locki: nezbývá, než si podřízené pěkně vycvičit

Old Post 02-12-2003 v 10:26 AM
Brunco
Stálý Člen

Karma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 265

Ja su student na Stavebnej
kruty studentsky zivot :-)
malo penazi
vela prace

Old Post 02-12-2003 v 15:42 PM
Brunco je offline   Profil uživatele Brunco   Find more posts by Brunco   Foto galerie člena Brunco   Click here to Send Brunco a Private Message   Add Brunco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

Tak ja som tiež študentka na VŠ
A ešte aj pracujem, robím niečo ako asistentku na ekonomickom oddelení medzi účtovníčkami...
No a občas sa v robote s kolegyňou nahúlim, hlavne vtedy keď chodím autom niečo odniesť, priniesť, zaniesť...
Je to v pohode hlavne keď húli dosť značná časť firmy

Old Post 03-12-2003 v 11:35 AM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
edamaslo
Stálý Člen

Karma uživatele edamaslo - 30% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 267

studaci = kuraci
kdyz je tak se pali>-))
pred ve po skole...
maturita se blizi a vubec me to nezajima
A co ze to studuju? Naky ty poce v malim mestecku...

Old Post 03-12-2003 v 23:46 PM
edamaslo je offline   Profil uživatele edamaslo   Find more posts by edamaslo   Foto galerie člena edamaslo   Click here to Send edamaslo a Private Message   Add edamaslo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AK48
Nový Člen

Karma uživatele AK48 - 23% Pěstitelská

;-)))) Příspěvek č. 268

.. dělám skladníka v jedný firmě, dost provařený a mám tu kolem sebe cca 150 postarších ženskejch .. hulim v rachotě pravidelně .. jinak bych tu už asi nebyl .. je to v klidu, jen mě serou občasný poznámky jako na moje voči, nebo mojí domělou ospalost ... a tak .. ;-)))))))

Old Post 06-01-2004 v 00:19 AM
AK48 je offline   Profil uživatele AK48   Find more posts by AK48   Foto galerie člena AK48   Click here to Send AK48 a Private Message   Add AK48 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deadly
Nový Člen

Karma uživatele Deadly - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 269

Cha ... sem stredoskolak .... cudku kourim kazdy den .... zacina to v 7:45 pred skolou ... potom obcas jeste o velke prestavce ... myslim ze tenhle skolni rok jsem by ve skole nezhuleny jen prvni skolni den )) .... timhle se clovek nauci krasne komunikovat ve zhulenem stavu .... jo a je mi 19 ...

Old Post 06-01-2004 v 21:43 PM
Deadly je offline   Profil uživatele Deadly   Find more posts by Deadly   Foto galerie člena Deadly   Click here to Send Deadly a Private Message   Add Deadly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
intruder.stk
Stálý Člen

Karma uživatele intruder.stk - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 270

Tož ja dělam instalatera a to sem vyučeny elektromechanik a když přijdu do prace tak se nejdřív zhulime se spolupracovnikama a potom teprve mužem něco dělat-sice už bylo par kolapsu kdy jsme něco zdupali a vytopili par pater paneloveho domu ale to patří k tomu. Doufejte že k vam nepřijedem dělat vodu nebo nedej bože plyn.

Old Post 07-01-2004 v 11:41 AM
intruder.stk je offline   Profil uživatele intruder.stk   Find more posts by intruder.stk   Foto galerie člena intruder.stk   Click here to Send intruder.stk a Private Message   Add intruder.stk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 271

intruder: ty vole chlape, to už snad ani není prdel. ještě že mám už doma všechno hotový

Old Post 07-01-2004 v 11:46 AM
intruder.stk
Stálý Člen

Příspěvek č. 272

a to je ten naš problem nezaměstnanosti v oboru bych nesehnal praci ani za 100 let a na Ostravsku už vubec ne.ALe to je v klidu to se stava jednou za pul roku zatim jsme vše dotahli do zdarneho konce až na par vyjimek.

Old Post 07-01-2004 v 12:40 PM
intruder.stk je offline   Profil uživatele intruder.stk   Find more posts by intruder.stk   Foto galerie člena intruder.stk   Click here to Send intruder.stk a Private Message   Add intruder.stk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 273

kdy jste majiteli srovnali dům se zemí a nebylo co opravovat co?

Old Post 07-01-2004 v 12:46 PM
intruder.stk
Stálý Člen

Příspěvek č. 274

to už by byl trochu HC ,největší masakr byl jak jsme instalovali vysokotlakove potrubí-naš šef je ještě větši magor než my-jak do duba mu mužeš řikat kolik krat chceš at tu vodu neotevíra že to neni hotovy a on ji stejně zapne-takove akce konči bud urazem nebo uprkem.Smlouvu mam do konce ledna -alespon budu mit na chvili klid ale do instalateřiny už nejdu!

Old Post 07-01-2004 v 13:00 PM
bambus.jr
Nový Člen

Karma uživatele bambus.jr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

To ja pracuju leda tak na brigadach, a huleni ze me udelalo workoholika. Po brku objevim ve zvuku beziciho pasu techno, a hned je vetsi sranda.+

B A M B u S

Old Post 07-01-2004 v 13:16 PM
bambus.jr je offline   Profil uživatele bambus.jr   Find more posts by bambus.jr   Foto galerie člena bambus.jr   Click here to Send bambus.jr a Private Message   Add bambus.jr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

bambus nejsi nahodou kusek od Trutnova?

!!! Carpe diem !!!

Old Post 07-01-2004 v 14:19 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 277

heh, sem se dneska stal odpovědným zástupcem v jednom s.r.o. vlastněnym rakušanama a potom vyfasoval smeták a šel zametat sníh

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 07-01-2004 v 16:52 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 278

Já jsem student, ale vypomáhám na zimním stadioně. Jezdím z ROLBOU!!!! Maras. Po škole spálím brčko a jdu kutit led. Vždycky se pekelně soustředím! Kdybyste pak viděli ten krásný led.........

Old Post 17-01-2004 v 19:23 PM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaydee
Stálý Člen

Karma uživatele jaydee - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 279

Freelance Designer a hudebnik

Old Post 19-01-2004 v 14:01 PM
jaydee je offline   Profil uživatele jaydee   Find more posts by jaydee   Foto galerie člena jaydee   Click here to Send jaydee a Private Message   Add jaydee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shoka
Nový Člen

Karma uživatele shoka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

..sem studentka...driv sem do skoly chodila skourena..ale je to vo drzku, chtela bych tu skolu totiz taky dokoncit...

neřeš život, život se vyřeší!!

Old Post 26-01-2004 v 18:34 PM
shoka je offline   Profil uživatele shoka   Find more posts by shoka   Foto galerie člena shoka   Click here to Send shoka a Private Message   Add shoka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flipmode
Stálý Člen

Karma uživatele Flipmode - 82% PěstitelskáKarma uživatele Flipmode - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

Operations Manager for Czech republic - tohle je nazev my pozice. Tzn. pres den kvadro, spousta meetings, jednani, reseni sracek od operativnich veci az po personalistiku. V praci absolutne nemuzu hulit, nedaval bych jednani a kvuli vyschly hube bych ani nemohl mluvit.

Ale nekdy kdyz tady treba po 18.hod. zustanu sam, dam si prda. Vim, ze povinnosti zasadni me uz necekaji, tak zahulim, ale z jednoho prosteho duvodu - divam se na pracovni veci uplne jinak, napada me spousta veci co resit, jak resit a uz jsem takhle prisel na kloub nekolika vecem. Vzdycky si na tom uletim a nestacim se divit co vsechno me napada. Nekdy ani nestacim pamatovat vsechny myslenky...

A pak casto pukam po praci, doma a pak otevru notebook a pracuju jak divej a zase-napada me tisic pet set veci a novejch napadu. Za normalniho deniho provozu je pro me nemyslitelne hulit.

Keep on growing, Mike

Old Post 28-01-2004 v 17:17 PM
Flipmode je offline   Profil uživatele Flipmode   Find more posts by Flipmode   Foto galerie člena Flipmode   Click here to Send Flipmode a Private Message   Add Flipmode to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 282

to: intruder
teda jako ta tvoje vodpověď mě už dlouho nic takhle nezlomilo

Naposledy upravil bubik 04-02-2004 v 17:06 PM

Old Post 01-02-2004 v 16:21 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 283

Prave studuji stredni skolu se zamerenim Spravce iformacnich systemu. Je to v klidu skola. Mame velkou prestavku na obed a tam se vzdicky skourime. Po prestavce mame skor kazdej den Nemcinu takze skoro nic neumim

Old Post 04-02-2004 v 07:49 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

Tak já sem obchodní manažer, firmu radši neprozradim. Ale v práci by se mělo hulit každej den, aspoň by byla zábava. No a na služebkách pěkně zkoušet místní modely...hmmm...to by bylo zpestření...

Old Post 04-02-2004 v 14:50 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIND
Stálý Člen

Karma uživatele HIND - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 285

Ja pracujem vo fotolabe, tu nehrozi ze by som si dal nejake paavi,.
cez den je tu mrte ludi,.a hlavne mrte roboty,.mozno ked budem robit nocne, tak z kolegovcami podaktorimy to aj slo,.uvidime,.muselo by byt aj menej prace,.lepsie je to doma ,.predsa lepsia pohoda pri coool muzike,.

Old Post 04-02-2004 v 15:01 PM
HIND je offline   Profil uživatele HIND   Find more posts by HIND   Foto galerie člena HIND   Click here to Send HIND a Private Message   Add HIND to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Příspěvek č. 286

já dělám produkčního v jedný velký reklamce - hulíme tu úplně všichni a klienti bejvaj někdy dost překvapený. Naposledy asi před týdnem jedna moje úplně zfičená kolegyně pouštěla klientovi jeho nový TV spot a dostala takovej záchvat smíchu, že musela odejít. Teda vona to byla fakt šílená píčovina, ale ten chlap za to zaplatil přes půl mega. Bylo zajímavý pozorovat přes skleněný dveře, jak čumí.

Old Post 04-02-2004 v 17:15 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

Su klasicky student, ale ve skole radsi moc nehulim, pac mam pak docela husty zachvaty smichu. Staci se mi jen podivat na prednasejiciho z jisteho predmetu, ktery lehce uchyla a furt vo tom ftipkuje a vubec je s nim prdel, a muzu smichy umrit. Jinak mimo skolu hulim nepravidelne, pac je to nejlepsi v klidku s kamosema, zeano. Jo a v prirode, tak to je asi nejlepci.
Smaž Bůh!

Old Post 04-02-2004 v 18:02 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jazzik
Stálý Člen

Karma uživatele Jazzik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 288

študent ve škole jsem se zhulil jednou o polední pauze a chudák pan profesor na zeměpis, se zničeným kamarádem jsme se na sebe tlemili přes celou třídu, do dneška nechápu, co je tak vtipnýho na aridních oblastech

Old Post 04-02-2004 v 19:32 PM
Jazzik je offline   Profil uživatele Jazzik   Find more posts by Jazzik   Foto galerie člena Jazzik   Click here to Send Jazzik a Private Message   Add Jazzik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jazzik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
intruder.stk
Stálý Člen

Příspěvek č. 289

Smallholder-už jsem dal vypověd(malo peněz) ale sranda tam byla nejvíc-nedavno mě vyfackaly masažní trisky ,jestli víte co to je

Old Post 05-02-2004 v 09:06 AM
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

UP no a? Příspěvek č. 290

2 killlsmoker sem na UP no a co? za tu dobu co tam su me nenabidla ani jeden flek. takze si praci musim najit sam a to je dost na.... ale jestli chces tak me zamestnej ja se prace nebojim. jestli si myslis ze me to nesere nemit pracu tak se pletes. jinak na hulica ses dost agresivni nebo to byla vyjimka? doufam ze jo a ze si konecne neco najdu zatim cus

Old Post 08-02-2004 v 20:39 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
intruder.stk
Stálý Člen

Příspěvek č. 291

virgill-maš recht taki sem byl na pracaku přes rok a za tu dobu mi nenabidli ani sběr bordelu po cestě,praci sem si musel najit sam a ještě k tomu na černotu-tenhle stat jde do hoven,za komoušu kdo nepracoval šel sedět, ted tu dělaj samí cizinci a my češi sušime huby na UP a z toho vyžít nejde tak se teda zvědav co s nama uděla EU

co se děje?

Old Post 09-02-2004 v 11:18 AM
intruder.stk
Stálý Člen

Příspěvek č. 292

Dělat v hospodě to taki není žadná sranda

Old Post 09-02-2004 v 18:41 PM
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 293

Souhlasím s Bambiliánem, pokud v hospě jenom nechlastáš a pokud se umíš dobře vyjadřovat a komunikovat s lidmi, tak se něco dá vykutit!

Old Post 09-02-2004 v 19:13 PM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Registredanonym
Stálý Člen

Karma uživatele Registredanonym - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

nejveci sance je delat do komplu - prodej, servis, poradenstvi, spravcovstvi atd., starsne moc lidi je tupych na PC a staci aby stim clovek mel prirozene zkusenosti protoze na tom vyrostl a uz smete kdejakeho supervizora s vysokou co bohuzel zna max dos

Old Post 09-02-2004 v 19:14 PM
Registredanonym je offline   Profil uživatele Registredanonym   Find more posts by Registredanonym   Foto galerie člena Registredanonym   Click here to Send Registredanonym a Private Message   Add Registredanonym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 295

jsem office manager, v praci nehulim - nemohla bych vůbec nic udělat, nebo joo ale trvalo by to sto let - ani když jsem tu sama, což se stává docela často. Jinak doma, odpoledne, k večeru i v hluboké noci pálím, když je co
A nejpříjemnější je to po sauně nebo józe

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 10-02-2004 v 09:12 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
intruder.stk
Stálý Člen

Příspěvek č. 296

Prostě kdo pracovat chce tak si tu praci vždycky najde at už tam nebo tam

Old Post 10-02-2004 v 09:59 AM
Dj.Kopito
Stálý Člen

Karma uživatele Dj.Kopito - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 297

mas sice pravdu, ale neni ferr kdyz vystudujes vejsku jit delat s krumpacem

250w uplne staci

Old Post 10-02-2004 v 12:11 PM
Dj.Kopito je offline   Profil uživatele Dj.Kopito   Find more posts by Dj.Kopito   Foto galerie člena Dj.Kopito   Click here to Send Dj.Kopito a Private Message   Add Dj.Kopito to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
replikant
Stálý Člen

Karma uživatele replikant - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

To je taky vypecena diskuze. Prave sem ji tri hodky studoval a SPEKuloval, a sem maximalne happy ze tolik a hlavne tolik ruznejch lidi huli.
Ja sem vynalezce na volny noze. Prave pracuju na zarizeni ketere by umoznilo hulit 24 hodin denne i kdyz clovek spi. Zatim se mi dary jenom ta denni faze pokusu.
.
.
.
Bane, apriiil. Sem technik ve strojirenstvi.
A jestli hulit v praci nebo ne? Kdyz sem se vysral na vejsku tak sem delal uklizece v rokovym klubu, wochranku v RC, wosvetlovace v RC, barmana v RC, ucitele na zakladce, vojaka, a ted toho strojare. A muzu vam vsem rict ze vsim sem byl rad, a v kazdy praci sem nejmin jednou hulil, hodil nejmin jedno acko po prohuleny noci ale vsechno sem to jistil zvysenou komunikativnosti, kreativitou, flexibilitou, nasazenim a sarmem kdyz sem byl zhulenej.
Ale stejne nejlip mi vzdycky bylo na podpore. To sem ani acko nehodil.

Old Post 10-02-2004 v 22:22 PM
replikant je offline   Profil uživatele replikant   Find more posts by replikant   Foto galerie člena replikant   Click here to Send replikant a Private Message   Add replikant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Příspěvek č. 299

BrcoAtlet: truhlář se všema prstama je špatnej truhlář

Old Post 12-02-2004 v 10:45 AM
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 300

zatim student obor "spravce pocitacovych systemu"

Old Post 14-02-2004 v 16:32 PM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás