Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 PiosOne: tak to je uplne super s tymi kontaktnymi cockami. Ja ích nosim, aj ked mi vlastn este nikdy nebolo teba vyhovorku ale ak bude musim si spomenut ze mam v oku to!
thanx
womi: teď na podzim je taky dobrá výmluva na počasí + čočky (prudká změna teploty (místnost-venek), prudký vítr který s sebou nese různý bordel -> bordel v očích). ale to už je mimo topic tohohle fóra
Původní příspěvek od PiosOne tuhle výmluvu používám taky a taky mám druhou, možná ještě lepší. to se vymlouvám na kontaktní čočky (tohle je samozdřejmě pouze pro ty, kteří je nosí ).
kontaktni cocky me moc nevyhovujou...vzdycky se mi zacnou lepit na oci, kdyz jsem zkourenej...to bych ty kapky na oci potreboval tak dvoje na den... :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
womitor: tak to je smůla; mě se jednou stalo, že jsem si nakapal Visine a vyšel mi jenom na jedno oko. takže jedno jsem měl červený jak ruská vlajka a druhý totálně bílý
Nazdárek čtu si tu ty vaše rady proti lidem co mají řeči na vaše krásné rudě zalité očka. Já jsem studentka a ze začátku jsem stm měla problémy jelikož lektoři se furt ptali co mám s očima, tak jsem se jednoho dne pořádně zhulila a šla jsem na oční a tam mi řekli že mám chronickej zánět spojivek. Mám na to papír takže když se mě někdo zeptá na oči tak mu dám lísteček a jdu si dál svou vysmátou cestou a všichni mi můžou vlízt na hrb. A doma mě mi naši kupujou kapky atd. Takže až jednou budu muset ten lísteček vyhodit ještě mi tu zbejvá pár litrů kapek. Tim pádem zdravim a užívej te si to naplno.
Ja ted delam IT technika, v praci jsem jeste nesmotnul... jednak proto, ze jsem nedavno zacal a taky proto, ze nevim, jak to tady s hulenim je, kdyby to nekdo nahodou poznal... jiste vite, ze se o tom pod neskrytou identitou tezko mluvi s lidmi, ktere znate chvili a to jen v praci ) Takze zatim jen po praci, ovsem vlastne jednou i pred praci, ale nastesti to byl jen "s citem" vzorek )))
garf: tak je to správné, v práci se hulí až když si to můžeš dovolit. není zodpovědné se zčadit hned při první příležitosti. nejdřív si oťukej postoj jednotlivých kolegů ke konopí. ať třeba nenarazíš na nějakého vola.
tak já když sem vyčazená jak paprika tak mám maximálně skelnej pohled ale rudý oči v žádnym případě takže v práci můžu čadit o 106 a nikdo nepovolaný nemá ani šajna teda samozřejmě když nedělám nějaký kokoťárny
Já dělám managera produkce pro pár časopisů v práci nehulim nikdy protože bych pak nestíhal klienty. Jinak mimo práci tak 2 - 3 týdně někdy více někdy méně. Ale přes týden se snažím sportovat a hulit jen pátek a sobota aby hulení u mě pořád zůstalo jako vijmečná událost na kterou se těšim a né samozdřejmost.
Jinak s očima si starost nedělám každýmu řeknu narovinu sem zhulenej. Každej to stejně pozná a pak vymlouvat se na čočky a smrdět trávou to pak člověk vypadá ještě jako debil.
Ja delam jako IT Manager...znamena to v praxi kvadro a hodne vybrany jednani s hodne narocnou klientelou, odpovednost, planovani atd.atd....hulit v praci by byla pracovni sebevrazda, paco kdyz zahulim, je mi vsechno jedno a ze vseho si delam prdel, coz by asi leckterej klient nevydejchal......a navic nevim, jestli by moji podrizeni neudelali v pripade meho vyhulenectvi v praci rychlou revoluci...kdyz si je ted tak prohlizim, tak vypadaj na vsechno, jen ne na hulice...dokonce me nenapada nikdo v tyhle praci, kdo by jen trochu daval prostor realne moznosti, ze se za jeho image skryva vyhulenec...ci aspon obcasnej konzument....jsem tu tedy sam, tak strasne sam...
Tak ja som tiež študentka na VŠ
A ešte aj pracujem, robím niečo ako asistentku na ekonomickom oddelení medzi účtovníčkami...
No a občas sa v robote s kolegyňou nahúlim, hlavne vtedy keď chodím autom niečo odniesť, priniesť, zaniesť...
Je to v pohode hlavne keď húli dosť značná časť firmy
studaci = kuraci
kdyz je tak se pali>-))
pred ve po skole...
maturita se blizi a vubec me to nezajima
A co ze to studuju? Naky ty poce v malim mestecku...
.. dělám skladníka v jedný firmě, dost provařený a mám tu kolem sebe cca 150 postarších ženskejch .. hulim v rachotě pravidelně .. jinak bych tu už asi nebyl .. je to v klidu, jen mě serou občasný poznámky jako na moje voči, nebo mojí domělou ospalost ... a tak .. ;-)))))))
Cha ... sem stredoskolak .... cudku kourim kazdy den .... zacina to v 7:45 pred skolou ... potom obcas jeste o velke prestavce ... myslim ze tenhle skolni rok jsem by ve skole nezhuleny jen prvni skolni den )) .... timhle se clovek nauci krasne komunikovat ve zhulenem stavu .... jo a je mi 19 ...
Tož ja dělam instalatera a to sem vyučeny elektromechanik a když přijdu do prace tak se nejdřív zhulime se spolupracovnikama a potom teprve mužem něco dělat-sice už bylo par kolapsu kdy jsme něco zdupali a vytopili par pater paneloveho domu ale to patří k tomu. Doufejte že k vam nepřijedem dělat vodu nebo nedej bože plyn.
a to je ten naš problem nezaměstnanosti v oboru bych nesehnal praci ani za 100 let a na Ostravsku už vubec ne.ALe to je v klidu to se stava jednou za pul roku zatim jsme vše dotahli do zdarneho konce až na par vyjimek.
to už by byl trochu HC ,největší masakr byl jak jsme instalovali vysokotlakove potrubí-naš šef je ještě větši magor než my-jak do duba mu mužeš řikat kolik krat chceš at tu vodu neotevíra že to neni hotovy a on ji stejně zapne-takove akce konči bud urazem nebo uprkem.Smlouvu mam do konce ledna -alespon budu mit na chvili klid ale do instalateřiny už nejdu!
Já jsem student, ale vypomáhám na zimním stadioně. Jezdím z ROLBOU!!!! Maras. Po škole spálím brčko a jdu kutit led. Vždycky se pekelně soustředím! Kdybyste pak viděli ten krásný led.........
Operations Manager for Czech republic - tohle je nazev my pozice. Tzn. pres den kvadro, spousta meetings, jednani, reseni sracek od operativnich veci az po personalistiku. V praci absolutne nemuzu hulit, nedaval bych jednani a kvuli vyschly hube bych ani nemohl mluvit.
Ale nekdy kdyz tady treba po 18.hod. zustanu sam, dam si prda. Vim, ze povinnosti zasadni me uz necekaji, tak zahulim, ale z jednoho prosteho duvodu - divam se na pracovni veci uplne jinak, napada me spousta veci co resit, jak resit a uz jsem takhle prisel na kloub nekolika vecem. Vzdycky si na tom uletim a nestacim se divit co vsechno me napada. Nekdy ani nestacim pamatovat vsechny myslenky...
A pak casto pukam po praci, doma a pak otevru notebook a pracuju jak divej a zase-napada me tisic pet set veci a novejch napadu. Za normalniho deniho provozu je pro me nemyslitelne hulit.
Prave studuji stredni skolu se zamerenim Spravce iformacnich systemu. Je to v klidu skola. Mame velkou prestavku na obed a tam se vzdicky skourime. Po prestavce mame skor kazdej den Nemcinu takze skoro nic neumim
Tak já sem obchodní manažer, firmu radši neprozradim. Ale v práci by se mělo hulit každej den, aspoň by byla zábava. No a na služebkách pěkně zkoušet místní modely...hmmm...to by bylo zpestření...
Ja pracujem vo fotolabe, tu nehrozi ze by som si dal nejake paavi,.
cez den je tu mrte ludi,.a hlavne mrte roboty,.mozno ked budem robit nocne, tak z kolegovcami podaktorimy to aj slo,.uvidime,.muselo by byt aj menej prace,.lepsie je to doma ,.predsa lepsia pohoda pri coool muzike,.
já dělám produkčního v jedný velký reklamce - hulíme tu úplně všichni a klienti bejvaj někdy dost překvapený. Naposledy asi před týdnem jedna moje úplně zfičená kolegyně pouštěla klientovi jeho nový TV spot a dostala takovej záchvat smíchu, že musela odejít. Teda vona to byla fakt šílená píčovina, ale ten chlap za to zaplatil přes půl mega. Bylo zajímavý pozorovat přes skleněný dveře, jak čumí.
Su klasicky student, ale ve skole radsi moc nehulim, pac mam pak docela husty zachvaty smichu. Staci se mi jen podivat na prednasejiciho z jisteho predmetu, ktery lehce uchyla a furt vo tom ftipkuje a vubec je s nim prdel, a muzu smichy umrit. Jinak mimo skolu hulim nepravidelne, pac je to nejlepsi v klidku s kamosema, zeano. Jo a v prirode, tak to je asi nejlepci.
Smaž Bůh!
študent ve škole jsem se zhulil jednou o polední pauze a chudák pan profesor na zeměpis, se zničeným kamarádem jsme se na sebe tlemili přes celou třídu, do dneška nechápu, co je tak vtipnýho na aridních oblastech
2 killlsmoker sem na UP no a co? za tu dobu co tam su me nenabidla ani jeden flek. takze si praci musim najit sam a to je dost na.... ale jestli chces tak me zamestnej ja se prace nebojim. jestli si myslis ze me to nesere nemit pracu tak se pletes. jinak na hulica ses dost agresivni nebo to byla vyjimka? doufam ze jo a ze si konecne neco najdu zatim cus
virgill-maš recht taki sem byl na pracaku přes rok a za tu dobu mi nenabidli ani sběr bordelu po cestě,praci sem si musel najit sam a ještě k tomu na černotu-tenhle stat jde do hoven,za komoušu kdo nepracoval šel sedět, ted tu dělaj samí cizinci a my češi sušime huby na UP a z toho vyžít nejde tak se teda zvědav co s nama uděla EU
nejveci sance je delat do komplu - prodej, servis, poradenstvi, spravcovstvi atd., starsne moc lidi je tupych na PC a staci aby stim clovek mel prirozene zkusenosti protoze na tom vyrostl a uz smete kdejakeho supervizora s vysokou co bohuzel zna max dos
jsem office manager, v praci nehulim - nemohla bych vůbec nic udělat, nebo joo ale trvalo by to sto let - ani když jsem tu sama, což se stává docela často. Jinak doma, odpoledne, k večeru i v hluboké noci pálím, když je co
A nejpříjemnější je to po sauně nebo józe
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
To je taky vypecena diskuze. Prave sem ji tri hodky studoval a SPEKuloval, a sem maximalne happy ze tolik a hlavne tolik ruznejch lidi huli.
Ja sem vynalezce na volny noze. Prave pracuju na zarizeni ketere by umoznilo hulit 24 hodin denne i kdyz clovek spi. Zatim se mi dary jenom ta denni faze pokusu.
.
.
.
Bane, apriiil. Sem technik ve strojirenstvi.
A jestli hulit v praci nebo ne? Kdyz sem se vysral na vejsku tak sem delal uklizece v rokovym klubu, wochranku v RC, wosvetlovace v RC, barmana v RC, ucitele na zakladce, vojaka, a ted toho strojare. A muzu vam vsem rict ze vsim sem byl rad, a v kazdy praci sem nejmin jednou hulil, hodil nejmin jedno acko po prohuleny noci ale vsechno sem to jistil zvysenou komunikativnosti, kreativitou, flexibilitou, nasazenim a sarmem kdyz sem byl zhulenej.
Ale stejne nejlip mi vzdycky bylo na podpore. To sem ani acko nehodil.