Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten Critical moc xxl není, ale paličky vypadají hodně nabušeně. Vzhledově je to úplně jiná kytka než jsem měl já. Bacha na plísně, mě se letos na kytkách docela vyřádila, a to i během sušení. Přeju ať se ti to vyhne obloukem.
Dekuji, taky jsem na to čumnel ty tvoje šli pekně do fialova podle fotek, no celkově vypadaji jinak nejaky videa co jsem se dival jak vypadaj no zajimavy ale šišky vypadaj dobře.Taky jsem zkoušel od stockeru letošni novinku af ak47 a maji ješte do konce 2 tydny a skoro všechny vrchy jsem postřihal kvuli plisni
Tez mam jedneho poisna ale 2-3 tydne popredu pred ostatnyma.. Nechapu...tropicanna sa uz trosju zfarbuje..na tu su zvedavy hodne.. Ale jak kukam tak to nebudu take paldy jak na gb..
Čaves panove,tak jsem seknul bcn critical xxl v kukuřici kytiček je 10 v 60dnu celkem a podle banky jim chyby asi 10dnu našel jsem mini ložisko plisne jinak vše ok musel jsem protože nemužu o vykendu tak jak jsem planoval zamne fajn model. Určo mužu doporučit asi 4 hnojeno šišky jsou plny žadna řidina , extrmni lepivec a užasna vuně přišti rok jedu znova
Čus mam 2 gp jedno je pozdejši jak pišeš ty to přebehl i jack47 a dalši gp mam to rychlejši tam už jsou slušny klobasky tetkom tak ta pujde za necely 2 tejdny dole tak to je to rychlejši zamně
Za necelé dva tydny dolů to nemůže být ani zralí když vidím ty fotky :p já mám už pěkný palice a určitě ještě 3 týdny! A už vidím někde plíseň tak otrhavam :p