Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlepší je pěstovat si sví
.........................................................................
Baví mě pěstovat a sledovat jak to roste - je to krásná rostlina
Po sedmi denním sušení proveden trimming a dáno do sklenic.
Zatím je nezavírám, aby to ještě chvíli mohlo dýchat. Teplota stálá kolem 17-18 C.
Struktura palic je řídká, hodně sativová, nicméně plná pryskyřice. Výnos slabý, zveřejním, až budou kompletní výsledky obou modelů.
Red Dragon je nadmíru lepivý, nešlo to pořádně ani nastříhat, ani do papírku, lepí se to všude.
Nicméně hořelo to velmi dobře, cca 10 minut a ani jednou to nezhaslo.
Chuť lahodná, výrazná, ale ne štiplavá, ani dráždivá.
Chuť lesa- šišky, smůla, borovice, hlína.
Efekt silný high, vysmátý, euforický, pozitivní stav, přecházející do hlavového stavu- více dumající, přemýšlivý, kreativní, dlouho trvající heah high. Silný kouř, silný stav, spíše pro znalé hráče.
Uvidíme, co s tím udělá curing, ale už teď za mě dobrý!
Po sedmi denním sušení proveden trimming a dáno do sklenic.
Zatím je nezavírám, aby to ještě chvíli mohlo dýchat. Teplota stálá kolem 17-18 C.
Měl jsem dvě phena TD- jedna struktura palic jako kámen, velké kalichy, druhá palice stavbou řidčí, více pestíků a méně kalichů.
Znatelně více pryskyřice má TD pheno se strukturou palic jako kámen a velkými kalichy- tomu se také věnuji v tomto reportu.
Chuť výborná, nedráždivá, trochu nevýrazná, špatně popsatelná. Je sladká, ale já v tom necítím skoro nic. Je to něco úplně jiného než RD, řekněme, že chuť ovoce.
Pamatuju si, když sem poprvé kouřil TD v Amstru. Byl to až psychedelický, narkotický zážitek, chvílema se mi až motala hlava. TD je silný strain a takové je přesně to druhé pheno se strukturou kámen- dokonce to má stejnou chuť jako to, co sem měl v Amstru.
Efekt silný head high, nastupuje trochu později a přímo do hlavy. Je to místy až trochu výmaz, takový "vypatlání", body-buzz. Poté nastupuje spíše relaxační dojezd a sleepy efekt.
Předpokládám, že toto bude ještě pracovat, stejně jako RD. Občas na chvíli otevřu sklenice, aby to větralo. Zvláště u TD sem zvědav, jak se curing podepíše na chuti, jelikož ta je už teď celkem dokonalá.
Celkové výnosy všeho zveřejním, až to zvážím všechno.
Red Dragon 1 - 58 g
Red Dragon 2 - 55 g
Tangerine Dream 1 - 54 g
Tangerine Dream 2 - 87 g
CELKEM: 254 g
Tipovačku vyhrává Aladin- k+.
Už teď mám v boxu řízky z těchto strainu, který byly do teď za oknem, stejně jako u minulýho kola. Takže očekávám další kolo, plus sem dal naklíčit jeden Critical od RQS.
Foto 1: Uskladnění kompletu
Foto 2: Pryskyřice spadaná při trimmingu