Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dovolil jsem si na 3 dny odjet a o kytky se starala žena . Když jsem přijel, byly totálně vyschlé květníky, spodní listy žluté a opadaly. Tak půlka kytek dostala takové divné diesel aroma, když si v prstech promnu pryskyřici z listů. A navíc jsem nestihl včas zvednout lampu a trochu se spálily některé vršky. Ale už to dojedu
Třeba ta kytka v rohu na první fotce u druhého příspěvku se mi vyloženě nelíbí...
Zde SS v podepření C+. Paldy na SS nabývají na hmotnosti a po vyndání ze skříně se větve ohnuly až skoro k zemi. Vůně C+ je prostě nádherná...nějaké sladké ovoce mi připomíná.
Pánové prosím poradte, co by mohlo být příčinou špatné vůně kytek? Viz. třeba tyhle 3 kytky. Takové diesel ostré aroma. Jsem myslel, že přehnojení, ale ec jsem nikdy neměl více ne 1,95...a ted už dostaly 2x průplach čistou vodou jen s boosterem a žádná změna.
Seminka do lednice, ne do mrazaku a co se dusiku tyce je vetsinou deficit mensi zlo nez toxicita. Prebytek N muze zpusobit pozdejsi nakvet, deformaci kvetu, foxtails, negativne ovlivnuje i vuni a hlavne chut. Prehnojeni PKckem netusim, rekl bych ze je to spis ojedinely a bude mit spis vliv na listy formou popaleni. Deficit u fosforu se projevuje rozsahlyma sedyma flekama, nizsim vynosem a pomalym rustem korenu. U drasliku nevim presne, ale ma neco do cineni s odolnosti rostliny vuci intenzite svetla, mam ten dojem. Kdyz si to zadas do vyhledavace, urcite to najdes .
Jinak radim ti se vykaslat na cannu, nevim proc, ale proste se to na ni v kokosu sere. Vim ze zde ted nekdo napise ze to neni mozny, ale presne takto me skoncily posledni dve kola. Moc dusiku i pres nizky hodnoty EC, nepomohl ani 14 denni flush. Kytky zeleny jak brcal az do finise, palky maly a chut spatna.
Asi na tom neco bude. Na rust jsem s ni problem nemel, ale kvet nic moc...minule kolo na Biobizzu jsem byl spokojenejsi. Mam od nich skoro cele nove baleni Canna coco ab, tak ho v dalsim kole pojedu jen behem rustu a na kvet poridim neco jineho.
Tohle kolo se mi s Cannou povedl jen Super Skunk a Critical+, ostatni odrudy maji divnou vuni.