Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od odo pekné bambule si dopestil, držím palce, nech to uspešne presušíš a uložíš. Takže si to skosil na cca 62.deň? Počítal si to od dňa prepnutia? Nazdávam sa, že pokiaľ tie trichomy boli biele-zakalené, tak to bude mať presne ten správny "efekt" ktorý potrebujeme. Daj potom vedieť! držím palce ešte 1.x ! :-) V predošlom kole si to dával dole skôr - nie?? Inak ja mám skúsenosť, že v lete v tých horúčavách to dozrieva skôr. Nemyslíš?
Teraz som až dočítal celé vlákno, inak som nesledoval - no škoda!
Pri tom popise RQS genetík som sa pobavil. Medical Mass je fakt slušný model, ale fakt to nikto nechce. Pestil som to na porovnanie v kokose ale aj na Biobizze - slušná kytka. Kedysi som po tomto modely celkom dobre spal, dnes už to moc nezaberá. Sa divím, že to dávaš ako denné užívanie-skúsim ešte polaborovať.
WW -súhlasím, nechutí mi, nevoní mi, účinok pre mňa nič moc, kamoš iné ani nechce, "fantastické" povedal :-) odkedy to koštoval - hold každý je iný.
On to hulí, ja iba vapujem - zrejme to má vplyv celkovo na chuťovo-vonný a iný účinok :-) je viac modelov, čo ospevuje a ja sa ich zbavujem
Genetiku som vyradil
Si písal o Chocolate Haze - neviem, či to je totožná genetika, mal som úplne v začiatkoch ako 2. kolo Chocolope od Natural Seeds - 95 percentná sativa, dodnes si dávam tinkturu a olej z nej - toho času som to neuvážene vyradil a spracoval, lebo ma to schizovalo, ale dnes už snáď vydržím viac. :-)
S Haze Berry si ma prekvapil, netušíl som, že to je Blue Dream?...Skúšal som Blue Dream od Humbold, ale som mal zrejme nejaké staré semená, lebo časť nevyklíčila a zvyšné 2 rastliny lahli hneď na začiatku. Možno som ja spravil chybu niekde, netuším, ale táto genetika ma láka. BD bola na Leafly hodnotená, ako naj pri pomoci s depresiami
K tej vysokej vlhkosti - je to problém. Vonku je teraz okolo 60-70 percent, tak je to potom vážne problém, ak pestíš niekde v suteréne, alebo zarovno s terénom. Darmo tam je silný odťah, keď už na prítoku to je vlhké. Chce to asi nejak poriešiť do budúcna. Možno presunúť pest niekde vyššie - netuším aké máš možnosti.
Obsiahly koment .........Skúsim zareagovať............ Zdar a dík za " bambulovú pochvalu"
Od prepnutia 61/12. Nevšimol som si nikdy, že by vlete skôr dozrievali. Stav bude určite sehr gut. Minulé kolo na TOPy to išlo dolu 57. Za mňa je tam rozsah od 50-55 ak by trebalo do 77. Ale nemám šajn, ako tento strain účinkuje pri serioznej liešbe v malých dávkach. Normálne je to proste odpal. Ganja so všetkým všudy. A dáva dobre šupy....
Ja radím tento štýl strainov do skupiny s Cannalope Haze, Dela Haze, S.A.G.E., Super Silver Haze, Amnesia Haze..... sativy buchnuté indikou......
V tomto zmysle to chce niečo ako Colombia Mangobiche, Zamaldelica, ..... ale to nie je len tak vypestovať.....
Tá Chocolate je fajn. Mne tam vadil stav.... trocha to smerovalo mimo mojej nálady.......
Haze Berry....... tak ako mnoho iných bánk pančuje poctive strainy, tak aj toto je Blue Dream v ich podaní...... vravím tie Berry línie možu či sú na niečo citlivé.... už si nepametam čo..niekde som čital..... nie som zas taký expert v tomto..... som rád, že som vcelku hravo zvladol základy okolo pestov..... ostatné veci sú bonusy.....
Vlhkosť..jj..... teraz ma to fakt vystrašilo..... taký rok proste.....doteraz bola pohoda.... aj na jeseň..... je leto tak menej kúrime drevom a ta vlhkosť bola aj v dome...... suší sa to ale dobre...... všetko v poriadku zatial...... S pozdravom Shiva
Strain má za sebou prvotné vysušenie. V dózach to vykryštalizuje... a je to.... denná kontrola najbližších 10dní a malo by to byť oka.
FLASH SMOKE REPORT:
Kvalita, kvalita, kvalita....... High slušná sila. Pri častejšom dennom pokurovaní tripovejšia záležitosť. Pri jednom šľuku trebárs určite spokojný stav. Happy, aktívny, sociálny,.....
A samozrejme dozvuky tam sú. Všetko ale v norme.
Vôňa po usušení intenzívna....ale aká...veru neviem.... citron za mna to nie je..... skor buď ako nektár z Agátových kvetov. Toto ma vždy prvé napadne. Alebo potom skôr mandarínky.
Tvrdosť: Sativové gény. Takže po usušení určitá vzdušnosť. Ale rovno si to možete nadroliť.... praktické kvety haha.....
Výnos: Ja nevážim, ale uspokojivý.
Oka. Dík za sledovanie, karmy. Možno niekto bude inšpirovaný si to zadovážiť a vypestiť.
Nech to rastie. Zrejme s odstupom času ešte prihodím tento strain v inom objeme kvetníkov či SOGU..... ČUS borci
Chválim tento strain. Táto Lemonica válcuje a válcuje........ The Best Strain 2019.... haha
Mám teraz dva kúsky a nedalo mi sa s Vami nepodeliť. Jej vôňa je úžasná..... fakt......3D............
Foto:
1. LSSH, 400W Philips free Hg, 6,5l kvetnik, hnojky Biobizz Grow od začiatku, inak ešte voda haha, cca 40-45/12. Ja to nepočítam, ale poznam ju už...
2. Lemon po 2 mesiacoch......
Všetko super. Ešte dusí, keď si fajne dáte asi aj vcelku dosť haha... ale ja to neriešim...resp. urobil som čo sa dalo.... ale High je brutal..... fakt topka...... najlepšie čo som zatial pestil....akurat, že okrem rw kociek mi nezakorenia v ničom inom...teda aspom mne..... korením v piesku... super výsledky, ale sativam to asi vadí, či viac dní musim počkat.?????hm
.... Takže od vtedy mám len tieto dva exempláre......... inak ale pohoda.....
Naposledy upravil shivasambhu 17-10-2019 v 17:03 PM
Ahoj. Vypadá to skvěle a voní to až sem! Nad tímhle strainem jsem dost vážně uvažoval při minulém kole. Mohu se zeptat, jak moc se to tahalo do výšky?? Na sativu tak normal a nebo nějaké extrémy?
Jel si to ze semen??? A je to teda ta genetika od RQS?
Díky za odpovědi.
Původní příspěvek od trisuli Ahoj. Vypadá to skvěle a voní to až sem! Nad tímhle strainem jsem dost vážně uvažoval při minulém kole. Mohu se zeptat, jak moc se to tahalo do výšky?? Na sativu tak normal a nebo nějaké extrémy?
Jel si to ze semen??? A je to teda ta genetika od RQS?
Díky za odpovědi.
Čau čau. Fakt vydarená vec. Áno, viem, že si nad ním uvažoval. Som ti ho tam doporučoval......
Výška úplne v poho. Akurát netreba vôbec čakať aspon teda pri rezoch na nejaký proste rast. Prekorení trebars v dvojdecakoch, dať do finálu a kludne za pár dní prepnúť. Plus mínus.....Sú také jemné, štíhle, ale po prepnutí jedou krásne...... Korene sú silno expanzívne. Viac ako pri iných strainoch, čo som išiel.
Toto všetko, čo tu prezentujem vo vlákne sú rezy z jednej femky semenáča. Bola krásna od začiatku resp. štandardne zdravá, vitálna kusovka. Takže urobiť kolo zo semien sa v niečom môže líšiť od rezov. A rez po zástrihu sa celkom kadejako rozvetví, ale stále urobí riadné kvety. ˇVôňa fakt fakt úžasná. Super terpény. Pre mňa osobne je ísť na centrál Best. Coly stoja za to..... Aj sušina suprovo vonia. Ináč, ale intenzívna mandarinkovo-pižmovo-zemitá..cca.... neviem tieto veci moc popisovať...
A high odpal do kozmu na hodiny..... psychedelikum..... resp. si dosť oka, ale mimo realitu..... haha...... je to taký šťavnatý akčný stav,,,,, človek je uvedený či vsadený do príbehu samotného strainu.... si poviete....Wau.....to je ono.....
Je to áno od RQS.... tie Haze sa im dosť podarilo spančovať.... Amnesia je topka, aj ten Shining Silver Haze som videl u známeho a paráda. Stav presne neviem. Je to ich verzia na Super Silver Haze. Ten som mal kedysi zamatkovaný od Mr. Nice core cut.
Chocolate Haze je tiež oka... stav mi moc nevyhovoval, ale je to oka. Ich verzia na Chocolope.
Ich Haze Berry vyzerá, že má dokonca lepší high ako tento Lemoniak. Ale schytal som mrdku femku kusovku, takže toto kebyže tiež testneš. Je v tom Blueberry od Majstra Shorta.....
Royal Moby stoji tiež za povšimnutie...... Sorry, som sa rozpísal hehe... Im tu robím reklamu ....hahaha
Snáď som helfol.... A ďakujem Vám za K plus..... či tu, či v iných vláknach. Nech to rastie...... a držím palce s Tangerinom a Dragonom že?
Naposledy upravil shivasambhu 17-10-2019 v 19:24 PM
" aj ten Shining Silver Haze som videl u známeho a paráda" Ty si SS Haze od RQS ešte pred tým nepestoval?
Inak na Tvoj popud chcem skúsiť aj ja ten LSSH Uvidím, či na mňa a depresie tiež takto zafunguje a nebude paranoizovať. Dá sa pri tom akože " normálne pracovať" ? Ktorý model z tých popisovaných od RQS je podľa Teba No 1 ??? tento Lemon Shining Silver Haze ??
Čau čau. Fakt vydarená vec. Áno, viem, že si nad ním uvažoval. Som ti ho tam doporučoval......
Výška úplne v poho. Akurát netreba vôbec čakať aspon teda pri rezoch na nejaký proste rast. Prekorení trebars v dvojdecakoch, dať do finálu a kludne za pár dní prepnúť. Plus mínus.....Sú také jemné, štíhle, ale po prepnutí jedou krásne...... Korene sú silno expanzívne. Viac ako pri iných strainoch, čo som išiel.
Toto všetko, čo tu prezentujem vo vlákne sú rezy z jednej femky semenáča. Bola krásna od začiatku resp. štandardne zdravá, vitálna kusovka. Takže urobiť kolo zo semien sa v niečom môže líšiť od rezov. A rez po zástrihu sa celkom kadejako rozvetví, ale stále urobí riadné kvety. ˇVôňa fakt fakt úžasná. Super terpény. Pre mňa osobne je ísť na centrál Best. Coly stoja za to..... Aj sušina suprovo vonia. Ináč, ale intenzívna mandarinkovo-pižmovo-zemitá..cca.... neviem tieto veci moc popisovať...
A high odpal do kozmu na hodiny..... psychedelikum..... resp. si dosť oka, ale mimo realitu..... haha...... je to taký šťavnatý akčný stav,,,,, človek je uvedený či vsadený do príbehu samotného strainu.... si poviete....Wau.....to je ono.....
Je to áno od RQS.... tie Haze sa im dosť podarilo spančovať.... Amnesia je topka, aj ten Shining Silver Haze som videl u známeho a paráda. Stav presne neviem. Je to ich verzia na Super Silver Haze. Ten som mal kedysi zamatkovaný od Mr. Nice core cut.
Chocolate Haze je tiež oka... stav mi moc nevyhovoval, ale je to oka. Ich verzia na Chocolope.
Ich Haze Berry vyzerá, že má dokonca lepší high ako tento Lemoniak. Ale schytal som mrdku femku kusovku, takže toto kebyže tiež testneš. Je v tom Blueberry od Majstra Shorta.....
Royal Moby stoji tiež za povšimnutie...... Sorry, som sa rozpísal hehe... Im tu robím reklamu ....hahaha
Snáď som helfol.... A ďakujem Vám za K plus..... či tu, či v iných vláknach. Nech to rastie...... a držím palce s Tangerinom a Dragonom že?
Díky za obsáhly koment
Já jedu jen ze semen, takže u mě se to bude tahat vždy o trochu více, než kdybych jel z řízků. I když řízky někdy třeba taky zkusim, ale teď ne.
Minule sem od RQS jel Green Gelato a konzumuju ho do teď- skvělá věc, nemůžu si ho vynachválit.
Příště asi půjdu zase do RQS...
Ať to roste! Měj se!
Původní příspěvek od odo " aj ten Shining Silver Haze som videl u známeho a paráda" Ty si SS Haze od RQS ešte pred tým nepestoval?
Inak na Tvoj popud chcem skúsiť aj ja ten LSSH Uvidím, či na mňa a depresie tiež takto zafunguje a nebude paranoizovať. Dá sa pri tom akože " normálne pracovať" ? Ktorý model z tých popisovaných od RQS je podľa Teba No 1 ??? tento Lemon Shining Silver Haze ??
Shining Silver Hejz, ako som písal, som len videl odpestený..... nikdy som ho nemal...
Jasne, kúp semienko a vysaď. Cena je úplne v poho. Sativy su podla mna lepšie na depky ako indikas.... česť výnimkám...
Normálne funguješ cez deň, ale závisí , čo robíš....hahaha...... treba si dať menej.... resp. proste svoju mieru......a good.......
Kebyže vypestím všetky ich strainy, možem povedať, čo je best...... Ich Lemon je najlepší strain tohto roku s ktorým som prišiel do kontaktu. A na druhej strane aj veru TOP, čo som odpestil celkovo,,. Zasa strainov je mraky..... takže je to moja TOPKA.
Dúfam, že sa mu minimálne vyrovnajú sativy od Ace Seeds, ktoré chystám..... Dík za reakcie, nech to rastie...S pozdravom Shiva
Týmto vyzývam všetkých growerov tohto a iných vesmírov, haha, začnime pestovať sativy či hybridy Sativa/Haze. Určite nás to obohatí. Pokochajme sa ich úžasným kvetenstvom, nádhernou stavbou a mangovou vôňou.......ouje...Nech to rastie........
...samozrejme kopec growers vo svete pestujú sativy, tu je toho ale pomenej. Môžme skúsiť zlepšiť skóre. Mistr Zedy tu má nádherné vlákno s jednou takou sativou od Ace Seeds....
Naposledy upravil shivasambhu 18-10-2019 v 18:59 PM