Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Keir Nemožeš mať stale nonstop v podmiske vodu. Vďaka tej vode si utopíš rastlinu kámo. Rastlina si ju kľudne vytiahne aj zospodu.
Přesně tak,na dno keramzit a cajk,i když první kolo s autopotem jsem ani keramzit na dně neměl a nic mi nehnilo....ale měl jsem tam kokos, možná s hlínou jo no
Za 3 měsíce?? Navíc svítím 20/4 neustále a samo se to přeplo na květ..
Tak ted nevím jestli to mám brat stále jako aprílovej žertík nebo se začít nehorázně smát. Lidi sakra aspon si zjistěte co pěstujete a jak se to bude chovat.
Nevim zda to je aprilovek zertik. Ale za 3 mesice ma bejt automat davno hotovej. Ja zasadil automat presne o mesic pozdeji jako ty 31.1 a vypada takto. A je to muj prvni pest.