Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První indoor pěstování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
Nattka13
Stálý Člen

Karma uživatele Nattka13 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Nattka13 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

To bych asi mohla viď tak tedy tohle je 18. den 12/12.. A upravila jsem to i u fotky, konečně jsem přišla na to, jak se to dělá

Old Post 15-01-2019 v 18:37 PM
Nattka13 je offline   Profil uživatele Nattka13   Find more posts by Nattka13   Foto galerie člena Nattka13   Click here to Send Nattka13 a Private Message   Add Nattka13 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nattka13
Stálý Člen

Karma uživatele Nattka13 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Nattka13 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Aoj kluci, tak se potýkám s prvním větším problémem, lístky u jedné palice, tam mají jakoby žluté čárky.. Není to, že by ten list žloutl postupně celý, spíš fakt jako takové čárky to vypadá.. Posílám foto, ale nejde to úplně dobře vidět.. A má to jen jedna palice na jedné kytce.. Napadlo mě, že je to nedostatek nějakého prvku, ale to by to měli všechny palice na té kytce nebo ne?? Jen doufám, že to není nějaká nemoc nebo nedej bože hmyz

Old Post 21-01-2019 v 17:34 PM
Nattka13 je offline   Profil uživatele Nattka13   Find more posts by Nattka13   Foto galerie člena Nattka13   Click here to Send Nattka13 a Private Message   Add Nattka13 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nattka13
Stálý Člen

Příspěvek č. 83

..

Old Post 21-01-2019 v 17:36 PM
Mr.Dalby
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Dalby - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Dalby - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Dalby - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Ahoj, mohlo by to byt prehnojeni, nebo zacinajici zasoleni pudy. Jsou dost tmavy, mozna uz by uvitali postupne snizovat dusik. Davas jim pravidelne i cistou vodu?

Jinak je to perfektni prace. Vypadaji znamenite.

Zdraví Mr.Dalby

Old Post 21-01-2019 v 20:07 PM
Mr.Dalby je offline   Profil uživatele Mr.Dalby   Find more posts by Mr.Dalby   Foto galerie člena Mr.Dalby   Click here to Send Mr.Dalby a Private Message   Add Mr.Dalby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growoli
Stálý Člen

Karma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Nebo mas vybojku moc blizko a je to svetelny stressss

https://tenor.com/ulIr.gifhttps://tenor.com/ulIr.gif

Old Post 21-01-2019 v 22:01 PM
Growoli je offline   Profil uživatele Growoli   Find more posts by Growoli   Foto galerie člena Growoli   Click here to Send Growoli a Private Message   Add Growoli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WeedBurger
Stálý Člen

Karma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Samozřejmě dosáhneš nejlepších výsledků, když budeš hlídat vstupní a výstupní EC a vstupní pH.. Bez toho se bohužel vždy projeví nějaký ten problém a tím i nižší výnos.. Ta poslední fotka bílý list mi taky přijde ožahlý světlem, jak vysoko máš výbojku nad vrcholky? Při špatném pH rostlina nepříjmá všechny živiny jak má, pak to hnojíš a hnojíš, až se to spálí. Zasloužily by prolít čistou vodou s upraveným pH.. pH metr se dá sehnat za 500 a EC za 1000Kč, až se naučíš pracovat s vodou, kterou zaléváš, už ty měřáky tolik nepotřebuješ Každopádně zatím máš čas jednat, žádná katastrofa to není. Ale jakmile překročí obsah hnojiva v půdě hranici únostnosti, spálíš je.. Vodu z podmisek vylévej, nenechávej je v tom stát. Pravidelné prolévání čistou vodou s upraveným pH je důležité, ideálně, když naleješ naráz pořádnou dávku tak, aby se vytvořil sloupec vody a celé se to propláchlo, rozpustí se ložiska hnojiv v půdě, ideálně každou pátou zálivku.. Já u dripu čistou vodou neprolévám, protože pravidelně měřím výstup a podle toho upravím vstupní hodnoty tak, aby byly vyvážené..

Chemdawg x MK Ultra, Blueberry x Critical Mass a White Russian - led FrYnk 650W hotovo 1,5g/W

CBD Hemp Scout Cookie mini grow

Elektronický herbář na vaporizaci bylin

Bylinné směsy a bylinky k vaporizaci

Old Post 22-01-2019 v 07:34 AM
WeedBurger je offline   Profil uživatele WeedBurger   Find more posts by WeedBurger   Foto galerie člena WeedBurger   Click here to Send WeedBurger a Private Message   Add WeedBurger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nattka13
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

Je teda fakt, že čistou vodou je neprolejvam vůbec, řídím se podle přiložené tabulky a tam píšou, že hnojit s každou zálivkou, ale dneska to teda proleju jen čistou vodou pro jistotu a příště pořídím organický hnojivo.. Jen mě právě zarazilo, že je to opravdu jen na té jedné jediné palici.. A světelný stres je také možný, měla jsem teď lampu docela blízko.. A jaký ten EC a PH metr byste mi doporučili a z jaké stránky ?? Jestli se to nezhorší, tak ho objednám až na příští sklizeň..

Old Post 22-01-2019 v 11:14 AM
Trisuli
Stálý Člen

Karma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Já používám pH metr Milwaukee pH 600 a jsem s ním spokojenej. Jednoduchý, spolehlivý a celkem přesný.

Čím hnojíš??
Chci se zeptat- je tu někdo kdo v průběhu pěstu proplachuje čistou vodou i u organiky??
Používám jen BioBizz hnojiva a to s každou zálivkou, čistou vodou neproplachuju, zalévám 1x za 48 hodin 1,5 litru do květináče 11l, mám třetí týden květu.
Díky.

Old Post 22-01-2019 v 11:20 AM
Trisuli je offline   Profil uživatele Trisuli   Find more posts by Trisuli   Foto galerie člena Trisuli   Click here to Send Trisuli a Private Message   Add Trisuli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WeedBurger
Stálý Člen

Karma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% PěstitelskáKarma uživatele WeedBurger - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

Tady pH metr za 400Kč
https://arduino-shop.cz/arduino/201...DYaAk1XEALw_wcB

EC metr za 900Kč
https://www.higarden.cz/ec-metry/mi...4EaAmiJEALw_wcB

u toho pH metru nemá vyschnout sonda, nikdy.. já jsem vůl a ztratil jsem víčko, takže ted mám ph metr v pytlíku a v něm mokrý papírový ubrousek, aby byla sonda stále vlhká, ale nesmí stát přímo ve vodě, když se uskladňuje budu happy až jednou někdo vymyslí něco méně náchylného

Chemdawg x MK Ultra, Blueberry x Critical Mass a White Russian - led FrYnk 650W hotovo 1,5g/W

CBD Hemp Scout Cookie mini grow

Elektronický herbář na vaporizaci bylin

Bylinné směsy a bylinky k vaporizaci

Old Post 22-01-2019 v 12:14 PM
WeedBurger je offline   Profil uživatele WeedBurger   Find more posts by WeedBurger   Foto galerie člena WeedBurger   Click here to Send WeedBurger a Private Message   Add WeedBurger to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nattka13
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

Ty vogy tak vědět, že se dá sehnat za 4 stovky, tak ho pořídím hned na začátku a ten EC taky.. A jinak hnojim sadou terra od Plagronu.. Bylo to součástí celého balíku i s boxem a se vším.. Ale bylo toho tak akorát na jednu sklizeň, takže příště zkusím organiku..

Old Post 23-01-2019 v 07:08 AM
TommyH
Stálý Člen

Karma uživatele TommyH - 85% PěstitelskáKarma uživatele TommyH - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

U pH metrů nesmí vyschnout sonda? :O to sem ani nevěděl... No.. asi bych to tak nehrotil... Já to víčko ztratil... Před rokem ... Jednou za čas to teda kalibrují o nějakou tu desetinku a měří v pohodě. A to mám neznačkový noname za 150,- z Číny .
Když už jsem u toho, oba metry seženeš z Aliexpress cca za 300,- jenom si počkáš dva tejdny než přijde... Najdou se tu samozřejmě odpůrci Číny, ale já na nich jedu rok bez problémů .

Old Post 26-01-2019 v 14:18 PM
TommyH je offline   Profil uživatele TommyH   Find more posts by TommyH   Foto galerie člena TommyH   Click here to Send TommyH a Private Message   Add TommyH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nattka13
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Update - 32. den in flower - palice už se nádherně obalujou a krásně lepí Critical je vzrůstem o polovinu menší než Fat Banana, zato má mít větší sklizeň a palice jsou o dost tlustejsi ale ty Banány by měli mít větší % THC.. První foto je Critical a to druhé FB..

Old Post 31-01-2019 v 19:30 PM
Nattka13
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

..

Old Post 31-01-2019 v 19:34 PM
Nattka13
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

...

Old Post 31-01-2019 v 19:35 PM
Growoli
Stálý Člen

Karma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Mas to pekny...vic sexy me prijde ten fat banana,mozna uz jen tim,ze critical kush me trosku zklamal,aspon ten od dinafemu

https://tenor.com/ulIr.gifhttps://tenor.com/ulIr.gif

Old Post 08-02-2019 v 20:15 PM
Growoli je offline   Profil uživatele Growoli   Find more posts by Growoli   Foto galerie člena Growoli   Click here to Send Growoli a Private Message   Add Growoli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nattka13
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Joo taky se na něj těšíme víc ten Critical byl v akci k těma Banánům zdarma.. Podle growerů na Instagramu jsem si zjistila, že ty Banány ideálně sklidit v 60 dnu květu , tak uvidím jak na tom budou, ale předběžně se tím budu řídit.. Dnes začínáme 41 den květu a už je budu proplachovat jen vodou .. Jen se chci zeptat, jakou máte nejradši metodu sušení?? Já mám dilema jestli nejdříve ostříhat lístky kolem palic a nebo je nechat uschnout i s nimi a až potom ostříhat.. Taky budu muset vymyslet co snima, abych je nějak spotřebovala jinak bych kyti chtěla sušit v boxu, akorát jsem přemýšlela, jestli mám ještě k tomu sušení nechat zaplý odtah a ofuk, četla jsem, že nejlépe sušit při 50% vlhkosti a teplotou mezi 16-20 stupni.. Tak uvidíme, už jsem fakt zvědavá, jak to přítel zhodnotí až si narve první kotlík

Old Post 09-02-2019 v 07:02 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás