Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
diky za komplimenty chlapci dam si zalezat nechcem to posrat....ale momentalne mame take blbe pocasie ze pockam stym outem....chcem to dat vonku len nemam miesto a chcem ich prepnut skor tak koncom juna zaciatkom jula alebo v polovicke takze ich chcem mat radsej doma....ale jednu asi supnem von...zajtra pofotim nieco nove diky za koment
pekne zatial diky teraz som postrekoval proti plesniam na listoch poskodene som dal prec takze radsej teraz som spravil trosku sok kvetinkam a o 2 tyzdne cca prepinam :P pofotim nieco new niektory den
tak připajim nejake nove fota ako vyzerame,je 28 oktobra a kvitneme asi tak druhy mesiac este dlhooo? je to vysoce velka kvalitka mnam pripajim aj skromne makro heh ako sa podarilo ale trycha dobre vidno pri zoome...a este otazocka...mozem este prihnojit alebo uz flush?