Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jj chlapi je to smůla a pořád mě to ještě sere, co si budeme povídat, příští rok se zařídím jinak a ve velkým stylu více polí (asi 3) po cca 5ti kytkách, balkón 6kytek a foliak pokud nevykradou tak tam narvu alespoň taky 6 kousků. Tak preju všem kdo zaseli ať sklidí v pohodě
Jinak za ohlasy a nabídky moc díky!
Zdar growers, tak z toho co mi zbylo přikládám pár fotek:
1. Fóliák
Tam se o to stará stále babča a vypadá to tak, že Afghany mají okolo 160cm a shiva skunk kolem 130cm
foto 1 a 2 Afghani
foto 3 shiva skunk
2. balkón:
1. foto celek
2. foto 2x shiva skunk
3. foto Afghan
4. foto klony v květu (dva zleva AfghanXPurple a vpravo noname)
Ty moje crossy AfghanXPurple nádherně voní a jsou pěkně obsypané pryskyřicí, a tím víc mě štve, že mi vybrali to políčko, kde jsem měl 4 kousky těch crossů...ale tak aspoň malá ochutnávka mi zbyla a zlodějům to doufám všechno pochcípalo
čau koukám že ty kvetouci klony máš pěkně zasaženy sviluškama. když jsou kytky takhle malý, tak není problém je osprchovat. tak je aspoň vem parkrat do sprchy a osprchuj spodní strany listů a spousty těch sviní smeješ ....
hoj kytky už byly pod sprchou a pak jsem je pokropil nissorunem 10wp, což ty svině sterilizovalo ale nevyhubilo ještě úplně....jinak díky za postřeh ty 2 crossy AfghanXPurple jsem dnes pokosil...byly na semínka tak jsem to úplně nehrotil a už se houpou...jinak smrádek z nich je luxusní...
osazenstvo:
2x Shiva Skunk, výška cca 1m, hnojeno jen vita komplexem, jinak v hlíně hoštické guáno kravské, květ cca 14 dní
1x Afghan, výška 140cm, hnojky to samé co shiva, květ taky cca 14 dní
1x klon noName, výška 30cm, hnojky jen vita komplex, byl prcnutý na semínka, ale zatím žádné nevidím a už je to docela dlouho co jsem ho oplodnil tak uvidíme
hola zahrádkáři a zahradnice,
přidávám pár fotek z fóliáku, nádherně to tam kvete, paličky mohutní i při tomto škaredém počasí a dělají mi velkou radost...shiva i afghan už nádherně voní, afghan začíná mít jemně narůžovělé chloupky až se tomu sám divím, asi nižšími teplotami a shiva tvoří parádní salámky afghan je zatím řidší, ale on to dožene doufám...je to asi spíše sativa a shiva to je jasná indica tak přeji všem ať to dojede a ať nedojdou čórky!
a pár fotek, první 3 jsou afghany a na čtvrté je vlevo shiva keřík
Zdravím groweři a growerky!
Po delší době UP balkónu...
Kytkám se daří dobře, jsou tak cca 3 týdny před koncem (aspoň Shiva Skunk), afghanovi to bude trvat déle...párkrát měly slepičáky vykvašené a vita komplex, ale jevily známky přesolení, tak jsem už vysadil hnojky a jedu jen čistou vodu...
Foto 1 Shiva Skunk 1
Foto 2 Shiva Skunk 2
Foto 3 palda jedné ze shivy
Foto 4 celek i s afghanem vzadu
Tam si hověla Shiva Skunk, která šla dnes pod kosu, trichomy byly tak 50na50 čiré a mléčné, ale našel jsem dost míst se začínající plísní, takže kosa...foto kosy v dalším příspěvku
Dále tam mám ještě 2ks Afghana, tomu zbývá ještě tak 14 dní tak uvidíme co na to plíšeň, zatím je v pohodě...
Jinak ve fóliáku to začlo nakvétat o dost dříve jak na balkóně i když jsou to totožné klony. Hnojeno to je jen slepičákama a sem tam výkvasem z kopřiv, stará se pořád babička s dědou, jsou vidět známky začínajícího nedostatku dusíku, ale už to neřeším, těch 14 dní to vydrží a je to podle mě normální ke konci květu, že žloutnou listy
podle posledních dvou fotek si zkuste alespoň ze srandy tipnout kolik bude suchého, vítěze odměním karmou
Sice nevím jestli se to podle těch fotek dá jen tak tipnout, ale za pokus to stojí
Suším vše, i spodky, protože to mám do mastí...takže výsledek je komplet celé...topovky i spodky, takže tipujte jen jednu váhu všeho tak jak to tam visí a leží