Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 1 počin není zločin!out zahrada
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
IcanLearnUgRow
Stálý Člen

Karma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% PěstitelskáKarma uživatele IcanLearnUgRow - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

čau chlape, s tim vyplavováním živin to tak rozhodně je, to at se praseone nehádá. přece když se na koncí kytka proplachuje, taky se prolejvá velkym množstvim vody, aby se vyčistila hlina.... Poradim ti na příště,protože tědka už je na granule pozdě, pač se rozkladaj cca měsíc... , Já venku zásadně hnojim jen granulovanym slepičinym,kravskym nebo konským hnojem, kterej se postupně rozpouští s každym deštěm. a další výhoda že se nemusim zbytečně na podzim tahat s vodou a míchat roztok z hnojkama. granule jednoduše rozhazuju kolem kytek a zároveň i kolem celého pole, aby se i dařilo okolní vegetaci, abych měl poličko pěkně schovaný.

Old Post 16-09-2014 v 02:33 AM
IcanLearnUgRow je offline   Profil uživatele IcanLearnUgRow   Find more posts by IcanLearnUgRow   Foto galerie člena IcanLearnUgRow   Click here to Send IcanLearnUgRow a Private Message   Add IcanLearnUgRow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Praseone
Stálý Člen

Karma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% PěstitelskáKarma uživatele Praseone - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Sem rád, že jsi se ujal toho vyplavovaní hnojiva... Ale třeba v inu, kdyz kytku zahnojis a pak treba za 2 dny prolejes čistou vodou, tak ji o ty hnojky prece neobiras ne, ze substrátu ano, ale ze samotný kytky prece ne, to nevěřím ;D A to samy u outu, urcite mas jeste zbytky v pude, ale to sou zbytky co kytka uz nepotřebovala a prece to co si nasaje tak se nemuze vyplavit ne? (Netvrdim ze to co sem napsal je úplne cajk, ale tak snad si to ze zemědělský skoly pamatuju dobre ;D peace

EDIT: icanlearnugrow, mas nejaky dobry doporučení na hranice co používáš?
EDIT2: sry, mobil. příspěvek

Prase je tu zase

Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF

„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“

PC Grow Box

Old Post 16-09-2014 v 11:26 AM
Praseone je offline   Profil uživatele Praseone   Find more posts by Praseone   Foto galerie člena Praseone   Click here to Send Praseone a Private Message   Add Praseone to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Praseone! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
huhuga
Stálý Člen

Karma uživatele huhuga - 74% PěstitelskáKarma uživatele huhuga - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

TO praseone: já to taky nebral ve zlim. jenom když nevidíš na člověka když něco řiká tak nevíš co si máš myslet (nebo aspon ja)

jinak plíseň a nepřítomnost je hrozná sviňa.včera sem jel sčeknout kytky(páč mi došlo že bych se o ně moh fakt starat i líp ) a našel sem jak palicovou plýseň tak i stonkovou .to mně strašně naštvalo palicovou sem i trochu čekal a nebylo to nic hroznýho všehovšudy jeden vrchol menšího skunku a jeden toho většího a pár menších palic.ale na shamanovy sem našel plíseň co už nevym jak to říct ale vypadala jako na fotkách.tak sem jí voškrábal a zapatlal latexem(nekde sem tu čet že se to stim dá dojet) protože stříhat 50 cm kytky kvuli takovýmu shitu se mi fakt nechce!

TO IcanLearnUgRow: já koupil hoštický NPK s guanem a přímíchal do substrátu..no a myslim že jedna kytka se z toho vzpamatovala teprv pře měsíce a to sem to tam dával když sem sázel! asi sem to přehnal ale jiný to nesly v poho potom už... tim sem nechtěl říct že je to špatnej způsob ale já asi vždycky všechno přeženu
příští rok to ale skusim praktikovat na outu v lese tak uvydíme

ať kvete všem!

PRVNÍ OUT-rok 2014
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=72779

Old Post 17-09-2014 v 15:54 PM
huhuga je offline   Profil uživatele huhuga   Find more posts by huhuga   Foto galerie člena huhuga   Click here to Send huhuga a Private Message   Add huhuga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
huhuga
Stálý Člen

Karma uživatele huhuga - 74% PěstitelskáKarma uživatele huhuga - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

čus malej up.

plseň mi začala atakovat oba dva skunky ten větší má asi menší problém vystřih sem zatim dohromady tak..+-10g ale u druhýho sem sundal už třeti vrcholovou paličku ( a to zamrzí!),což nechápu když je mnohem vzdušnější a řidší než druhej větší skunk(a to je kámen jak má bejtú.
asi je totim že je uplně v rohu :/

jak sem řikal u druhýho to ještě de takže když bude šance nechám ho 2-3 tejdny a ten menší pude asi pod kosu příští tejden protože nechci aby se plíseň rozjela ve velkym.radši sklidim co mám než si pak trhat vlasy a nadávat.
takže menší už od zejtřka bude dostávat Final soloution.
větší skunk nechá ještě tak tejden na hnojkách a potom taky pojedu Final..
jo a další flaška hnojiva prázdná žerou jak hladovej márvin.+sem instaloval deštník nad větší skunk abych o něj nepřišel jak má tet pršet..menší se musí poprat sám neni dost deštníků

shamani chtěj tak měsíc a budou podle mě v pohodě ale záleží na počasí..

BTW:chtěl bych skusit na shamany jet jiný hnojky(advance hydroponic,prostě žabička).otázka zní nebude se to mlátit s biobizzem?
jestli jo nechám to na příští rok
foto ve středu
smrt plísním všem!

PRVNÍ OUT-rok 2014

Old Post 21-09-2014 v 16:21 PM
huhuga je offline   Profil uživatele huhuga   Find more posts by huhuga   Foto galerie člena huhuga   Click here to Send huhuga a Private Message   Add huhuga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 85

zdarec strašně mě masí listová plíseň jelikoš sem asi 3-4 tejden v květu docela se bojim stříkat tam něco chemickýho... takže co radíte nechat to dojet a nebo skusit něco koupit? popřípadě co? už sem skoušel ridomil golg.nepomoh ani trochu:/
prosím odpověd co nejdřív dik

PRVNÍ OUT-rok 2014

Old Post 08-10-2014 v 15:49 PM
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 86

Zdar! takže po dlouhý době sem se uráčil dokončit tenhle tread.no já sem ho vlastně chtěl ukončit hned ale řek sem si že nejdřív trochu testnu a užiju první sklizně.....a to byla zřejmá chyba
tet když už jakš takš klesám z vesmíru do stratosféry se na to konečně cítím!
bohužel byl jsem vlastní myslí okraden o fotky a questy které knim vedou jsou často zapeklité a spolikají spoustu času tudíž je sem budu postupně přidávat

tak nejdřív celkový dojem : jednoznačně super a víc sem nemoh čekat! kytky mi dělali radost byli krásné já se nyní těším z jejich plodů.hrozně mě zaujalo jakej má člověk ke konopí vztah když ho pěstuje od semínka do paličky.a když z toho potom ještě dělá mast nebo jídlo tak je to super pocit!
taky sem moc rád že mi to nikdo nečornul(čehož sem se bál nejvíc).
no prostě co víc si napoprvý přát než celou zimu a ještě do budoucna mít bohatě co kouřit )

ke kytkám: v poho ale kdybych se líp a dřív staral bylo by toho 2* tolik bych řek.
plíseň mi nakonec dělala mnohem větší starosti než sem čekal.zakousla se do všech kytek(je teda pravda že do shamanů mnohem víc ale o tomk později)
takže můj odhad je že 10-18% úrody zplesnivělo,což je podle mě nakonec uplně v klidu jenom je blbý když vyhazujete pulku vrchních pálek jedný kytky
poslední měsíc sem jezdil ob 3 dny na zahradu sklízet plesnivý pálky(po určitý době sem se na to měl vysrat a seknout to.určitě poučení pro přístě)

moc kecám vym ale zrovna nemám co dělat

takže Shaman - teť mluvým o nejvYšší kytce.ten byl fakt zajímavej na uplnym začátku takovej malej zakrslej smrček to byl a nakonec všechny přerost a přerost by lišák i ten plot ale to sem mu nedovolil.kromě toho že byl nejvišší byl i trochu do fialova (listy a stonek uplně ale poaličky měl spíš zelený(a to mě sere! )).bohužel sem sklízel někdy kolem 19.10 což už je podle mě dost pozdě a taky to plísní odnes nejvíc.každopádně pálky jako napuštěný lepidlem(nikdy sem neměl v ruce lepivější trávu) strašně velký,tvrdý a užasně vonící.někdo to tu popisoval jako fialovou vůni a já jenom souhlasim.po usušení a následném uskladnění v zavařovačkách kde děda předtim pár let ukládal med,chytili takovou medovo-fialovou svěží vůni že mám co dělat abych se z toho neudělal. bohužel jejich tvrdost se jim stala osudnou a přez puku jeho vrcholů skončilo na kompostě :/ (a to fakt zabolelo) ale za mě letošní number one kití!
výnos-bez plísně tak 200 ale takhle sem toho měl zhruba 150 g(vše 100%mojí chybou mohlo bejt víc..a tenhle rok taky bude )
CHuť- genialně medovo fialová
Vůně-tatáž
Stav-kouřim převážně navečer páč je to asi nejsilnější co mám,když si dáte přez den(třeba jako dneska) budete převážně...sedět

další reporty a vylepšení tohohle čekejte v dohledné době
snad i bez použití dalekohledu.

NOVÉ SEZONĚ ZDAR! NAZDAR!

PRVNÍ OUT-rok 2014

Old Post 19-02-2015 v 13:49 PM
huhuga
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

takže tad\y něco z kosy shamana bohužel fotky mám asi jenom takhle protože sem na konci sezony postrádal svšechno včetně foťáku a času

mám ještě pár fotek někde zašantročených ale buh ví kdy je sem hodim

další sem snad přihodim skunk

PRVNÍ OUT-rok 2014

Naposledy upravil huhuga 07-03-2015 v 11:30 AM

Old Post 07-03-2015 v 11:07 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás