Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Velké listy strihaj čo možno najmenej, len keď fakt tienia, je to zásobareň živín a zdroj fotosyntézy, každý list pripraví kytku o nejakú energiu, takže s rozvahou.
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Hele já myslim že se vůbec nemusíš bát toho, že tam máš jenom vršky. Je to PP a ten jde hlavně dovršků + to ze si se zbavil spoku doda silu vrskum. Zmich spodku kterych mi bylo lito byl nicmoc "popcorn". Jsi v 32 dni počkej jak se ještě nafouknou
Prolít mokrou hlínu za účelem pročištění substrátu můžeš ale prolejvat skoro suchou bude samo lepší.
Já už bych je bejt tebou hnojil v každé zálivce a ktomu tak jednou tydne prolejt kazdou zvlast poradne vesprse ci umyvadle(pote zalit cistou vodou s upr. ph).
Listy bych nestříhal vůbec až tak do 50/12, ale urcite sam vis jaky tu sou debaty
35/12 při rozbřesku,zahnojeno boostrem od G.E.T. a bloom 4ml/l a očividně se jim vyšší dávka líbí.Tak na příště 5ml :-))) a pak pomalu Ripen už asi .......
40/12 ráno ... ve středu koupím flush od canna :-)))) snad se to ještě nafoukne.Imhoo,znědly mi trochu blizny.dost jsem to předtím zalil.Myslíte ,že to bude tím?
Tak lidi , od posledního fota jsem to začal mít víc a víc zamořené sviluškama a molicema ,ale dojelo to "docela" dobře .Bohužel telefon přestal brát simkartu a musel do servisu přepájet tu nožičku,takže fotky nic.Už mně to pak začlo srát zalívat takovým množstvím vody atd.Žádné další fotky.Každopádně to skuřuje velmi HAPPY efektivní,sladké,nezatěžuje mou mysl,a zjistil jsem že hnojka stačí do 42/12 a pak voda - 63 ende.Ani známka hnusný chuti.Nevaážil jsem celkové množství ,ale odhadem 3 ks 100g pikslí a kupy pro lidi kolem.Do 400 celkově.Příště vertikal s závlahovýma kapačkama / tuhlíky nad sebe / 60ks ......................
Zdarec, skoda těch broučku no, je to nějak znát na palicich, nebo byli jen ozrany listy?
Jak jsi natom s tvrdostí materiálu? Moje palky Pp byli spíš takový vzdušný, ale pak se to popresovalo ve sklenicich a bylo to fajn.
Jinak skus asp nahodit foto nějakýho vyslednyho produktu až udeš mít mobil
Přeju dobrý pokouření, teda spíš závidím pac já už nemám nic.
Taky zrovna jedu PP a začínám se fakt těšit, když koukám tady na ty fotky Ale jsem teprv v druhém týdnu květu, takže zatím taková puberta no...
Kdy, v kterém týdnu holíte ty spodky?
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk