Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak u nás na jihu se mezi klukama bavíme dost často o holkách, ve smyslu, hele pěkná kundička, ale jak tu již někdo psal, je to pouze "chlapská mluva" že by někdo oslovil holku, "čau kundičko" o tom jsem ještě neslyšel
jinak já jsem zrovna ten případ, kterej nezná moc huliček, v mojí společnosti je poměr týpků a kundiček tak 20:1
nevim jestli holky držej víc pospolu a mezi nás se nepletou, nebo moc nehulej, ale párkrát sem se s holkama taky pěkně vyhulil, ale je to fakt málokdy...
jo možná je to taky tim, že dost mých kámšů, když jsme spolu dělaj drsný huliče, a když jsou se svýma starýma, tak jsou před nima strašný slušňáci a ani neví co je to huení, tak timhle ale hodně opovrhuju!
Ze se k tomu zase vracim, ale neda mi to se nezeptat. Kundicky, jo, to je asi fajn a ma to pojmenovani jisty puvab, ale jak by se chlapakum libilo, kdyby o nich nekdo mluvil jako o "curaccich"? Treba jako, " hele Mano, mrkni tamhle na toho, to je ale docela peknej curacek........ "
Omlouvam se tem, ktere pripadne podobne nazvy pouzivaji, kazdej sme nejakej.
2 Yennefer:
je to asi fakt těžko pochopitelný, ale když sedíme s kámošhama na lavce a chlastáme wajno, pokuřujem blanta..... a kolem projde nějaká kráska, tak je skoro samozřejmostí, že někdo z nás pronese : "to byla ale kundička, co??"
Kdyby mezi náma byla nějaká holčina, tak se to asi nestane, máme přeci jen "gentlemanské" chování a dívčině by se to mohlo zdáti urážlivé (aby ne... ) .
Nicméně je to jakýsi sleng mezi klukama, borcama, týpkama atd.
Sdělí si tím vlastně, že prošla krásná a přitažlivá dívka.
Ale u nás se spíše používá buchta, prcina, kočička apod.
Takže když to zaslechneš (spíš teda asi na Moravě) a bude se to vztahovat k tobě, tak bys měla být polichocena. Je to trochu padlý na hlavu, ale je to tak.
Uffff.
heh,jsem taky z Moravy,ja s kamošem někdy říkáme slečnám "pipenky",nebo "babenky"...jde tady taky hodně slyšet roštěnky ..ale to není mý gusto!Slečnám hudně hulozdaru!!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
slečny hulit nemusí - ty si svýho endorfinu dokážou vyrobit kvanta
maj to kvůli porodům, i když myslim že by mi vůbec nevadilo mít
endorfino adrenalinovou továrnu a do toho si zahulit pár špeků HOW HOW
ty Otone : zeptej se například jakýhokoliv tatéra, kterej ti řekne, že se mu nastalo, aby se žena pozvracela nebo dokonce zkolabovala ba naopak některé si klidně přitom zchrupnou
to Maggie: od ženy bych čekal lepší reakci např.: a co je na tom, že máme snížený práh bolesti