Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vzadu vidno pas. vstup, ktory je momentalne uplne zakryty 3cm polystyrenom a aj tak by som potreboval zdvihnut teplotu. ked sa svieti je cca 21C. Takze sa budem pozriet po nejakom pridavnom svetle. Asi nejaka usporka. Hadam to bude stacit, kolko dava tepla? Poradte, daj tipa, na lacnu dobru kupu.
Původní příspěvek od alal dalsia holcina bola trojecka
Pokud dobře vidím, tak ti z květníku lezou kořeny a to není moc ok, podle mě po zalití nevylíváš zbytky vody z podtácku a potom se kořeny místo toho aby prorůstaly substrát táhnou dolu k vodě a to nemluvím o světle, které kořenům rozhodně neprospívá
Pokud dobře vidím, tak ti z květníku lezou kořeny a to není moc ok, podle mě po zalití nevylíváš zbytky vody z podtácku a potom se kořeny místo toho aby prorůstaly substrát táhnou dolu k vodě a to nemluvím o světle, které kořenům rozhodně neprospívá
Mno na totok som sa pytal hned ked som to zbadal, ale nikdo na to nereagoval, tak som to neriesil. V podtacku mi nikdy nestoji voda, vlastne teraz sa mi to stalo 1.krat aj to len v jednom, snazim sa to neprelievat. Chcel som korene zakryt ciernou textilnou foliou, co sa dava proti burine. To by mohlo snad helfunt. Ci?