krupier77
Stálý Člen

|
Tak Vás po delší odmlce opět zdravím growerstvo :-) nějak jsem se pod tím proudem jointů zasekl u mě v pokoju :-D nyní po skoro půl roce pouštím pc abych napsal něco o vypěstovaných modelech :-D
OrangeBudDiesel (growshop seeds)
- vynikajici model, hned bych ho koupil na příští rok znovu, neuvěřitelně orosené palice, stav velice energetický, až jsem měl pocit, že mi vyletí hlavou ven. Chuť velice ovocná; s velice velice malou představivostí jsem v tom opravdu cítil pomeranče, nebo nějaký citrusy prostě. Jel jsem jak je vidno výše, ve skleníku, ale i odolnost proti plísni se držela. Ze 3 kytek sem ostříhal v přepočtu na suchý, tak max 10g. Zapříčiněno možná hezkým počasím koncem sklizně, že toho bylo jen tak málo plesnivýho. Výnos ze 3 kytek zhruba 500g a to jsem to dost krotil.
The Church (GHS)
- model jak sám název napovídá je vůní hodně podobný kostelnímu kadidlu, ale chuť která v něm přetrvává vám v puse vyzní až po pár šlukách. Můžu vřele doporučit pyrexářům, hutný, tvrdý palice. Zhulenost je ze začátku takovej těžkej high, až se záchvaty smíchu (při vtipných příležitostech), postupem času ovšem přechází do mírného stone. To nemění nic na faktu, že se výborně hodí do společnosti a dokonce i na vyřizování na úřadech :-) Výnos z 5 kytek něco okolo 200g. Měli na úkor orangebuddieselů méně prostoru a jsem rád, že jsem se tak rozhodl.
Tímto ukončuji pěst 2011. Mrzí mě, že jsem sem neuploadoval fotky, ale třeba se mi ještě něco podaří najít ve foťáku. Pro příští rok určitě budu shánět semena AutoFlowerNorthernLight od Growshop.cz, který sem si nemohl vynachválit a slavily úspěch, viz. výše v threadu. Dále určite hodím AF AK47 který mi zbyly v lednicce z lonska. Co se týče normalních modelů, chtěl bych nějakou klasiku, třeba shamana, nebo frisiany. Uvidíme jestli půjdu do řezů u kterých je to omezené s výběrem modelu, nebo koupím zase něco přes seedbanky? Toť je ještě překvapení i pro mě 
Budu se s Vámi těšit na začátek nového zahrádkářského počínání a celé toto vlákno zakončím pokřikem
PĚSTU ZDAR !!!
|