Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ZDAREC tak tohle je ma psledni kitule mam ji na balkone je to BLUE MISTICK chystam se ji sklidit ale jeste furt vaham je to posledni kitule tak to cloveka i zamrzi ze nebude o koho pecovat
zdravim vsechny zahradniky letos mam 11 kusu mazara plus 9 rusu hlina zahradnicky supstrat zatim nehnojim rezi jsou prace LuXora takze velke DIK ale uvydime co nam stoho vznikne samozrejme dostanou tu nej peci a lasku taak doufejme ze bude lepsi rok ten predesli nebyl nic moc.
nazdar vsem
tak dneska mi to zase nedalo a byl jsem navstivit zahradku a neco nafotit
a podivat jse jak se zeleni dari a mislim ze velice dobre na to ze pocasi je chabe.
zacal jsem hnojit viluhem s holubyho trusu a pozdeji jim zacnu davat plagron.
JESTLI MATE NEKDO FAKT DOBROU SKUSENOST S NEJAKIM HNOJIVEM O KTEREM SE JESTE MOC NEVY TAK SE RAD PRIUCIM DIK
DNESKA MI TO ZASE NEDALO A SEL JSEM NAVSTIVYT POLICKO NECO NAFOTIT A ZMENA JE VYDITELNA ZACAL JSEM HNOJIT VYLUHEM S HOLUBYHO TRUSU A POZDEJI ZACNU DAVAT PLAGRON ALE JESTLI NEKDO ZNATE NEBO MATE SKUSENOST S NEJAKYM HNOJIVEM KTERE FAKT DOBRE ZABYRA KROME TECH CO JSEM TADY NASEL TAKZVANE NEJAKOU VYCHYTAVKU ZATIM DIK
cau priznivci tak letos mam lepsi podminky nes minulej rok ale porat tapu jestli mam kitule zastrihnout ci ne jsou to MAZARI a jeste jsem je nejel tak at mi stoho nevyrostou nejake trimetrove kostata mate nekdo skusenost s timle modelem