Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Holky začínají krásně cukrovat, dělají mi chutě. Stačí sebemenší kontakt s paldou a prsty sou ulepené a ta vůně...takovou sem jěstě necejtil, voní fakt krásně po ovoci!!! Special Kush patří k hodně aromatickým, bez pacháče by to moc nešlo...ne v pokoji
Vlhkost: den/noc 40/50%
Teplota: den/noc 27/18°C
Zálivka co 4 dny, pH 6,0: 3ml/l Grow, 3ml/l Bloom, 3ml/l Alg a mic, 1ml/l TopMax (každá 1,2 L)
Zadní 2 kytky mi příjdou víc indika pheno než přední dvě, ty jsou spíš stavbou podobný sativě a s květem jsou o něco opožděnější. Na fotce není vidět celek, mobilem to nenafotím aby se na to dalo koukat...tohle je jedna z menších paliček
Včera sem jim trochu oholil nožky Listí celkem dost a změna jen nepatrná...nejsem zastánce nějakého zásadního stríhání ale šlo dolů vše asi 10 cm od hlíny( listí i slabé větve) na kterých by stejně bylo prd...
EDIT: na další kolo bude změna, Původně měla být WW a WS po 3ks. Nakonec bude 5 odrůd automatů. WW a WS necham na příště
Zdar. Vypadají dobře. Ja je mám v 55 dnu květu a ještě potřebujou minimálně týden. Jinak mám za to že special kush je indika. Jedu je bez pachače v bytě a vpohodě. A stěma autoflowerama - zkoušel jsem Devilmatic a ten bez pachače posledni 2 tydny to byl horor.Krásně pronikavě voní a chutná. Tak ať ti to roste.
Jojo Special Kush je indika to nepopírám Mně příjde, že pronikavě voněl už v růstu... Na začátku květu sem jel bez pacháče a tu vůni nezastavily ani dveře Když sem otevřel do pokoje kde mám box, byl smrad všude po chodbě a z toho sem měl obavy... Pak dej vědět jakej byl Ať se ti daří! Pic Edit: doufám, že budou hotové v 50. dnu květu.. Páč 12. února musejí pod kudlu ať se děje cokoli... Odjíždím za velkou louži takže nebudu 14 dní doma...halt tohle kolo nebude nejlepší
Tak dnes dorazila obálka se semínky automatů na další kolo od člena AEROMAN, veliká spokojenost s jednáním! Navíc bonus v podobě semínek velice potěšil
Dnes sem důkladně vyčistil box jako každých 14 dnů
žluté listy jsou jen odraz od sodíku Na to, že jsem přepínal když měla jedna 24 cm se docela vytáhly... teď má 53cm... Omlouvám se za kvalitu fotek ale mám jen mobil...
Když sklidím 50 G budu max spokojenej, do dalšího kola mi to vydrží tohle kolo je jen pokusné...
Ještě dodám info:
Teplota: den/ noc: 25,5-27,5/ 17-19°
Vlhkost: den/noc: 30-35/45-50%
Výbojka je asi 20 cm nad nejvyšším vrcholkem
Původní příspěvek od 476937 Tak dnes dorazila obálka se semínky automatů na další kolo od člena AEROMAN, veliká spokojenost s jednáním! Navíc bonus v podobě semínek velice potěšil
Pic
i já sem s tímto členem ohledně automatů a bonusů maximalně spokojen
jinak i ty to maš pěkný :-)
Děkuji za chválu caseage potěší Semena těch automatů dám brzo klíčit (tak za 14 dní), rozjedu je pod úsporkou a až bude box prázdnej půjdou pod sodu Původně jsem chtěl na růst pořídit už metlu ale na těch par dnů to nemá smysl tak až další kolo... Dále mám v plánu menší matkárnu, kde by si časem měla hovět mamina nějaké chutné sativky