Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Můj 1. indoor LED grow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Fredy
Stálý Člen

Karma uživatele Fredy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Fredy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Ja osobne bych phyt-amin pouzival jenom na rust pac na palky bych to asi nestrikal

Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije

250W/400W, 5xMM & 5xDM

250W-166G-0,64G/W

Old Post 03-11-2010 v 12:44 PM
Fredy je offline   Profil uživatele Fredy   Find more posts by Fredy   Foto galerie člena Fredy   Click here to Send Fredy a Private Message   Add Fredy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spuko
Stálý Člen

Karma uživatele spuko - 97% PěstitelskáKarma uživatele spuko - 97% PěstitelskáKarma uživatele spuko - 97% PěstitelskáKarma uživatele spuko - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Jako tý kytce to asi neuškodí ale co já sem se ptal tak v rustu se stříká tim Cropmaxen a ve květu Phyt - aminem .. Jinak to tam píšou , máš pravdu ..

A s tim jestly stříkat v květu tak samozřemě že 14 dní před slkizní to neni moc košér ale do pátýho šestýho tejdne v tom neni žádnej problém ... samozřejmě ve dne žejo ..

Old Post 03-11-2010 v 16:02 PM
spuko je offline   Profil uživatele spuko   Find more posts by spuko   Foto galerie člena spuko   Click here to Send spuko a Private Message   Add spuko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od miguelx
Jenom doplnění:
Phyt-Amin obsahuje přírodní hormony jednak na růst a jednak na květ, a tím podporuje rostlinu po celý cyklus.

To je sice hezký, ale používá se jen dva týdny po přepnutí. To ses nechal zmást...
Jestli mi nevěříš, tak se podívej do tabulky jak se používá Phytamin třebas v konceptu BIO.

Old Post 03-11-2010 v 19:41 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spuko
Stálý Člen

Karma uživatele spuko - 97% PěstitelskáKarma uživatele spuko - 97% PěstitelskáKarma uživatele spuko - 97% PěstitelskáKarma uživatele spuko - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

já teda nechci rejpat ale na tej etyketě toho Phit - aminu je že podporuje tvorbu plodu a cukrů což teda na dva tejdny přepnutý kytce fak je pomálu v některejch případech ani nekvete že, a navíc ten květ je tak vzdušnej že nic jako plesnivyna nehrozí, já ho prostě používám do 6 tejdnu a zlepšuje rozhodně chut a vůni .. A nikdy sem žádnej problém neměl kvůli tomu, a listy má i kytka v květu(a tim květen to absorbuje taky)... Jinak pomáhá při stresu a podobnejch věcech což se taky děje spíš v květu .. takže tak .. můj názor

Old Post 03-11-2010 v 21:59 PM
spuko je offline   Profil uživatele spuko   Find more posts by spuko   Foto galerie člena spuko   Click here to Send spuko a Private Message   Add spuko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Karma uživatele booblifuck - 92% PěstitelskáKarma uživatele booblifuck - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Myslím si že Phyt-amin už máme vyřešený. Raději mi poraďte jak dlouho ještě nechat na růstu a kdy přepnout na 12/12. Aktuálně jsem teď na 24. dnu 18/6. Díky

Old Post 04-11-2010 v 09:49 AM
booblifuck je offline   Profil uživatele booblifuck   Find more posts by booblifuck   Foto galerie člena booblifuck   Click here to Send booblifuck a Private Message   Add booblifuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.U.L.
Stálý Člen

Karma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% PěstitelskáKarma uživatele H.U.L. - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Myslím že to máš tak akorát na přepnutí. Maximálně už jen týden růstu.

Old Post 04-11-2010 v 15:27 PM
H.U.L. je offline   Profil uživatele H.U.L.   Find more posts by H.U.L.   Foto galerie člena H.U.L.   Click here to Send H.U.L. a Private Message   Add H.U.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spuko
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 87

myslím že těch 30 je ideál ale už určitě můžeš kdykol tet...

Old Post 04-11-2010 v 17:33 PM
LEM
Stálý Člen

Karma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Já bych ještě nechal...ono to pod těma ledkama zase tolik valit po přepnutí nebude...Takže bys měl malé bonsajky....měl bys mít pěkně vyplněný stan....

Old Post 05-11-2010 v 15:19 PM
LEM je offline   Profil uživatele LEM   Find more posts by LEM   Foto galerie člena LEM   Click here to Send LEM a Private Message   Add LEM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krasus
Stálý Člen

Karma uživatele krasus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

citace:
Původní příspěvek od LEM
Já bych ještě nechal...ono to pod těma ledkama zase tolik valit po přepnutí nebude...Takže bys měl malé bonsajky....měl bys mít pěkně vyplněný stan....
Přesně taky bych to nechal este narůst vosříhat spodky mužes vždycky :-)

Old Post 05-11-2010 v 18:25 PM
krasus je offline   Profil uživatele krasus   Find more posts by krasus   Foto galerie člena krasus   Click here to Send krasus a Private Message   Add krasus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Karma uživatele booblifuck - 92% PěstitelskáKarma uživatele booblifuck - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

26. den 18/6

Dnes proběhl upgrade boxu. Na odtah jsem si pořídil ventilátor Ruck RK 125L a pachový filtr 240m³/h. Koupil jsem si nějaký regulátor, takže ventilátor jede tak na 1/3 výkonu. PC ventilátory, které byly na odtah jsem použil, jeden na přítah a jeden jako ofuk. Kytky jsou zalévány co druhý den, jednou čistá voda s upraveným Ph na 6 a jednou s přidáním Alga Grow 1ml na litr vody. Listy stříkám stale Phyt-aminem. Stále uvažuju, kdy přidat do zálivky ty Enzymy? Teplota ve dne kolem 26 a v noci kolem 22. Vlhkost 60-80%. Taky jsem je trošku roztáhl s pomocí kolínek. Uvažuju že je nechám na růstu ještě pár dní a až dovrší měsíc růstu, tak přepnu a uvidime. Přidávám nějaké aktuální foto.

1.-2. Celek v boxu
3. Ventilátor s pachovým filtrem
4. Přítah
5. Nový ofuk

Old Post 06-11-2010 v 10:13 AM
booblifuck je offline   Profil uživatele booblifuck   Find more posts by booblifuck   Foto galerie člena booblifuck   Click here to Send booblifuck a Private Message   Add booblifuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fredy
Stálý Člen

Karma uživatele Fredy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Fredy - 93% Pěstitelská

A neco mimo phyt:D Příspěvek č. 91

Holky vypadaj nadherne!
LED groweru tu moc neni tak diki bohu za tebe
LED pestovani me celkem zajima hodne sem si na konopnym veletrhu v olmiku prohlizel panely od Mazara a vcelku se mi to hodne zamlouvalo.
A kdyz sem tak premyslel nad cenou 10K za 120W panel tak mi pryslo ze to ani zas takova ivestice kdyz pomyslim na to klik sem dal do svi skrine a to nemam urcite nej veci....

Drzim palce at to mete bez problemu a hlavne at to krasne pod nema pokvete!

edit: vetracky mas AC?sou nej

Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije

250W/400W, 5xMM & 5xDM

250W-166G-0,64G/W

Old Post 06-11-2010 v 11:06 AM
Fredy je offline   Profil uživatele Fredy   Find more posts by Fredy   Foto galerie člena Fredy   Click here to Send Fredy a Private Message   Add Fredy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepas
Stálý Člen

Karma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Ahoj, pokud to chceš něčím zalejvat tak se vyser platit za enzymy a vypěstuj si hezky tyhle bakterie! Na poslední stránce je strovnání dvou kytek s / bez.

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=47889

Mnoho různá pole + strom? - Outdoor 2011

Kytky na stromě - Outdoor 2010

Old Post 06-11-2010 v 20:34 PM
Pepas je offline   Profil uživatele Pepas   Find more posts by Pepas   Foto galerie člena Pepas   Click here to Send Pepas a Private Message   Add Pepas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

Zdrvím všechny, potřeboval bych vědět, zda mužu více hnojiv smíchat do jedné zálivky (např. Alga Grow+Enzymy,Alga Grow+Terra Bloom,atd.), nebo musím každé namíchat s vodou zvlášť? Díky za radu.

Old Post 10-11-2010 v 09:22 AM
krasus
Stálý Člen

Karma uživatele krasus - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

citace:
Původní příspěvek od booblifuck
Zdrvím všechny, potřeboval bych vědět, zda mužu více hnojiv smíchat do jedné zálivky (např. Alga Grow+Enzymy,Alga Grow+Terra Bloom,atd.), nebo musím každé namíchat s vodou zvlášť? Díky za radu.

Mužeš

Old Post 10-11-2010 v 09:39 AM
krasus je offline   Profil uživatele krasus   Find more posts by krasus   Foto galerie člena krasus   Click here to Send krasus a Private Message   Add krasus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 95

Ještě si pohlídej výsledný pH, či Ec takovej zálivky.

Old Post 10-11-2010 v 10:00 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

30. Den 18/6

Dnes přepnuto na 12/12, svítím od 9 do 21, teplota ve dne 26-28 v noci 22-24, vlhkost je 50-60%. Dávám jim co druhý den 2 litry vody s Alga Grow 1 ml/l, pH 6. Stříkám Phyt-aminem každy den a ještě budu než se začnou oběvovat květy. Kytičky jsem roztáhl pomocí kolínek (30-40ks), výška je docela různá (25-35cm), některé jsou takové keříky a nekteré jdou do výšky, tak jsem zvědavý jaké budou rozdíly po přepnutí, jestli má někdo zkušenosti s těmito modely, tak napište jak to s nima bude. Zvlhčovačku jsem již odstranil a ofuk i ventilace jedou nonstop. Jak začnu pozorovat že to kvete začnu používat Terra Bloom a P-K 13-14, taky zvažuju o koupi Green Sensation, poraďte jestli to stojí za to? Díky za všechny rady, názory a k+

Dnes jsem je nafotil v boxu a začíná 1. den 12/12

1.-4. Pod LED light

Old Post 11-11-2010 v 21:15 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás