Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jako tý kytce to asi neuškodí ale co já sem se ptal tak v rustu se stříká tim Cropmaxen a ve květu Phyt - aminem .. Jinak to tam píšou , máš pravdu ..
A s tim jestly stříkat v květu tak samozřemě že 14 dní před slkizní to neni moc košér ale do pátýho šestýho tejdne v tom neni žádnej problém ... samozřejmě ve dne žejo ..
Původní příspěvek od miguelx Jenom doplnění:
Phyt-Amin obsahuje přírodní hormony jednak na růst a jednak na květ, a tím podporuje rostlinu po celý cyklus.
To je sice hezký, ale používá se jen dva týdny po přepnutí. To ses nechal zmást...
Jestli mi nevěříš, tak se podívej do tabulky jak se používá Phytamin třebas v konceptu BIO.
já teda nechci rejpat ale na tej etyketě toho Phit - aminu je že podporuje tvorbu plodu a cukrů což teda na dva tejdny přepnutý kytce fak je pomálu v některejch případech ani nekvete že, a navíc ten květ je tak vzdušnej že nic jako plesnivyna nehrozí, já ho prostě používám do 6 tejdnu a zlepšuje rozhodně chut a vůni .. A nikdy sem žádnej problém neměl kvůli tomu, a listy má i kytka v květu(a tim květen to absorbuje taky)... Jinak pomáhá při stresu a podobnejch věcech což se taky děje spíš v květu .. takže tak .. můj názor
Myslím si že Phyt-amin už máme vyřešený. Raději mi poraďte jak dlouho ještě nechat na růstu a kdy přepnout na 12/12. Aktuálně jsem teď na 24. dnu 18/6. Díky
Já bych ještě nechal...ono to pod těma ledkama zase tolik valit po přepnutí nebude...Takže bys měl malé bonsajky....měl bys mít pěkně vyplněný stan....
Původní příspěvek od LEM Já bych ještě nechal...ono to pod těma ledkama zase tolik valit po přepnutí nebude...Takže bys měl malé bonsajky....měl bys mít pěkně vyplněný stan....
Přesně taky bych to nechal este narůst vosříhat spodky mužes vždycky :-)
Dnes proběhl upgrade boxu. Na odtah jsem si pořídil ventilátor Ruck RK 125L a pachový filtr 240m³/h. Koupil jsem si nějaký regulátor, takže ventilátor jede tak na 1/3 výkonu. PC ventilátory, které byly na odtah jsem použil, jeden na přítah a jeden jako ofuk. Kytky jsou zalévány co druhý den, jednou čistá voda s upraveným Ph na 6 a jednou s přidáním Alga Grow 1ml na litr vody. Listy stříkám stale Phyt-aminem. Stále uvažuju, kdy přidat do zálivky ty Enzymy? Teplota ve dne kolem 26 a v noci kolem 22. Vlhkost 60-80%. Taky jsem je trošku roztáhl s pomocí kolínek. Uvažuju že je nechám na růstu ještě pár dní a až dovrší měsíc růstu, tak přepnu a uvidime. Přidávám nějaké aktuální foto.
1.-2. Celek v boxu
3. Ventilátor s pachovým filtrem
4. Přítah
5. Nový ofuk
Holky vypadaj nadherne!
LED groweru tu moc neni tak diki bohu za tebe
LED pestovani me celkem zajima hodne sem si na konopnym veletrhu v olmiku prohlizel panely od Mazara a vcelku se mi to hodne zamlouvalo.
A kdyz sem tak premyslel nad cenou 10K za 120W panel tak mi pryslo ze to ani zas takova ivestice kdyz pomyslim na to klik sem dal do svi skrine a to nemam urcite nej veci....
Drzim palce at to mete bez problemu a hlavne at to krasne pod nema pokvete!
edit: vetracky mas AC?sou nej
Život je kurva....s tou si ale člověk nejvíc užije
Ahoj, pokud to chceš něčím zalejvat tak se vyser platit za enzymy a vypěstuj si hezky tyhle bakterie! Na poslední stránce je strovnání dvou kytek s / bez.
Zdrvím všechny, potřeboval bych vědět, zda mužu více hnojiv smíchat do jedné zálivky (např. Alga Grow+Enzymy,Alga Grow+Terra Bloom,atd.), nebo musím každé namíchat s vodou zvlášť? Díky za radu.
Původní příspěvek od booblifuck Zdrvím všechny, potřeboval bych vědět, zda mužu více hnojiv smíchat do jedné zálivky (např. Alga Grow+Enzymy,Alga Grow+Terra Bloom,atd.), nebo musím každé namíchat s vodou zvlášť? Díky za radu.
Dnes přepnuto na 12/12, svítím od 9 do 21, teplota ve dne 26-28 v noci 22-24, vlhkost je 50-60%. Dávám jim co druhý den 2 litry vody s Alga Grow 1 ml/l, pH 6. Stříkám Phyt-aminem každy den a ještě budu než se začnou oběvovat květy. Kytičky jsem roztáhl pomocí kolínek (30-40ks), výška je docela různá (25-35cm), některé jsou takové keříky a nekteré jdou do výšky, tak jsem zvědavý jaké budou rozdíly po přepnutí, jestli má někdo zkušenosti s těmito modely, tak napište jak to s nima bude. Zvlhčovačku jsem již odstranil a ofuk i ventilace jedou nonstop. Jak začnu pozorovat že to kvete začnu používat Terra Bloom a P-K 13-14, taky zvažuju o koupi Green Sensation, poraďte jestli to stojí za to? Díky za všechny rady, názory a k+