Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
od dalsich modelu nemam fotos-dnes nafotim vse a pak pridam.holky jsou ted zbaveny tech nejvetsich listu-aby to profukovalo a tak moc neplesnivelo.snad to pomuze.
jinak hnojim B´cuzz-Bloomstimulator a PK 13/14 od Hesi. na zaver jeste dostanou Ripen.To pkacko jsem tam valil ve velkem a bylo to fakt hodne poznat-pekne se to rozjelo.
omotej to ostnáčem nahoď na to ohradník na ovce a rodinu(přetele) informuj o možném nebezpečí....jedině tak se dá s klidným svědomím pěstovat doma venku
DOPIČE JE TO V HAJZLU JE TO FUČ.TEĎ SEM TAM BYL A NEJLEPŠI VZORY UZ TAM NEJSOU-SSHÁČKO,BJ,WR,A JEŠTĚ JEDEN COB.ZMRDI VYKURVENÍ - ANI KOUSEK NENECHALI.ČŮŮŮŮŮŮŮRÁCI.
tak sem musel nakonec holky seknou dříve,než stihli dojet,pač mi někdo chodil do foliáku jak do sámošky. Nebylo to vudec dozraté. Je to neskutečná škoda.Ale lepší mít něco než vůbec nic. Sklidil sem nakonec 6 z 10. 2x COB a 4x S.A.G.E.
Sklízel sem tak, že sem kořeny co nejvíce vyryl. Kořen sem strčil do tašky i s hlínou a všech šest šlo do jednoho pytle. Bylo to neskutečně těžké - nesli sme to dva a dalo to pěkně zabrat. Naložili sme to do auta a rychle frčeli pryč. Nejhořší ale bylo to dostat až domů. Bydlím až ve čtvrtém patře a nemáme výtah. Ale nakonec sme to zvládli a holky dopravily až nahoru. Přidám foto jak to vypadalo v pytli.
rohodl sem se, že holky ještě trochu potrápím. čili - tak jak sem to domů dovezl, tak sem to i stěma kořena v tašce nechal a rozmístnil po pokoji každou kytku zvlášť.
Nedalo mi to a na druhy den dostaly do tašky kurevskou zálivku ripenu.předtím, když byly ještě v zemi tak dostaly ripen pouze jednou. Tak sem si řekl, že pokazit už nemůžu nic. zkoušel sem jak dlouho to ještě vydří naživu. kupodivu to ještě pár dni vypadalo, jako by to ještě bylo v zemi:-)
Některé po pár dnech začali usichat a některé ještě pořád valily.
Ty co už usichaly tak sem jim spařil kořeny a pověsil zbytek sem tam ještě nechal.
Newím jestli to nakonec ještě trochu něco udělalo - myslím tím, jestli to ještě dozrávalo, ale byl to takový můj pokus, co to udělá.
nejdéle to vydřelo jedno COBéčko, u kterého se mi podařilo ten kořen vyrýt nejvic - dostalo pak ještě jenou móóóóóc ripenu a mám ho tam jěště dodnes.
je to už 14 dní a z poloviny je to pořád ještě svěží - NECHáPU :-)
.....................takovejm zmrdum lámat pazůchy na počkání........
....upřímnou soustrast.....
...........koukam že ti tam ty prakurvy nenechaly vůbec NIC..!!!!
.........protože ten zbytek je na tejden hulení a jinak "mlíkařit"....
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
čau kolope no já to letos zkousel taky, akorat ze do vody pridávám peroxid a vitamin b 1 pomaha to rozkladu latek v rostline... a presne kytka v tom takhlemuze dozravat i dva tejdny kdyz se meni roztok, po case bych rek ze zacnou koreny hnit, ale newim nezkousel jsem to dyl, ale prijde mi to logicky , koreny ve stale zamokreny hline prece zacinaj hnit. ale treba v bubbleru jsou furt ve vode , akorat ze tam musi bejt vzduch , a tose zas vykompenzuje tim ze se meni voda, jelikoz se da pokazdy nova okyslicena. tak newim jak to bude ale kytka v tom zije a zraje, to rozhodne . ja jsem si nechal cast rostliny kterou jsem normalne susis, a zbytek rostliny sem nechal s koreny a pouzil tenhle roztok ,a rozhodne byla vysledna chut i vzhled lepsi, ale vuni to nejak ztratilo ale to bylo zrejme rychlim susenim doma v teple a ne na chate na pude...a zrowna dneska jsem tak yzkousel delat hasis, delal jsem to pres led a pouzil jsem jen filtr na kavu takovej papirovo latkovej. tak uwidim jak to bude chutnat.... :-) jo jinak o tom peroxidu je tady thread tak si to muzes vyhledat. a drzim palce a mej se
.........mno ......pokud bych dělal plastika ,tak úplně nejjednodužší a hodně učinej způsob je to naházet přez noc do přemrzlího mražáku,druhej den vyndat a za ještě zmrzlího stavu pořádně proklepat přez jemný sejtko.
........priskyřice jak je přemrzlá tak sama odpadne od lístků a špiček ,a ......
..................potom co se zpětně ohřeje zpátky na pokojovou teplotu tak se zcelí v jednu placku a máš doma v tu chvíly solidní PLASTIKOVEJ "náboj"
..........na hromadu solidmních odkouření..........!!!
......ať to všem chutná ...a dělá hovna v hlavě,,,,,,, ......kuááááááá
. Č...!
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!