Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak tu je dalsia
mam trosku problem z vlhkostou (40%)
snazim sa postrekovat kvetinky vodou ale to pomaha len malo.
nechcem uz kupovat zvlhcovac....
tiez je dost mozne ze ta usporka (red) jej nedava to spravne svetlo na rast
nevadi....
Mně se líbí, ale jsou to teda fakt hodně kompaktní keříky.. Měří pořád kolem 10 cm? MOžná to může být i to vlhkostí, ale to Ti na 100% nepovím, jelikož jsem měl vždycky vlhkost ideál.. Takže nevím jak mmoc velký vliv může mít na růst.. RED: Zas takovej rozdíl to být nemůže si myslím.. Taky jsem měl R a rostlo to dobře.. Spíš to bude tou genetikou.. GL E
maju okolo 15cm pretoze ich natahujem do stran
ja som mal tiez doteraz okolo 60 percent vlhkosti ale teraz v poslednej dobe to neako protestuje
pocuj tie moje keriki rastu celkom dobre patra su od seba 1cm a kazdy den narasta 1 nove patro
nestretol som sa stymto este vzdy co som skusal a aj videl kvetinky tak mali daleko od seba poschodia a tieto co mam teraz uplne na husto je to urcite dobre ale nepresvecuje mi ju dobre.
uvidime este ich necham rast....
vdaka za rady.
nemal som bohvieaky fotak ale postriekal som ich trosku hnojivom na rast od plagronu a myslim ze sa to rozbehlo
prepnem na kvet aj ked nebudu velke rastu strasne na husto takze palic vyrastie hodne aj tak
potrebujem aj trosku listov odstrihnut aby sa mi presvietila.....
Jen doplním Mikaela, že by nebylo na škodu ještě krapet sundat světlo níže.. (pokud to je možno).. A jak to budeš řešit s tím Scrogem, co jsi psal na startu?
no to praveze neviem ale asi srog dam az na druhy grow tento by som chcel aspon uspesne dopestovat.
svetlo je najnizsie ako sa len da uz sa pekne rozbehli kvetinky za par dni doplnim dalsie foto