Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a tady mame tu nejmensi s jasnym nedostatkem fosforu jak si muzete vsimnout na listech.v levem rohu si muzete vsimnout teplomeru kterym merim minama a maxima po 24.hodinovych intervalech.
Zitra bude update PPP
Take dekuju za vsechny K.Peace
zivot je jak kvetina jak jednou neco prezenes uz jenom sledujes jak se ti vse sere
Původní příspěvek od prchy a tady mame tu nejmensi s jasnym nedostatkem fosforu jak si muzete vsimnout na listech.v levem rohu si muzete vsimnout teplomeru kterym merim minama a maxima po 24.hodinovych intervalech.
tak a je to v pic
co myslite rozdejchaj to rostliny
na teplomeru sem 0.5 stupnu kyti na balkonu to prezila uplne v klidu ale na zahrade byl asi poradny mrazik
1 NYCD
2 detail NYCD
3 WR
4 detail WR
zivot je jak kvetina jak jednou neco prezenes uz jenom sledujes jak se ti vse sere
aha,no ja nevim protoze holku sem nekrmil pres mesic tak nevim jak bych ji prehnojil ale v substratu zustaly koreny po predesle kytce a jestli ji nedela dobre jak se rozkladaji.jinak listy vypadaj jako voskovy
spis mi to sedi na nedostatek drasliku dost podobne 3 fotce ktera je z FAQ
Původní příspěvek od prchy tak a je to v pic
co myslite rozdejchaj to rostliny
na teplomeru sem 0.5 stupnu kyti na balkonu to prezila uplne v klidu ale na zahrade byl asi poradny mrazik
1 NYCD
2 detail NYCD
3 WR
4 detail WR
hele a to tam nemáš ani žadný paličky jo ?krom těch malejch na vrcholcívh stonku?
Cest tak dalsi update no tak dle fotek mam uz vic jak polovinu pestiku hnedou a muj den kvetu pocitam od doby co byl poznat nakvet 1zari .Jak dlouho trva kytce nez na ni pozname ze nakvita? Bojim se ze nemam 48 den kvetu,ale tak 55 jak vypada.
Ten kdo ma nejake pripominky rady piste
cest tak koukam nikdo nic zadny rady.dneska sem byl se podivat na PPP a uz chytili listovou plisen tak asi o vejku pujdou i kdyz tam je skoro nic tak aspon na nejaky masticky.Jeste uvazuju to presadit a dat si jednu aspon za okno na zkousku.
no ja pocital kvet od doby co sem videl chloupky a ted ke konci jak ho pozoruju mi neslo ze vypada tak 58 den a ja pocital od prvniho zari no a pak mi doslo ze nakvet taky neco trva dal sem si dva a dva dohromady a najednou to sedelo 49 dnu + tak tech 7 co nakvital a ejhle zacal sem celkem pozde flushing s final solution. pocitam tak za tyden ze pujde, ze 70% jsou pestiky hnede lupu nemam tak smula.Da se na flushing pouzit demineralizovana voda?
Tak sem zas o neco chytrejsi do pristi sezony