Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Zatemnovaný balkon 2010 a Sweet Killer
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Autor
Téma 
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

citace:
Původní příspěvek od jech5
Ahoj podle mě je na out lepší od Plagronu serie Terra, ale je to asi jen věc názoru já používam Alga Bloom na Indoor venek zásadně Terra ! Peace at to roste !

terra bloom je levnější a je ve velkém balení 1l a t by pro mě bylo moc.Myslím že to co jsem koupil bohatě stačí.Tedka mě napadl dobrý nápad.Co třeba aplikovat hnojivo při každém zalití ovšem v měnší koncentraci.Třeba dát do 1 zálivky 2ml hnojiva.Zdravíčko.

Old Post 27-05-2010 v 14:46 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

tak jestli by to pro tebe bylo moc velký balení tak to potom neni co řešit ovšem za lepší cenu víc hnojky a myslim si že outdoor + - stejnej výsledek peace

Old Post 27-05-2010 v 16:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Styff
Balkdoor style

Karma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Zdarecc...jedu taky balkón a Bloom od Plagronu si nemůžu vynachválit. Předminulej rok jsem dával do zálivky víc než je na etiketě a 2x týdně a no problem...minulej rok jsem jel přesně podle etikety (udaný množství 1x týdně) a holky si chrochtaly. Takže tenhle rok pojedu zas etiketově. Každopádně na růst bych ještě dokoupil Alga Grow. Uvidíš, že ti slečny poděkujou. Od Plagronu používám ještě Enzymy a Phyt-Amin a na úplnej konec lahůdkovej Green Sensation...je mi jasný, že je to otázka peněz, ale holky to pak vrátěj....good luck!!

POWER PLANT,SHIVA SHANTI,THE PURE SKUNK #1 - balkoon with Plagron 2010
NEBULA a SAGE - balkoon with plagron 2009
White Rhino, White Russian - balkoon without kristalon 2008
K2 - balkoon with kristalon:p 2007

Old Post 27-05-2010 v 19:18 PM
Styff je offline   Profil uživatele Styff   Find more posts by Styff   Foto galerie člena Styff   Click here to Send Styff a Private Message   Add Styff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Karma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% PěstitelskáKarma uživatele High - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

citace:
Původní příspěvek od Styff
Zdarecc...jedu taky balkón a Bloom od Plagronu si nemůžu vynachválit. Předminulej rok jsem dával do zálivky víc než je na etiketě a 2x týdně a no problem...minulej rok jsem jel přesně podle etikety (udaný množství 1x týdně) a holky si chrochtaly. Takže tenhle rok pojedu zas etiketově. Každopádně na růst bych ještě dokoupil Alga Grow. Uvidíš, že ti slečny poděkujou. Od Plagronu používám ještě Enzymy a Phyt-Amin a na úplnej konec lahůdkovej Green Sensation...je mi jasný, že je to otázka peněz, ale holky to pak vrátěj....good luck!!

Příští rok ho koupim.Problem je ten že v pondělí je začnu zatemnovat takže by mě růstový hnojivo bylo k ničemu.Na růst jsem použil hovínka od kraviček.Kdy mám to hnojivo na květ nasadit?Plánuju až se ukáže pohlaví at ho neplejtvam na samce.Samce dám ke kamarádovy a on je nechá pořádně narůst at je z čeho vařit ganjamilk.Jinak dík za rady a K+ je pro tebe.

Old Post 27-05-2010 v 19:22 PM
High je offline   Profil uživatele High   Find more posts by High   Foto galerie člena High   Click here to Send High a Private Message   Add High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Styff
Balkdoor style

Karma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% PěstitelskáKarma uživatele Styff - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

citace:
Původní příspěvek od High

Příští rok ho koupim.Problem je ten že v pondělí je začnu zatemnovat takže by mě růstový hnojivo bylo k ničemu.Na růst jsem použil hovínka od kraviček.Kdy mám to hnojivo na květ nasadit?Plánuju až se ukáže pohlaví at ho neplejtvam na samce.Samce dám ke kamarádovy a on je nechá pořádně narůst at je z čeho vařit ganjamilk.Jinak dík za rady a K+ je pro tebe.

Jestli už chceš opravdu zatmívat (není to škoda? jsou to přece jenom jěště mimina) tak jim to klidně nalej hned. Větší množství fosforu v květovejch hnojkách by mohlo helpnout s tim přepnutim. Jestli, ale nechceš plejtvat (moc plejtvání to nebude, přepnutí bude trvat max. 14 dní když budeš poctivej, to znamená dvě zálivky) tak počkej až ti ukážou pipiny no. Jestli, ale kluky nebudeš vyhazovat a pojedeš je na mlíko tak jim trocha těch hnojek taky udělá radost

POWER PLANT,SHIVA SHANTI,THE PURE SKUNK #1 - balkoon with Plagron 2010
NEBULA a SAGE - balkoon with plagron 2009
White Rhino, White Russian - balkoon without kristalon 2008
K2 - balkoon with kristalon:p 2007

Naposledy upravil Styff 27-05-2010 v 21:01 PM

Old Post 27-05-2010 v 20:15 PM
Styff je offline   Profil uživatele Styff   Find more posts by Styff   Foto galerie člena Styff   Click here to Send Styff a Private Message   Add Styff to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 86

!!!!Začínáme zatemnovat!!!!
Ahoj.Dnes v neděli je dám v 19:00 do komůrku a v pondělí ráno 7:00 ven.A pak dokolečka,dokola.Pokud objevím samce tak hned klíčím semínka(myslíte že není pozdě?)Taky tun sem dám nový fotky.Moc vám děkuju za karmy a ahoj.
Ps.Doufam ze to na dolni fotce nic neznamena..Samec...samice..Plná velikost!!

Naposledy upravil High 30-05-2010 v 13:30 PM

Old Post 30-05-2010 v 08:59 AM
Host
Host

Příspěvek č. 87

Tak už klič teď. Přinejhorším to někomu dáš.

Old Post 30-05-2010 v 09:22 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 88

Ahoj!!!Zatemnování de dobře.Ale štve mě něco jinýho.Kytky mě začínají žloutnout a já nevím proč?Podle mě jsou přelité protože se zde spustil obrovský slejvák a já je nemohl uklidit.Pohlaví se zatím neukázalo.Nebo možná jo ale nic nepoznám protož je na nich voda.Ahoj.

Old Post 02-06-2010 v 13:14 PM
ZaHhradNiik
Stálý Člen

Karma uživatele ZaHhradNiik - 81% PěstitelskáKarma uživatele ZaHhradNiik - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

no zatim vypadaji hezky a nezloutnou proto ze chcou presadit bo maji malo svetla...

Old Post 02-06-2010 v 13:24 PM
ZaHhradNiik je offline   Profil uživatele ZaHhradNiik   Find more posts by ZaHhradNiik   Foto galerie člena ZaHhradNiik   Click here to Send ZaHhradNiik a Private Message   Add ZaHhradNiik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pepino460
Stálý Člen

Karma uživatele pepino460 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Hig zdar.

niekde som tu videl rozoznavanie pohlavia na rastlinkach v raste. skusim ti to naajs, mne tu kurna helplo. dikes Carlos.
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=296

Old Post 02-06-2010 v 15:35 PM
pepino460 je offline   Profil uživatele pepino460   Find more posts by pepino460   Foto galerie člena pepino460   Click here to Send pepino460 a Private Message   Add pepino460 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pepino460
Stálý Člen

Karma uživatele pepino460 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

tak ma napada, preco ich nezastrihavas???? nenarastu ozruty a prepnu sa same a mas free prazdniny
ono cez tie prazdniny stavat o 8:00.................
tiez sme boli mladi vsetci...........

Old Post 02-06-2010 v 15:53 PM
pepino460 je offline   Profil uživatele pepino460   Find more posts by pepino460   Foto galerie člena pepino460   Click here to Send pepino460 a Private Message   Add pepino460 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 92

citace:
Původní příspěvek od pepino460
tak ma napada, preco ich nezastrihavas???? nenarastu ozruty a prepnu sa same a mas free prazdniny
ono cez tie prazdniny stavat o 8:00.................
tiez sme boli mladi vsetci...........

S tím zatemnováním máš pravdu je stím hrozně sraní.příští rok to udělám takto..15.Dubna budu klíčit seeds a necham to růst do července.V červenci je začnu zatemnovat až do půlky září a pak zatemnování přeruším.A ono už to dokvete samo.Nezastřihoval jsem to protože to roslo pomalu a já chtěl hulit už v červenci.Je to boj s přírodou.Dík za komenty a Ahoj.

Ps.Možná to sem nepatří ale napíšu to:Pokud máte někdo semena nějaké Sativa genetiky a jste schopni je Darovat(zadarmo)Tak pište PM.Odměna by přišla po sklizni.

Old Post 02-06-2010 v 16:17 PM
High
Rumová víla

Příspěvek č. 93

Ahoj!Tak tady je UP.U rostlinek není vydět zda jsou to samice x samci.Teda já to nepoznám.Myslím že budu mít jednu samici a dva samce(rychlejší růst méně pater,méně listů)Jinak dík za přispěvky a karmu.Ahoj!!

Old Post 06-06-2010 v 17:58 PM
High
Rumová víla

Příspěvek č. 94

Ahoj!Po delší době přináším up.Každá kytka vychlastá deně velké množství vody ale to není nic divnýho.Dále jsem objevil jednoho samce(nejkošatější kytka ze všech) a jednu samičku.Mám toho samce přestat zatemnovat?Chci aby měl co nejcvíce THC a já mohl uvařit mléko.Ale tedka by toho na mlíko bylo málo(Tak max pro 1 osobu).Dík za karmy a zdravíčko

ps.Cíga sou hnus a to porovnání protože sem nic jinýho nenašel

Old Post 10-06-2010 v 17:48 PM
Apartman
Goofer

Karma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% PěstitelskáKarma uživatele Apartman - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Čau, samce hned vyhoď,-pokud nechceš mít semínka-na mlíko by toho bylo stejně málo.

Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.

Old Post 10-06-2010 v 18:01 PM
Apartman je offline   Profil uživatele Apartman   Find more posts by Apartman   Foto galerie člena Apartman   Click here to Send Apartman a Private Message   Add Apartman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apartman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High
Rumová víla

Příspěvek č. 96

citace:
Původní příspěvek od Apartman
Čau, samce hned vyhoď,-pokud nechceš mít semínka-na mlíko by toho bylo stejně málo.

Zejtra ho seknu.A na 2 hrnky mléka to stačit doufam bude.
A navíc i ta další rostlina je samec

Old Post 10-06-2010 v 18:05 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás