Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..............normálně jsem chtěla ukončit produkci po Bugs Bunnym........ale jsem ráda, že jsem ten foťák pokořila a můžu ještě něco stihnout vyblejsknout, než půjdou Buddhové meditovat do tmy. Všem díky za komplimenty, karmy, uznání:-) a já půjdu ještě zkusit zachytit ty teprve KVĚTY, aby bylo vidět, jak moc se to PRVNÍ léto pod sodíkem vyvedlo:-)..................UŽ ABY TO ŠUSTILO:-)....se na těším jak malá a bojim se, že budu lakomá:-)
Zatím
V životě bys měl stačit s tím, co sám zvíš...co nezvíš, na to se zeptej... A co se nedozvíš - z prozíravosti radši nechtěj vědět......kadrolinka
....život naučil:-)
Přiznat slabost neni srabský,...srabský je vsázet na nerovný boj.....
V životě bys měl stačit s tím, co sám zvíš...co nezvíš, na to se zeptej... A co se nedozvíš - z prozíravosti radši nechtěj vědět......kadrolinka
moc hezký ten budha, já ho jel taky, ale asi jsem měl nějakou špatnou genetiku, bylo to celkově takové hodně řídké a moc toho nebylo, ale na druhou stranu pokouřeníčko to bylo luxusní
...pokouřeníčko jak říkáš luxusní.....až teprve teď to je to správný domácí žvýkání:-)........
Kolik toho bylo neprozradím:-).......ale bylo toho hezky a půl akorát:-)....... Jen bohužel nemůžu říct přesně co to má dělat, bo mi to pokaždý smrská jinak.....někdy jentak tupě civím, líná držet i víčka a někdy mi to krásně popostrčí. Každopádně to za těch 71 dní stálo:-)