Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
podlozil som vetrak krabicou nech je vyssie a fuka trochu aj na termostat,stale to neni dokonale ale teraz to drzi 24-26 cca kazdych 5minut to zapne a vytopi.nejdem to uz riesit nemam nato nervy.
rano ked som dosiel,maly noc,a 12 stupnov,pozrem dnu a termostat spadol na zem,je iba prilepeny a baterky vonku z neho.tak som ho neska sekundovym este riadne prilepil,dufam ze to bude ok.a tych 12stupnov tam mali mozno tak hodku-dve.to by nemalo zaskodit.
neska som nemal cas nakupit veci na presadenie,zajtra to poriesim.
tie male kytky zo semiacok mam zasadit donutra az po prve listy?aby som usetril vysku,a potom ich podlozim niecim.dobre?
tie klony mam kedy zastrihnut?uz su dost velke,ale nepovyrastli od poslednych foto,zajtra ked presadim hodim nove foto,uz na grower
btw lampa sla nizsie o dost na 26,a ked presadim pojde este nizsie
dolezita otazka mozem uz zastrihnut fim tehnikou tie klony?celkom velke uz su,mozno by som zastrihol aj bocne,mam to pofotit a poradis mi s tym?nikdy som to nerobil nechcem nic dodrbat mam to iba teoreticky precitane
ok chlapy diky,ked to neska presadim tak to zacnem riesit,dufam ze to nedodrbem,poslem foto hned
ked presadzam a miesam zem,mam plagron growmix,a chcem tam dat perlit,tak kolko?na fore pisu iba pre viac zmesy, napr toto
30% kompostu
30% keramzitu
30% substrátu pro kaktusy a sukulenty
10% perlitu
ked mam iba zem a perlit,ako vela ho tam dat?5%?10%?20%?
presadzam do 1,2l kvetinacov
presadene,poumyvana piestiren,zastrihnutych 5 skunk n 1
rastlinky zo semien su este male,jedna by uz mozno bola na zastrihnutie.
veciny koncov mi ohnedli,nevadi?
zajtra pridam fotky zo zastrihavania
ale ked som to presadil vizera to divoko 9kytiek sa mi nevojde efektivne pod taku malu lampu 4tienidlo,na niektore sa nedostava uz svetlo ked som ju dal nizko,cca 13cm nad nimi je.
rozmyslam ako to vlastne mam vypestovat,ci nejak klasicky zopar krikov,sog nepripada do uvahy,a rozmyslam o scrog ci sa nepokusim,na prvy krat.
aky je vas nazor na to?ako mozem najjefektivnejsie vypestovat 9kytkiek v tak malom priestore?cca 114dlhax65siroka a cca 1OO-11O vyska
lampa je tam ct zatial 150 na rast rozmery tienidla 40,tak isto aj ct.
ked vidim ze by sa im mohlo schopne darit chcel by som to dotiahnut do konca s co najlepsimy vysledkami
Scrog vzhledem k tomu ze tam mas ty ze semen bych nedelal, normalne to nech rust popripade to pak zajistis provazkama. Kytim ze semen zastrihni nad tretim patrem tzn este jedno nech.
Vic fotek pridat nejde, ted uz by to melo byt ve fotogalerie-indoor tam jich je 5 maximum myslim.