Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » policie na grower.cz?????
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Jak znám zásady policejní práce, Příspěvek č. 81

je pro poldy podstatně důležitější vědět (kdo, kde, s kým, za kolik, komu atd.) než zatýkat. Co s člověkem, který hulí?

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 03-03-2002 v 08:38 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

2rezistor
To, že máš dynamickou IP adresu ti nepomuže. Každý průměrný hacker by dokázal zjistit odkud jsi připojenej na grower.
Co se týče dealere o kterým všichni vědí? 2 roky - pro poldy krátká doba. Pokud pro ně nemá cenu tak se na něj vyserou a pokud cenu má - můžou o něm vědět třeba 5 let a pak jednou až to nebude čekat tak přídou.
2hh-top
Máš naprostou pravdu, ale na to zatýkání taky jednou dojde. Třeba to trvá i pár let, ale pokud tě chtěj tak tě dostanou.

Haman - Flying smokers

Old Post 04-03-2002 v 13:30 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fisa
Nový Člen

Karma uživatele Fisa - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 83

Já chtěl jen dodat,
že Když někdo Kouří, neznamená to, že mu o něco jde, ale dobrý úmysl z toho vyvstane vždycky.
JÓ petržel je petržel.

Zkoušel nějdo Lexigramy(Spřežky) a následně význam jmen a slov. To je teprve legrace.
Např. Ta petržel = Petr(Skála) + žel, no a k čemu je pak petržel dobrá.
atd. : Marihuana = Marie(Láska) + Juana(Jana) no a víc vám řeknu jindy.
Tohle je jeden z mých koníčků, smáli jsme se tomu asi dva roky v kuse.
Musim už pracovat . Mějte se .

Cus Fisa

PS: Nebojte se já viděl dělat poliše takový věci, že sem se nestačil divit. Bydlim v takovym městě u hranic (E55), no co vám mám povídat zmatek nad zmatek a nebo Z MATEK.

Give a thing to Schiva

Old Post 07-03-2002 v 11:07 AM
Fisa je offline   Profil uživatele Fisa   Find more posts by Fisa   Foto galerie člena Fisa   Click here to Send Fisa a Private Message   Add Fisa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

S tou bezpecnosti to neni valne. Zkusil jsem pocinaje 14.1.2002 shromazdovat udaje, zde volne pristupne a behem teto doby jsem ziskal dvacettri (slovy 23) uplnych adres, u 15 z nich vcetne data narozeni. Nepocitam pochopitelne kontakty, ktere mi byly poskytnuty za ucelem zaslani rizecku nebo elektrickych udelatek. (Jedny i druhe jsou smazany a nikde je nearchivuji.)
Ale z toho plyne, ze nemusim byt hacker, abych zjistil dost veci, ktere by v jinych rukou nemusely byt prijemne. Davejte si alespon trochu pozor a (s)mejte se dobre.

Old Post 07-03-2002 v 11:55 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

viridis: možná napiš o jaké případy se jedná, zda sem opravdu někdo píše svá jména a adresy???

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 07-03-2002 v 18:59 PM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Viridis ma pravdu - trochu jsem tady zapátral a našel jsem taky nějaký adresy apod. - třeba ne přímo na groweru, ale někteří lidi tu maj odkazy na svoje stranky a tam svoje tel., adresy, fotky (svejch ksichtů potř. svejch aut i s SPZ).

Haman - Flying smokers

Old Post 07-03-2002 v 19:38 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

2 lee: nebyl jsi v me sbirce, pokud si pamatuji (vsechno je fuc).
2 breeder: dtto, ale znovu pripominam, ze jsem nikterak specialne nevyhledaval
2 all: mozna jsem nebyl zcela dobre pochopen - nikterak jsem aktivne nepatral (az tak zase do toho nevidim, abych neco lamal), proste jen jsem si delal poznamky (obsah: nick, adresa ano/ne, datum nar. ano/ne, web ano/ne @ ano/ne - proste bez konkretnich udaju - co kdyby to nekdo v mym kompu nasel, ze ano: viz nize), kdyz jsem na nekoho takhle narazil - proste, kdyby ty udaje mohly, tak by mi skocily na hlavu. Naprosta vetsina neni uvedena primo zde, ale rekneme na odkazech na osobni stranky, nebo v parametrech ICQ, zde se lze spise nadit odkazu nebo tlf. cisel. Neco malo jsem ziskal, kdyz jsem - spise ze sportu - zadal tlf. cislo do vyhledavace - a ejhle... Vsechny, na ktere jsem narazil, jsem na tuto skutecnost nejakym zpusobem upozornil (vidte)- ale tim neni nic receno. Nevyhledaval jsem nikterak aktivne, to by toho bylo asi daleko vice, viceji, mozna i nejviceji. / Rovnez zde nemohu uvadet (motte), koho se to tyka, domnivam se, ze by to nebylo korektni a mohl bych jmenovane ohrozit, coz neni mym cilem, spise naopak. Ponevadz sam cekam nejakou neprijemnost s udatnym oddilem, ktery u me najde klicici hrasek, kedlubny, rajcata, salat, artycoky, slunecnice a podobne, nepovazuji za vhodne uchovavat jakekoli citlive informace a veskere udaje jsem znicil (a pote defragmentoval disk), takze z teto strany nebezpeci nehrozi.
Doporuceni: zkontrolujte si ICQ profil, zda nejste prilis otevreni, vyhledejte si vsechny sve clanky a zkontrolujte odkazy, nektere po nekolika kliknutich poskytnou dost nevhodnych materialu (dobry postreh, Hamane). Zkuste vyhledat sve tlf cislo. Podivejte se, zda vam v PM nebo v poste, event. v diskuznich krouzcich 'nevisi' nejake adresy nebo jine udaje jinych clenu Groweru ci primo vase...
Hlavne se (s)mejte dobre - ted i pozdeji

[Edited by viridis on 08-03-2002 at 11:04 AM]

Old Post 08-03-2002 v 08:25 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

- nebo jin poslat pm,
co když to jsem zrovna já?

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 08-03-2002 v 08:53 AM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wojta
Nový Člen

Karma uživatele wojta - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 89

policajti byli vzdycky divni jestli si ale ctou vsechno a nejsouto jenom vylizani nezhuleni curaci tak by meli pochopit ze ten zakon je na hovno a jestli ho vasek podepise tak je to zradce dyt byl taky mladej a urcite to zkusil. Kliftoni ale VYPATLANCI jsou takze to nepochopi.

konop

Old Post 02-04-2002 v 12:40 PM
wojta je offline   Profil uživatele wojta   Find more posts by wojta   Foto galerie člena wojta   Click here to Send wojta a Private Message   Add wojta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rodeo
Stálý Člen

Karma uživatele rodeo - 44% Pěstitelská

Dotaz ANONYMIZER Příspěvek č. 90

Zajímalo by mě, jestli máte nainstalovanej nějakej anonymizer na IP adresu. Mam přidělenou pevnou IP, tudíž je pořád stejná a mohli by si mě třeba najít, sice nevim proč by to dělali, ale jistota je jistota.
Zkoušel sem freeware z www.anonymizer.com myslim, ale nějak to blblo a stránka se pak načítala hrozně dlouho.
Dneska sem nainstaloval nějakej proxy server, ale přes ten to zase nechodí.
.....

what´s up?

Old Post 04-09-2003 v 14:51 PM
rodeo je offline   Profil uživatele rodeo   Find more posts by rodeo   Foto galerie člena rodeo   Click here to Send rodeo a Private Message   Add rodeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

a ty už nehul, nerobí ti to dobre

P.S. sorry, toto som písal už neviem komu :-))

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Naposledy upravil gunman 23-09-2003 v 12:45 PM

Old Post 16-09-2003 v 12:17 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

jo tenhle problem s monitoringem je mi taky znamej peknou dobu, uz nekolikrat sem psal, ze se domnivam, ze grower je sledovan a ne malo. A anonymita emailu nebyla nikdy, k tomu je pristup tema zkur programama (nevim jmeno) - jsou zalozeny na tom, ze kdyz najdou nejake klicove slovo napr. (marihuana, hasis, kokain, bomba, utok) - tak zpravu poslou do podrobnejsiho rozebirani a ty emaily, ktere obsahuji mnoho takovych slov se muzou dostat do rukou az lidem... a ip killery sou na nic, pokud nejste zrovna hackeri a porad si nehlidate novy updaty tehle vychytavek neni sance, nesmite na net davat moc napadny fotky (lokaci) a davat pozor na dulezitost informaci, ktere tady hazite a kdyztak hlavne - ZAPIRAT, ZApirat a zapirat...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 16-09-2003 v 22:19 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roniiiee
Nový Člen

Karma uživatele Roniiiee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

jo, je to na picu, s tema fizlama-mame moznist je nejak vycheckovat a zbavit se jich?

Old Post 19-09-2003 v 20:43 PM
Roniiiee je offline   Profil uživatele Roniiiee   Find more posts by Roniiiee   Foto galerie člena Roniiiee   Click here to Send Roniiiee a Private Message   Add Roniiiee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brooklyn61
Nový Člen

Karma uživatele brooklyn61 - 0% Pěstitelská

Obecné kocourkov Příspěvek č. 94

sledovani <<zhyralych fetaku> nebude zase tak financne narocne,pokud by se ukladanim a vyhodnocovanim databazi o lidech kolem serveru jako je tento zabyval pouze jeden clovek v regionu 8 hodin denne,je to smesna castka a za 8 hodin denne se da udelat na pc spousta radoby zaveru a dotat se pres leccos,pokud ma fizl dostatek volneho prostoru ,svevule a tichy souhlas nadrizreneho,muze snadno dostat pocit paranoidni velikosti,takze nepodcenovat ani farare.......jeste jedna vec je postavena na ,,palici",muzes mit u sebe mnozstvi ne vetsi nez male,ale nesmis ho koupit,{protoze se nesmi prodavat}a ani si to vypestovat,{protoze vyroba,drzeni,bla bla bla.....}takze kde so mohu dovolene male mnozstvi opatrit snad nevi ani ten kdo se postaral o schvaleni teto novely zakona,kazdopadne mu diky......je to jako za starych casu u strycka Sama kdy Lojzu Caponovic banda ,,neuplatnych dostala na dane ktere nezaplatil,ale ani nemohl,protoze pochazely z nelegalni cinnosti a na tu v danovem priznani jaksi nebyla kolonka....takze...???,,,

Old Post 20-09-2003 v 13:51 PM
brooklyn61 je offline   Profil uživatele brooklyn61   Find more posts by brooklyn61   Foto galerie člena brooklyn61   Click here to Send brooklyn61 a Private Message   Add brooklyn61 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reewer
Stálý Člen

Karma uživatele Reewer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Nevim, čeho se pořád bojíte. Podle mně to to floidi asi monitorujou, ale to je asi všechno. To tu ostatně již bzlo řečeno.

A nevíte někdo, jestli už floidi někoho z groweru "číhli"???

Old Post 21-09-2003 v 13:47 PM
Reewer je offline   Profil uživatele Reewer   Find more posts by Reewer   Foto galerie člena Reewer     Add Reewer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tajné
Stálý Člen

Karma uživatele Tajné - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Jsem málo paranoidní.

Old Post 22-09-2003 v 19:07 PM
Tajné je offline   Profil uživatele Tajné   Find more posts by Tajné   Foto galerie člena Tajné   Click here to Send Tajné a Private Message   Add Tajné to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás