Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2rezistor
To, že máš dynamickou IP adresu ti nepomuže. Každý průměrný hacker by dokázal zjistit odkud jsi připojenej na grower.
Co se týče dealere o kterým všichni vědí? 2 roky - pro poldy krátká doba. Pokud pro ně nemá cenu tak se na něj vyserou a pokud cenu má - můžou o něm vědět třeba 5 let a pak jednou až to nebude čekat tak přídou.
2hh-top
Máš naprostou pravdu, ale na to zatýkání taky jednou dojde. Třeba to trvá i pár let, ale pokud tě chtěj tak tě dostanou.
Já chtěl jen dodat,
že Když někdo Kouří, neznamená to, že mu o něco jde, ale dobrý úmysl z toho vyvstane vždycky.
JÓ petržel je petržel.
Zkoušel nějdo Lexigramy(Spřežky) a následně význam jmen a slov. To je teprve legrace.
Např. Ta petržel = Petr(Skála) + žel, no a k čemu je pak petržel dobrá.
atd. : Marihuana = Marie(Láska) + Juana(Jana) no a víc vám řeknu jindy.
Tohle je jeden z mých koníčků, smáli jsme se tomu asi dva roky v kuse.
Musim už pracovat . Mějte se .
Cus Fisa
PS: Nebojte se já viděl dělat poliše takový věci, že sem se nestačil divit. Bydlim v takovym městě u hranic (E55), no co vám mám povídat zmatek nad zmatek a nebo Z MATEK.
S tou bezpecnosti to neni valne. Zkusil jsem pocinaje 14.1.2002 shromazdovat udaje, zde volne pristupne a behem teto doby jsem ziskal dvacettri (slovy 23) uplnych adres, u 15 z nich vcetne data narozeni. Nepocitam pochopitelne kontakty, ktere mi byly poskytnuty za ucelem zaslani rizecku nebo elektrickych udelatek. (Jedny i druhe jsou smazany a nikde je nearchivuji.)
Ale z toho plyne, ze nemusim byt hacker, abych zjistil dost veci, ktere by v jinych rukou nemusely byt prijemne. Davejte si alespon trochu pozor a (s)mejte se dobre.
Viridis ma pravdu - trochu jsem tady zapátral a našel jsem taky nějaký adresy apod. - třeba ne přímo na groweru, ale někteří lidi tu maj odkazy na svoje stranky a tam svoje tel., adresy, fotky (svejch ksichtů potř. svejch aut i s SPZ).
2 lee: nebyl jsi v me sbirce, pokud si pamatuji (vsechno je fuc).
2 breeder: dtto, ale znovu pripominam, ze jsem nikterak specialne nevyhledaval
2 all: mozna jsem nebyl zcela dobre pochopen - nikterak jsem aktivne nepatral (az tak zase do toho nevidim, abych neco lamal), proste jen jsem si delal poznamky (obsah: nick, adresa ano/ne, datum nar. ano/ne, web ano/ne @ ano/ne - proste bez konkretnich udaju - co kdyby to nekdo v mym kompu nasel, ze ano: viz nize), kdyz jsem na nekoho takhle narazil - proste, kdyby ty udaje mohly, tak by mi skocily na hlavu. Naprosta vetsina neni uvedena primo zde, ale rekneme na odkazech na osobni stranky, nebo v parametrech ICQ, zde se lze spise nadit odkazu nebo tlf. cisel. Neco malo jsem ziskal, kdyz jsem - spise ze sportu - zadal tlf. cislo do vyhledavace - a ejhle... Vsechny, na ktere jsem narazil, jsem na tuto skutecnost nejakym zpusobem upozornil (vidte)- ale tim neni nic receno. Nevyhledaval jsem nikterak aktivne, to by toho bylo asi daleko vice, viceji, mozna i nejviceji. / Rovnez zde nemohu uvadet (motte), koho se to tyka, domnivam se, ze by to nebylo korektni a mohl bych jmenovane ohrozit, coz neni mym cilem, spise naopak. Ponevadz sam cekam nejakou neprijemnost s udatnym oddilem, ktery u me najde klicici hrasek, kedlubny, rajcata, salat, artycoky, slunecnice a podobne, nepovazuji za vhodne uchovavat jakekoli citlive informace a veskere udaje jsem znicil (a pote defragmentoval disk), takze z teto strany nebezpeci nehrozi.
Doporuceni: zkontrolujte si ICQ profil, zda nejste prilis otevreni, vyhledejte si vsechny sve clanky a zkontrolujte odkazy, nektere po nekolika kliknutich poskytnou dost nevhodnych materialu (dobry postreh, Hamane). Zkuste vyhledat sve tlf cislo. Podivejte se, zda vam v PM nebo v poste, event. v diskuznich krouzcich 'nevisi' nejake adresy nebo jine udaje jinych clenu Groweru ci primo vase...
Hlavne se (s)mejte dobre - ted i pozdeji
policajti byli vzdycky divni jestli si ale ctou vsechno a nejsouto jenom vylizani nezhuleni curaci tak by meli pochopit ze ten zakon je na hovno a jestli ho vasek podepise tak je to zradce dyt byl taky mladej a urcite to zkusil. Kliftoni ale VYPATLANCI jsou takze to nepochopi.
Zajímalo by mě, jestli máte nainstalovanej nějakej anonymizer na IP adresu. Mam přidělenou pevnou IP, tudíž je pořád stejná a mohli by si mě třeba najít, sice nevim proč by to dělali, ale jistota je jistota.
Zkoušel sem freeware z www.anonymizer.com myslim, ale nějak to blblo a stránka se pak načítala hrozně dlouho.
Dneska sem nainstaloval nějakej proxy server, ale přes ten to zase nechodí.
.....
jo tenhle problem s monitoringem je mi taky znamej peknou dobu, uz nekolikrat sem psal, ze se domnivam, ze grower je sledovan a ne malo. A anonymita emailu nebyla nikdy, k tomu je pristup tema zkur programama (nevim jmeno) - jsou zalozeny na tom, ze kdyz najdou nejake klicove slovo napr. (marihuana, hasis, kokain, bomba, utok) - tak zpravu poslou do podrobnejsiho rozebirani a ty emaily, ktere obsahuji mnoho takovych slov se muzou dostat do rukou az lidem... a ip killery sou na nic, pokud nejste zrovna hackeri a porad si nehlidate novy updaty tehle vychytavek neni sance, nesmite na net davat moc napadny fotky (lokaci) a davat pozor na dulezitost informaci, ktere tady hazite a kdyztak hlavne - ZAPIRAT, ZApirat a zapirat...
sledovani <<zhyralych fetaku> nebude zase tak financne narocne,pokud by se ukladanim a vyhodnocovanim databazi o lidech kolem serveru jako je tento zabyval pouze jeden clovek v regionu 8 hodin denne,je to smesna castka a za 8 hodin denne se da udelat na pc spousta radoby zaveru a dotat se pres leccos,pokud ma fizl dostatek volneho prostoru ,svevule a tichy souhlas nadrizreneho,muze snadno dostat pocit paranoidni velikosti,takze nepodcenovat ani farare.......jeste jedna vec je postavena na ,,palici",muzes mit u sebe mnozstvi ne vetsi nez male,ale nesmis ho koupit,{protoze se nesmi prodavat}a ani si to vypestovat,{protoze vyroba,drzeni,bla bla bla.....}takze kde so mohu dovolene male mnozstvi opatrit snad nevi ani ten kdo se postaral o schvaleni teto novely zakona,kazdopadne mu diky......je to jako za starych casu u strycka Sama kdy Lojzu Caponovic banda ,,neuplatnych dostala na dane ktere nezaplatil,ale ani nemohl,protoze pochazely z nelegalni cinnosti a na tu v danovem priznani jaksi nebyla kolonka....takze...???,,,