Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koukam ze vestina lidi tu jen tak kouka ze zasnenym pohledem a tak se knim pridam ale bohuzel sem zatim neprisel na to jak vyjadrit pismem zvuk takze jen... uaaaaaaaa mash to sakra nice ty afghani doufam ze budu mit taky takovy
Walhalo, copak to děláš?
Mě se tak nelíbí to kýčovitý K+ pro Tebe, ale tady ani nic jinýho udělat nejde...je to prostě nádhera....
Už aby to tak mohlo být všude...tady nejde o to hulení...tady jde o to, jak je ta kytka krásná....ach jo... :-)
Tak po dlooouhy dobe se tady zjevuji... A jak ctu posledni prispevek, tak musim i reagovat... protoze tuhle jsem zrovna navstivil sklep a nasel jsem tam jeste jednu zavarovacku s vyse uvedenyma modylkama.. a i po tech letech, neb to bylo dobre zakonzervovany, tak to bylo hulitelny. Nebyl uz to takovy zabijak jako lonske okrasne rostliny, ale porad to bylo prijemne... :-)
heh docela mezec po 4 letech a hulitelný
teoreticky pokud by to bylo perfektně zavřený neměl by být problém
joo být to zavákuovaný, tak by to mělo stejný efekt
tak snad pro příště
jinak caffa a těšíme se na další tvý jungle fota
ze kterých se zbíhají sliny...