Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tá rastlina mala asi pol metra a ten kvetináč nemal ani 1,5litra
právě... a pak ti lezou kořeny všelijakejma dírama protože potřebujou prostor...nemluvě o tom, že ti kytka může uplně zakrnět když ji necháš fakt dlouho trpět a taky může udělat hermáče ze stresu
FAQ ŘÍKÁ
citace:
Obecné pravidlo je 4 litry objemu na každých 30cm výšky.
myslim že 4 litry na 30cm je minimální hodnota pro venek, čím víc.....tím líp
noo zdravíčko spoločnosť......tak hádžem tu nejaké foto....tá velká rastlina má občas niekde nejaké žlté listy,a aj končeky na niektorých listoch začínajú žltnúť....ved vidíte foto.....a ostatné kričia že je čas dať viac miesta koreňom
zdar chlape
pusť to do země a křičet nebudou a ty žluté listy můžou být
způsobené buď pH nebo nedostatkem místa pro kořeny...
víc zabraduj a budou nice i když i teď vypadají pěkně...
čest
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
ked mne sa tam nechce nosiť toolko hliny......aale asi budem musieť no autom sa tam dostať nedá a pešo to je asi hodinku do riadneho kopca....a nemožu byť tie listy žlté preto že som asi pred týždnom zvýšil dávku hnojiva asi o tri krát?..........dik
zdravím G....chcem sa spýtať na jednu vec, mal som jednu rastlinku ktorej cez spodne diery v kvetináči korene tak prerastli že nebola šanca to vybrať bez poškodenia...tak som to celé dal do zeme aj s kvetinačom....čo si o tom myslíte?pojde to takto?...........
čest
úplně bez problému...
nebo stačilo jen nastříhnout boky květináče...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
noo takže všetko ide dobre.......ta rastlinka čo som ju dal aj s kvetináčom do zeme je momentálne jedna z najvyšších, a som ju už aj ohol....zomieral som na tom slnku tak som velmi nefotil, ale niečo predsa......
noo tak som sa vrátil z dovolenky a hned som behal k rastlinkám, polievanie som nechal na starosti kamošovi ale zabudol som mu dať hnojivo tak to zalieval čistou vodou a rastlinky rástli ovela rýchlejšie....nechápem....noo a už som odhalil aj dvoch samcov, a akurát tie dve čo najviac smrdeli boli samci.....ukázala sa mi aj druhá samička a ešte tri rastlinky pohlavie neukázali.....to je asi zatial všetko...prikladám foto :
prví samec
druhý samec
s bokov samičky v strede samec (najvyššia rastlina...bola)