Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Njn, co naděláš......příští rok jich vysadím tak 60 a postavím si svůj foliák, kterej musim nějak zabezpečit.
U nás se krade kompletně všecko a myslím si, že i takovej rom ten tabák vezme.......né že bych byl rasista, ale nemám je moc lásce
Původní příspěvek od stanley Njn, co naděláš......příští rok jich vysadím tak 60 a postavím si svůj foliák, kterej musim nějak zabezpečit.
U nás se krade kompletně všecko a myslím si, že i takovej rom ten tabák vezme.......né že bych byl rasista, ale nemám je moc lásce
Hele k tem romum , v predlicich coz je takovej usteckej bronx sem tam jednomu slusnymu a pracujicimu montoval satelit na jejich baraku na strese a won mi za 2 dny volal,ze mu tam vlezli z vedlejsicho baraku a corli mu konvertor z paraboly..tak,ze bezpecno co se tyka corovani okradou i vlastniho a pak neco nekde zkus zabezpecit
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro
zbytek foto ,dokonce uz mi jeden selskej tabacek odkvetl a podarilo se sklidit nejaky seminka :-) Co se tyce opylovani tak jak jsem zjistil se tam chodej krmit cmelaci a brutalne se do tech kvetu rvou tlustosi ..celkem smesny to sledovat :-)))
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro
Původní příspěvek od stanley Mě právě také nakvetl jen selskej....nevím proč.
To je tim extremnim pocasim.. prikladam par cerstvejch fotecek po 10min krupobiti mam z tabacku salat..tak,ze jen par fotecek bo nemam zaludek jich sem dat vic..vypada ta zahradka zalostne jako by se buh nasral ,ze mu kuraci smrdej (to krupobiti tabak odsral nejvic..takova cuketa ktera ma listi vetsi byla temer bez ujmy)
Na trafiku to objemove neni ..diky tomu ochlazeni to dozralo predcasne a moc to nenarostlo a jeste mi to zmlatilo krupobiti tak ty urody zas tolik nebylo..jo doma to je jiny kafe,akorat tech tabacku se mi do ty mistnosti moc nevejde coz je smula bo to uz ted je vetsi nez ja a stale je to nadherne zeleny:-) Ze selskyho jeho jsem vysadil minimum listi moc nebylo,ale zato mam kvanta semen :-)
jo ty kroupy co si tak vsimam postihly fakt kazdyho growera teda ty co jedou out (lampy mozna stradaly taky pokud vipli elektriku )
seeds se taky hodej toe jasny
a co parnik/sklenik budes delat?ja taky premyslim ze si neco zhotovim mam naky skla tak jen udelat ram
bejt tebou tak si stocim nakyho toho blatna a nako uskladnim az dokvete ten tuj''plevel'' tak budes rad ze mas vlastni blunttaky bych byl rad