Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No zcela z toho nevyplyne, že po pár dnech svícení 12/12 ta monstrozita nebude tak masivní a tolik větviček jako z vykvetlé palice. Ale je tam popsán princip a význam tohoto procesu. A taky rúzná genetika na to bude zřejmě reagovat jinak.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od bezdechu No zcela z toho nevyplyne, že po pár dnech svícení 12/12 ta monstrozita nebude tak masivní a tolik větviček jako z vykvetlé palice. Ale je tam popsán princip a význam tohoto procesu. A taky rúzná genetika na to bude zřejmě reagovat jinak.
jasne, ze neco bude take ovlivneno genetikou. U toho monster croopingu je to vetveni zpusobene topem rizku, respektive kvety, ktere se zde uz udelaly. Tohle u prepnuti na tyden jeste nenastane, takze by to hustejsi rostlinu nemelo tvorit. Prave naopak si myslim, ze se kytka spise vytahne (stejne jako u prepnuti na kvet) a potom ten rust urcite neprestane ze dne na den...
Takze takove hratky s periodami ti spise kytky vytahnou, nez ze by se zahustily.
ano a o to mi jde aby se vytahli ja je pak zaštipnu a nechan tyden na 18/6 a pak přepnu na tvrdo na 12/12 jen sem se ptal zda nemate zkušenosti
nevidim jedinou vyhodu mit vytahle kytky, takze ja podobne pokusy urcite delat nebudu. Me se jedna hlavne o male, ale mohutne kere a ne o tycky k rajcatum
tak to snad nechce nikdo ne ty tyčky šlo mi jen o to zda se rozjede vice kořenovej system a tim bych i zkratil periodu 18/6 pokud by to šlo a ty tyčky bych ostřihal a počkal par dni něž by se kytka srovnala s větvema do stejne vyšky a pak 12/12
no nebudu experimentovat a počkam až se mi rostliny dorovnaji do stejne výšky sice to bude srani ale to dám
no jestli chces lepsi prokoreneni, tak na to se perioda zvysuje, takze 20/4. Urcite bych se nejakeho vetsiho strihani vyvaroval, tim si zbytecne prodlouzis rust, nez se kytky zregeneruji.
Případně použít kořenovej stimulátor.. nebo se snad pletu?
A na srovnání výšky větví používám metodu, kdy na centrál (nebo ty přerústající) aplikuji supper cropping a ostatní větve než se stonek po zázahu zregeneruje ho o trochu doženou.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Mám par rostlinek ze semen jako potencionalni mamky, jeste mi neukazali preflowers a potrebuju brzo presadit do ventsich kvetniku, cili vyhodit samce.
A kytky samotny nijak moc nestresovat.
Kdyz z kazdy udelam 1 rizek, kterej dam hned pod 12/12 projevi se pohlavi nebo zdechnou na tejto periode, pripadne?
zapomel jsem podotknout, ze bych rezy udelal standartnim zpusobem (stimulax a pod.) jen perioda by byla 12/12. Podotykam, ze mi jde jen o projeveni pohlavi.
zdravim .. mam takovy problem mam kytku v dobe rustu a je uz moc velika pomalu se mi nevejde ani do skrine prepnul bych na kvet ale mam tam jeste i jiny ktery zase naopak jeste dobu rustu 18/6 potrebujou nez to prepnu co mam delat s touto kytickou? da se treba v polovine seříznout a tu druhou cast dat zakorenit? nevim co a jak pls poradte dikec
Mám dotaz jde na klonovat mesíc a 6 dní stará kytka potřeboval bych ušmiknout poslední 2 patra a dát je zakořenit nevejde se mi též do skřínky ? Pls odpoved.?dííík
Původní příspěvek od Marselos Mám dotaz jde na klonovat mesíc a 6 dní stará kytka potřeboval bych ušmiknout poslední 2 patra a dát je zakořenit nevejde se mi též do skřínky ? Pls odpoved.?dííík
Jasně že jde
Mám taky dotaz, když mám dva bublery, cca 20 litrů, kolik tak řezů na jeden bubler?
Původní příspěvek od Marselos Mám dotaz jde na klonovat mesíc a 6 dní stará kytka potřeboval bych ušmiknout poslední 2 patra a dát je zakořenit nevejde se mi též do skřínky ? Pls odpoved.?dííík