Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak takhle to dopadá když tchýni rupne v kuliii... cca před tejdnem mi celou mojí zahrádku u slepic postříkala nějakou mňamkou a tohle je fotka jak to dopadlo- šlo to fakt rychle!!! cca 3dni sprominutim K.... vyschýzovaná!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak takhle to dopadá když tchýni rupne v kuliii... cca před tejdnem mi celou mojí zahrádku u slepic postříkala nějakou mňamkou a tohle je fotka jak to dopadlo- šlo to fakt rychle!!! cca 3dni sprominutim K.... vyschýzovaná!!!!!!!!!!!!!!!!!
měls to brutálně postříkat vodů a dlůho ... prostě umyt a pokud to naléla i do hlýny tak 500l vody prolét nešetřit TO NEJDE JE TAKTO ZABÝT !!!
To Smah: a ty si myslíš že sem to nezkusil???nebuď chytrej a zkus si postříkat kytky Rondupem nebo něčim takovym a uvidíš sám...a pak nebudeš psát takový nesmysli!!!
Hindukush z řezu co se nevešel pod lampu.Přemejšlim, že ho asi loupnu do skříně až to vočešu...je to docela hezkej keřík,takže by z něj taky mohlo něco bejt
Ještě mam něco vokolo,ale to až příště.......
Jo přesně tak když se to postříká randapem tak už se nic nezachrání jelikož kytka to fotosyntézou do sebe nasaje a dostane se to až do kořenového systému a kytka celá totálně uhyne aspoň teda jestly si to dobře pamatuju ze školy a tam už žádná voda a nic takovýho nepomůže holt .Koukám že tchyně je asi pěkná sviňě co .Potřebovala by to nějak oplatit.Jinak to máš chlape moc pěkný a držím palec k+
Zdravim všechny pěstitele
Dneska sem přesunul Hindukushe z venkova domu do domečku,pač sem dneska zkosil ten muj 1 pokus(docela spokojenost na poprve,ještě sem zvědavej na výnos a výslednej produkt???) tak ho necham doject pod lampou a zkusim udělat jinak věci u kterejch si myslim,že sem dělal chyby je to docela keřík,takže to nebyla sranda ho tam dostat,ale vešel se!!! no posudte sami???
A tady ještě něco
Jinak popisky modelů, přesná gramáž a nějakej ten zkuř report až to doschne...jinak mužete zkusit nějakej ten typ (já si netroufam ani odhadnout) je to pod 400kilem.......odměna nemine