Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Aeroflo 14
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
papaja.3
Stálý Člen

Karma uživatele papaja.3 - 93% PěstitelskáKarma uživatele papaja.3 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Čau,všem.Koukám že se rozjela pěkná diskuse ohledně Ph........Ale k věci!Jak víte rozhodl jsem se ukončit putování Jacků ale když mělo přijít,na věc,tak jsem to nedokázal!Byl jsem jak na trní pokosit-nepokosit a jistě znáte ze své zkušenosti,že ke kytkám člověk přilne a jsou to jeho"mazlíci" a "mazlíkum" je potřeba se věnovat a ne je zatratit.Proto jsem svůj původní záměr přehodnotil a i přesto,že jsou to "hermáči" nechám je dojít!Takže tak!!!

Kdo se stará máá

Naposledy upravil papaja.3 09-11-2007 v 12:35 PM

Old Post 09-11-2007 v 12:26 PM
papaja.3 je offline   Profil uživatele papaja.3   Find more posts by papaja.3   Foto galerie člena papaja.3   Click here to Send papaja.3 a Private Message   Add papaja.3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja.3
Stálý Člen

Karma uživatele papaja.3 - 93% PěstitelskáKarma uživatele papaja.3 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

38 den 12/12.Ph se budu snažit držet s co nejmenší odchylkou,Ec a Ph dle fota.Ofukové ventilátory jsem stáhnul na minimum,aby se pyl tak nerozšiřoval,ale myslím,že ted už je to zbytečný....

Kdo se stará máá

Naposledy upravil papaja.3 09-11-2007 v 18:33 PM

Old Post 09-11-2007 v 12:28 PM
papaja.3 je offline   Profil uživatele papaja.3   Find more posts by papaja.3   Foto galerie člena papaja.3   Click here to Send papaja.3 a Private Message   Add papaja.3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 83

44.den 12/12.Takže po delší odmlce přikládám další aktualizaci.Jackové "hermáči" se zatím drží a se semeny to nepřehánějí!Ph 5.8-6.0 teplota přes den 26 C,noc 18 C.Vlhkost pod 50%EC 1.9-2.0,ale to je fakt max hodnota.2000w termostatový přímotop jede skoro na plno,to se nedivím že CEZ má o 59%větší zisky!Pár foto

Kdo se stará máá

Naposledy upravil papaja.3 15-11-2007 v 11:25 AM

Old Post 15-11-2007 v 11:16 AM
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 84

49.den 12/12 Čau všem pěstitelům a pěstitelkám!Opět uběhlo pár dní/sakryš jenom pět/takže aktualizace je na místě. Hodnoty:Ph 5.8-6.0 EC 2.0-2.2 Vlhkost:Pod 30%-což se mi zdá podezřele nízké,bud ukazuje chybné hodnoty měřák,nebo vzduchotechnika pracuje nadmíru dobře Teploty:den 25-28,noc 16C,ale stalo se že teplota klesla až na 14C,což musí být pro kytky šok,ale bohužel víc tepla jim už dát nemohu,teplota "hopsinkové štávy"je stabilních 22C. Hnojiva:3x kombinace GH+květový stimulátor 2ml/1 litr,používaná destilovaná voda. Ze zvědavosti jsem se juknul na barvu pryskyřice,z foto to moc dobře vidět není,ale je stále čirá.A pár foto

Kdo se stará máá

Naposledy upravil papaja.3 20-11-2007 v 19:36 PM

Old Post 20-11-2007 v 10:54 AM
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 85

:leaf:

Kdo se stará máá

Naposledy upravil papaja.3 20-11-2007 v 18:36 PM

Old Post 20-11-2007 v 10:58 AM
LeeNee
Stálý Člen

Karma uživatele LeeNee - 89% PěstitelskáKarma uživatele LeeNee - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Čauvec, tož 22C jim stačí? nic sem o tom teda nečetl, ale já jim dávám 26C, doufám, že to není moc:/
Jo a číms pls docílil toho, že maj ty tvoje kyti tak krásně zelené a hlevně lesklé ty listy? Není to taky moudlem?
A jinak to máš libózní

První a druhý 400w indoor
- = A E R O P O N I E = -
Joint - Jonatán, Josh, Brko, Špek, Korneto, Zátoč, Jackson, Jonatán Jackson,Zavináč, Béčko, Smotek, Srotek, Bůček, Bambůčo, Brk, HULvát, Trubka, Beko, Larva, Brčko, Raketa, Pálka, Hokejka, Pádlo, Pórek, Blunt, Bů, Roláda, Špé, Nabukadnezar, Bukvatyr, Žbrůďo ...

Old Post 20-11-2007 v 11:04 AM
LeeNee je offline   Profil uživatele LeeNee   Find more posts by LeeNee   Foto galerie člena LeeNee   Click here to Send LeeNee a Private Message   Add LeeNee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

LeeNee
Zdarec,teplotu jim hlídá termostat a mám vyzkoušeno že pokud je v skřínce 22C respektive u čidla termostatu,u vršků Jacků je okolo 26C,což je tak akorát.Co se týká listů,ani mě to nenapadlo,že jsou nějak zvlášt zelené a lesklé.Jak říkáš asi to bude modelem a nebo se jim u mě líbí.

Kdo se stará máá

Naposledy upravil papaja.3 20-11-2007 v 18:38 PM

Old Post 20-11-2007 v 11:36 AM
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

LeeNee: lesklé jsou od blesku z foťáku, ne asi...

edit: Dethákovo tvrzení co je níže nevyvracím, ale za svým si stojím dál: ten blesk lesklost hodně zvýrazňuje.

!!!CHLASTAFARI!!!

Naposledy upravil JAHmaican 20-11-2007 v 22:38 PM

Old Post 20-11-2007 v 19:10 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

JAHmaican
Máš recht,jednoduchý a přitom jasný,ale mě to taky nenapadlo ach joooo

Kdo se stará máá

Old Post 20-11-2007 v 19:35 PM
Host
Host

Příspěvek č. 90

citace:
Původní příspěvek od JAHmaican
LeeNee: lesklé jsou od blesku z foťáku, ne asi...
imho bleskem fotaku to neni..vsimnete si leskly jakoby voskovy listy jsou u vsech vydarenejch hydro/aero growu

Old Post 20-11-2007 v 21:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Con†ra_B@ND™
Stálý Člen

Karma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% Pěstitelská

istě!! Příspěvek č. 91

Souhlas, jak říká Deth.! Listy jsou skutečně voskové a lesklé, ale nejen v hydru(z vlastího pozorování). Ovšem použití blesku při focení, ten fakt ještě umocňuje. Proto to na fotkách vypadá, někdy až přeleštěně
To vyřeší kompenzace blesku, někdy i s omezením expoziční doby!! Fotografie která pak není přesvícena, hned vypadá o něco profesionálněji a hlavně má pak větší sdělovací hodnotu! Je přeci škoda vidět namísto palice, která hýří barvami, pouze bílé fleky
A to nemluvím jen k papajovi..

(( pakk deletnu ))

...již nadešel čas pane Contra_B@NDe!

BlackAERO BOX™ 400W SON-T

Enormně Předimenzovaný Prostor - EPP (400W nlite na 0.25m2)

Naposledy upravil Con†ra_B@ND™ 20-11-2007 v 22:10 PM

Old Post 20-11-2007 v 22:03 PM
Con†ra_B@ND™ je offline   Profil uživatele Con†ra_B@ND™   Find more posts by Con†ra_B@ND™   Foto galerie člena Con†ra_B@ND™   Click here to Send Con†ra_B@ND™ a Private Message   Add Con†ra_B@ND™ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Zdarec všem,tak jsem se pokusil nastavit foták tak aby byli vidět lépe detaily.Listy jsou opravdu lesklé a voskové.Jackové začínají vytvářet hutné arome,které se line po celé mísnosti! 54.den 12/12 EC 2.1 PH 5.6-5.9 Vlhkost u vršků 35-40% Teploty 20-25C,noc 15-18C Foto č.2 spodní palice,které nemají optimální přístup k sluníčku,mě mile překvapili jak velikostí,tak i "ocukrováním".

Kdo se stará máá

Naposledy upravil papaja.3 25-11-2007 v 10:12 AM

Old Post 25-11-2007 v 10:00 AM
Host
Host

Příspěvek č. 93

no pjekne se to rozjizdi ale ec 2.1 na aero je moc mas to trochu pripalene ja osobne nejdu pres 1,4 a bohate jim to staci zbytecne plejtvas hnojivem a pak se toho budou kytky dylejc zbavovat nasadil bych 1,6 a drzel se teto hodnoty az do konce

Old Post 25-11-2007 v 22:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja.3
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

AEROMAN
Nedá se nic jiného dělat než s tebou souhlasit.Přítok má nižší Ec než odtok,takže je to tak.JH má dobu zrání okolo 70 dní,ale předpokládám že je to vždy individuální.Jestli jsem správně pochopil,tak doba sklizně se určuje podle zabarvení "pryskyřice",měla by mít mléčnou barvu,.Äle jak se postupuje,když vršky už takhle zabarvené jsou,ale spodní patra jsou stále nezralá?

Kdo se stará máá

Old Post 25-11-2007 v 23:25 PM
Con†ra_B@ND™
Stálý Člen

Karma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% PěstitelskáKarma uživatele Con†ra_B@ND™ - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

čus papajas: souhlas a Aeromanem, taky sem nešel přes EC 1.6 a s tim dozráváním je to určitě individuální. Během života rostliny je můžeš ovlivnit na tolik, že dozrávají třebas déle.. Pokud máš už trichomy do mléčna u vrchních palic, tak bych neváhal a za pár dní pokosil. Vždyť jde hlavně o vrcholovky né?? Někdo vršky pokosí a nechá dojet spodky, ale mě se to moc nezdá, ovšem soudit nemouhu, jelikož sem to nikdy nezkoušel!! Nicméně taky by mě to zajímalo, pže mám stejný problém..

A co jináč?? Dlouho si se nezmínil jak to vypadá s oprcem palic, takže asi pohoda né?? nevypadá to, že by to bylo semeno na semeni...

šťastnou kosu

...již nadešel čas pane Contra_B@NDe!

BlackAERO BOX™ 400W SON-T

Enormně Předimenzovaný Prostor - EPP (400W nlite na 0.25m2)

Old Post 26-11-2007 v 11:53 AM
Con†ra_B@ND™ je offline   Profil uživatele Con†ra_B@ND™   Find more posts by Con†ra_B@ND™   Foto galerie člena Con†ra_B@ND™   Click here to Send Con†ra_B@ND™ a Private Message   Add Con†ra_B@ND™ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
faqer
Stálý Člen

Karma uživatele faqer - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Chlape, vyzera to luxusne. Zavidim

Old Post 26-11-2007 v 12:33 PM
faqer je offline   Profil uživatele faqer   Find more posts by faqer   Foto galerie člena faqer   Click here to Send faqer a Private Message   Add faqer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás