Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ano,presne to...jenze ted us to popovyrostlo...(nic nemaz)...as bude fotak,pokusim se to vyfotit...ted z toho us couha list...a jak vydis...je kravina aby tam byli 2 listy(tedy 3,este na 2. strane)...prozatim to nebudeme resit...as bude fotka...uvidis sam....ano?
Docela ti závidím, že ti to užkvete. Máš to mrtě dobrý. Mně začala nakvítat jen jedna kytka a ostatní pořád nic. Já je mám sice out, ale doufám, že nebudu muset čekat až někdy do září se zjištováním pohlaví.
no,ja jedu vse taky out...pouze WW je ve skleniku.hnetr jak jen to bude mozne,dodam fotky pole a chalupovejch kytek.
par informaci: sklenik WW..us nakvita
pole,9 noname..us kvete
chalupa(hnet u chalupy),1 ks toho samyho noname jako na poli..us nakvita
chalupa(u kompostu),1 noname od kamose..us kvete.
Zdarec. Až ti to bude kvést do palic, tak zruš ty rajčata, protože je téměř jisté, že ti to chytne od nich plíseň. Rajčata jsou největší mor. Pokud ti můžu doporučit dej tam pingpongový míčky obarvený na červenou barvu. Já takhle musel kvůli rajčatům 2x předčasně sklízet....
coze...proc? my mame rajcata f pohode...papriky sou podle me horsi.kazdej rok maj plisen...ja to skusim vydzet co nejdyl a pak mozna pujdou pric....inac dik za radu
to všichni: sorry lidi, ale chcu zpátky svůj starej nick, nechci tady být za piču a lidem pro smích.......Pokud si myslíte, že su olin s jedním světlem a pár příspěvky.......
no nevím jestli tam máš ty rajčata proto, protože je chceš sníst, nebo na zamaskování, aby si lidi mysleli, že tam máš rajčata....Já mám třeba sousedy a kdybych tam neměl ty míčky, tak bych to mohl zabalit. Asi půl metru od skleníku bylo téměř neroznatelné, zda jsou ve skleníku rajčata, nebo tráva.
tak a je to photo update ww obyvatlky,skleniku
1) proč?
2)celek
3)celek
4)celke(vypada to mali.ale ma to 270cm na sirku a 160 na vysku )
5)takze ty utvary co sem vydaval za zakrneli vetve byly ve skkutecnosti kule..ale ytka se dala z5 na spravnou cestu.ted jenom zbyva otrhat vsechny koule.ale us to skoro mam
6)no comment
7)palicka
ne.je to f pohode...v palici us neni ani jeden samci kvet...to bylo jenom chvilku.asi sem mel moc kyselou,nebo moc zasaditou pudu...ale ted to je jis f pohode a muze vesele kvit.....ale zajimalo by me proc se zase prepla na 3 cipi listy nekde...a co je todle
papusek.dik...jo,je to asi nejaka molice... ale a si s ni snad poradim...ps.prave sem dokouril palicky z usmikajech vetbvi a sem docela energicky jetej
tak...kytka je z 99% odkoulena....samci vecicky na ni byli poze pod palickama takze ted muze bez problemu kvist....inac na poli kvete 9 ze vsech 9 kytek a us pekne cukronatej.nechci tomu ani verit..ale zda se me ze ta ww nesaha noinamemum z pole ani po kotniky...co se tice palicek...pac na poli to vypada jako nejakje tvrdej in teda jenom lehce....a jeste mam 2 krysotinky u chalupy..ty us taky kvetou.jedna z nich je ten samej model jako na poli a 1 nejakej skunk od kamose....takze tot zatim vse...inac...chaupa kvete...fotkyy dodam hnet jak se stavi kamos s fotakem
Kdy jsi až poznal, že to je hermáč??? To se ti nejdřív dělaly palice a až potom koule ,nebo naopak??? Já mám několik kytek venku v kopřivách a zatím kvetou asi jen dvě z 19, tak se taky docela bojím, aby nějaká nebyla hermáč.
Já mam South African Durban Poison od DP, začal nornálně kvést a teď po týdnu se mu na některých místech začaly tvořit samčí květy. Bylo jich tam jen pár, tak jsem je zavčas odstranil. Myslím, že je škoda to celý seknout. Když máš čas, tak si to můžeš ohlídat.