Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam to hozeny stejne jako Stalker. Slecna si obcas da, ale (vztazeno k my spotrebe) zcela vyjmecne. Toleruje me a zatim se zadny hustsi nalady nekonaly
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
většinou hulí jenom když hulim i já, teď zrovna má nějakou pauzičku...
akorát prudí, když si chci vyrazit někam na rychtu a vrátit se až k ránu... To se mnou jít nechce, že se jí to nelíbí a samotnýho mě taky pustit nechce, že du s kamarádama, tam se někde "zfetujeme" a já jí budu nevěrnej... Takovej začarovanej kruh...
jináč je to zlatý
tak moje holka....teda uz manzelka:-)) nehuli VUBEC!, a povazuju se za hodne stastneho cloveka....nebot ji to vubec nevadi a nebrani mi...takze si klidne muzu zapalit doma.....tkaze ja jsem spokojenej....:-)
Moja priatelka nefajči ani cigarety a tiež travu.Nemá rada keď hulim cigarety a ganju v jej prítomnosti,ale keď nieje somnov tak nepovie na to nič.
Aspom mi to je cennejšie.Teraz som ju prehovoril že budem pestovať indoor.A už fachčim v izbe.
Pruda....pruda a pruda. Pořád hučí a já pořád hulím....buď si zvykne nebo ne
/už má na to docela dost času-3,5 roku/. Teď se teda trochu zklidnila - uvidime!Vykouří totiž tak dvacítku denně, takže na to se vždy obracím
No tak to my s přítelem hulíme oba stejně, vždycky po práci si dáváme pravidelně jointíka a pak podle nálady. On mě to kdysi, když jsme byli ještě kamarádi naučil a tak je to naprosto v pohodě, je dobrý když to lidi tolerujou, ty co pruděj to totiž podle mě nechtěj pochopit jaký to je, ale to je jejich věc, pouze by neměli prudit okolí, no teda většinou to jsou ženský, že jo chlapíci? Já taková naštěstí nejsem a je to v poho, cigarety ale oba nekouříme což je ještě lepší....
MrVoslíkoš: yes,yes
ještě cangrejo mi připoměla, že sme se s přítelkyní taky seznámili jako kamarádi v bandičce, která se občas sešla na špíčka, takže sem se ze začátku ani nemusel moc přetvařovat, poznala mě takovýho jakej jsem byl
Jinak dřív jsem ani tak neměl problém skloubit přítelkyni nepaličku s hulenim, ale spíš s mejma kamarádama, moc si nerozuměli
Znáte to taky, že přítlkyně(přítel) moc nemusí vaše spoluhuliče?? ta moje na kamarády docela žárlí...
jsme spolu 10 let a nezvykla si...a co jí nejvíc vadí ? To že se zhulenej tvářim jako "debil"...to že když jsem chlastával(a že jsem teda chlastal) a byl pak hustej a dost agresivní jí nezajímá..teď jsem sice v pohodě,ale tvářim se jako "debil" ....no jo no
nicméně OUT... mi nejen že trpí,ale pomáhá mi s ním...
Jo jeste jsem zapomnel dodat: moje slecna nema rada my kamarady spoluhulice, nechce me poustet na tekno, vadej ji cigara koureny v jeji pritomnosti, ale jinak nedrzkuje a je to fakt pohodicka. Jen snad v dobach, kdy jsem slecnu nemel jsem mel PODSTATNE vic casu na cokoli
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Ja som sa s holkou dal dohromady tak, ze sme boli obidvaja zhuleni, a navyse sme sa pred tym poznali ako hulici, takze no prob. a hulime spolu doteraz, aj ked ona oproti mne menej...
Fakt ale je, ze odkedy mam ju, mam ovela menej casu na kamosov a tie "flakarny", ale aspon si ich lepsie uzijem
Sargon78 mi to vybral z huby. Co oci nevidia srdce neboli. Ale postupne ju oboznamujem so stavom mojich rastliniek na policku. Takze je to celkom v pohode. Ale bolo to aj horsie. Nechcite vidiet jej vyraz tvare ked som jej povedal po styroch rokoch stastneho partnerskeho vztahu ze uz palim nejakych 5-6 rokov. Dokonca sa mi ju podarilo raz odpalit, celkom sranda, len som nevedel ako to mam vnimat, predsa je to len trosku rozdiel stareho harcovnika a prvohulica.
Pánové kteří máte netolerantní přítelkyně, tak vám teda vůbec nezávidim, vidim to i na mejch kamarádech jak je doma pruděj. Já bych to asi nevydržela... furt poslouchat nějaký keci, skvělí je když hulej oba, je klídek ale takovejch asi není, nebo jo? No víc je určitě těch prudivejch ne? No já jsem ta tolerantní žena a je to v klídku a pohodičce....
jo, tolerantní přítel/přítelkyně je fakt dobrá věc, taky sem jednu chvíli chodil s holkou, která do mě pořád kérovala ať toho nechám, tak že tento vztah se začal jevit jako neperspektivní... víte jak to myslím. Fakt je že ženský spíš nemůžou vystát kamarády huliče než hulení samotný.. no ženská logika