Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Pohodička sem tam si taky da Příspěvek č. 81

Mam to hozeny stejne jako Stalker. Slecna si obcas da, ale (vztazeno k my spotrebe) zcela vyjmecne. Toleruje me a zatim se zadny hustsi nalady nekonaly

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 04-06-2002 v 10:22 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acidrop
Stálý Člen

Karma uživatele acidrop - 68% Pěstitelská

Pohodička pohoda Příspěvek č. 82

pretoze moja priatelka ma hulit naucila (5 rokov dozadu) a ja jej za odmenu robim doma indoor

Old Post 04-06-2002 v 10:59 AM
acidrop je offline   Profil uživatele acidrop   Find more posts by acidrop   Foto galerie člena acidrop   Click here to Send acidrop a Private Message   Add acidrop to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acidrop! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Pohodička celkem v Ok, Příspěvek č. 83

většinou hulí jenom když hulim i já, teď zrovna má nějakou pauzičku...
akorát prudí, když si chci vyrazit někam na rychtu a vrátit se až k ránu... To se mnou jít nechce, že se jí to nelíbí a samotnýho mě taky pustit nechce, že du s kamarádama, tam se někde "zfetujeme" a já jí budu nevěrnej... Takovej začarovanej kruh...
jináč je to zlatý

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 04-06-2002 v 11:08 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iNVADER
Stálý Člen

Karma uživatele iNVADER - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

tak moje holka....teda uz manzelka:-)) nehuli VUBEC!, a povazuju se za hodne stastneho cloveka....nebot ji to vubec nevadi a nebrani mi...takze si klidne muzu zapalit doma.....tkaze ja jsem spokojenej....:-)

[Edited by iNVADER on 05-06-2002 at 02:39 PM]

Old Post 04-06-2002 v 11:59 AM
iNVADER je offline   Profil uživatele iNVADER   Find more posts by iNVADER   Foto galerie člena iNVADER   Click here to Send iNVADER a Private Message   Add iNVADER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iNVADER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrantek
Stálý Člen

Karma uživatele hydrantek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Moje partnerka kouri fakticky dobre a casto.
Jinak ale nehuli skoro vubec a furt me picuje

Kde bil debyl dyz tu nebil?

Old Post 04-06-2002 v 12:02 PM
hydrantek je offline   Profil uživatele hydrantek   Find more posts by hydrantek   Foto galerie člena hydrantek   Click here to Send hydrantek a Private Message   Add hydrantek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sargon78
Stálý Člen

Karma uživatele Sargon78 - 5% PěstitelskáKarma uživatele Sargon78 - 5% Pěstitelská

jun Příspěvek č. 86

Moja priatelka nefajči ani cigarety a tiež travu.Nemá rada keď hulim cigarety a ganju v jej prítomnosti,ale keď nieje somnov tak nepovie na to nič.
Aspom mi to je cennejšie.Teraz som ju prehovoril že budem pestovať indoor.A už fachčim v izbe.

Old Post 04-06-2002 v 12:33 PM
Sargon78 je offline   Profil uživatele Sargon78   Find more posts by Sargon78   Foto galerie člena Sargon78   Click here to Send Sargon78 a Private Message   Add Sargon78 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolllf
Stálý Člen

Karma uživatele wolllf - 50% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 87

Pruda....pruda a pruda. Pořád hučí a já pořád hulím....buď si zvykne nebo ne
/už má na to docela dost času-3,5 roku/. Teď se teda trochu zklidnila - uvidime!Vykouří totiž tak dvacítku denně, takže na to se vždy obracím

Old Post 04-06-2002 v 13:06 PM
wolllf je offline   Profil uživatele wolllf   Find more posts by wolllf   Foto galerie člena wolllf   Click here to Send wolllf a Private Message   Add wolllf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cangrejo
Nový Člen

Karma uživatele cangrejo - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 88

No tak to my s přítelem hulíme oba stejně, vždycky po práci si dáváme pravidelně jointíka a pak podle nálady. On mě to kdysi, když jsme byli ještě kamarádi naučil a tak je to naprosto v pohodě, je dobrý když to lidi tolerujou, ty co pruděj to totiž podle mě nechtěj pochopit jaký to je, ale to je jejich věc, pouze by neměli prudit okolí, no teda většinou to jsou ženský, že jo chlapíci? Já taková naštěstí nejsem a je to v poho, cigarety ale oba nekouříme což je ještě lepší....

Old Post 04-06-2002 v 13:33 PM
cangrejo je offline   Profil uživatele cangrejo   Find more posts by cangrejo   Foto galerie člena cangrejo   Click here to Send cangrejo a Private Message   Add cangrejo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

MrVoslíkoš: yes,yes
ještě cangrejo mi připoměla, že sme se s přítelkyní taky seznámili jako kamarádi v bandičce, která se občas sešla na špíčka, takže sem se ze začátku ani nemusel moc přetvařovat, poznala mě takovýho jakej jsem byl
Jinak dřív jsem ani tak neměl problém skloubit přítelkyni nepaličku s hulenim, ale spíš s mejma kamarádama, moc si nerozuměli
Znáte to taky, že přítlkyně(přítel) moc nemusí vaše spoluhuliče?? ta moje na kamarády docela žárlí...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 04-06-2002 v 15:53 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leveller
Stálý Člen

Karma uživatele leveller - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

.....manželka mlátí držkou až neskutečně....

jsme spolu 10 let a nezvykla si...a co jí nejvíc vadí ? To že se zhulenej tvářim jako "debil"...to že když jsem chlastával(a že jsem teda chlastal) a byl pak hustej a dost agresivní jí nezajímá..teď jsem sice v pohodě,ale tvářim se jako "debil" ....no jo no

nicméně OUT... mi nejen že trpí,ale pomáhá mi s ním...

Old Post 04-06-2002 v 17:54 PM
leveller je offline   Profil uživatele leveller   Find more posts by leveller   Foto galerie člena leveller   Click here to Send leveller a Private Message   Add leveller to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Pohodička 2 Dude Příspěvek č. 91

Jo jeste jsem zapomnel dodat: moje slecna nema rada my kamarady spoluhulice, nechce me poustet na tekno, vadej ji cigara koureny v jeji pritomnosti, ale jinak nedrzkuje a je to fakt pohodicka. Jen snad v dobach, kdy jsem slecnu nemel jsem mel PODSTATNE vic casu na cokoli

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 05-06-2002 v 09:04 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jsix
Nový Člen

Karma uživatele jsix - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Ja som sa s holkou dal dohromady tak, ze sme boli obidvaja zhuleni, a navyse sme sa pred tym poznali ako hulici, takze no prob. a hulime spolu doteraz, aj ked ona oproti mne menej...
Fakt ale je, ze odkedy mam ju, mam ovela menej casu na kamosov a tie "flakarny", ale aspon si ich lepsie uzijem

http://www.irontown.host.sk

Old Post 05-06-2002 v 10:31 AM
jsix je offline   Profil uživatele jsix   Find more posts by jsix   Foto galerie člena jsix   Click here to Send jsix a Private Message   Add jsix to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jsix! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
torhorc
Stálý Člen

Karma uživatele torhorc - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Sargon78 mi to vybral z huby. Co oci nevidia srdce neboli. Ale postupne ju oboznamujem so stavom mojich rastliniek na policku. Takze je to celkom v pohode. Ale bolo to aj horsie. Nechcite vidiet jej vyraz tvare ked som jej povedal po styroch rokoch stastneho partnerskeho vztahu ze uz palim nejakych 5-6 rokov. Dokonca sa mi ju podarilo raz odpalit, celkom sranda, len som nevedel ako to mam vnimat, predsa je to len trosku rozdiel stareho harcovnika a prvohulica.

Old Post 05-06-2002 v 11:00 AM
torhorc je offline   Profil uživatele torhorc   Find more posts by torhorc   Foto galerie člena torhorc   Click here to Send torhorc a Private Message   Add torhorc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wampyr
Stálý Člen

Karma uživatele Wampyr - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

To moje pritulka taky pekne vyhuluje. Kdykoliv je prilezitost.Vetsinou spolu.Je to v pohode a snad i nadale bude..............

Old Post 05-06-2002 v 13:14 PM
Wampyr je offline   Profil uživatele Wampyr   Find more posts by Wampyr   Foto galerie člena Wampyr   Click here to Send Wampyr a Private Message   Add Wampyr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cangrejo
Nový Člen

Karma uživatele cangrejo - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 95

Pánové kteří máte netolerantní přítelkyně, tak vám teda vůbec nezávidim, vidim to i na mejch kamarádech jak je doma pruděj. Já bych to asi nevydržela... furt poslouchat nějaký keci, skvělí je když hulej oba, je klídek ale takovejch asi není, nebo jo? No víc je určitě těch prudivejch ne? No já jsem ta tolerantní žena a je to v klídku a pohodičce....

Old Post 05-06-2002 v 13:32 PM
cangrejo je offline   Profil uživatele cangrejo   Find more posts by cangrejo   Foto galerie člena cangrejo   Click here to Send cangrejo a Private Message   Add cangrejo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 96

jo, tolerantní přítel/přítelkyně je fakt dobrá věc, taky sem jednu chvíli chodil s holkou, která do mě pořád kérovala ať toho nechám, tak že tento vztah se začal jevit jako neperspektivní... víte jak to myslím. Fakt je že ženský spíš nemůžou vystát kamarády huliče než hulení samotný.. no ženská logika

ROLL ANOTHER!!!

Old Post 05-06-2002 v 20:34 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás