Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aero me moc zajima, ale mam dotaz, mam skrin 1x1x2m a chtel bych tomu pritapet 6kilem(ted mam 4kilo), ale nedocetl jsem se kolik treba mam mit nadrz, vetsinou pisete 90l, a jinak potrebuju tak rostliny box na 1m2, ten 90l maltovnik mi pripada maly, ja bych nevyuzil cely prostor skrine, je nejaka rovnice nebo souvislost mezi, poctem kytek, lampu, kolik trysek na X kytek, docela me to zajima predem diky za odpoved
musis zvazit zhruba pomer mezi;
poctem kytek
stabilitou roztoku(rozumej cim vic toho namichas tim mene PH vykyvu)
a v neposledni rade mit zbytecne mnoho roztoku.
kytky dokazou sezrat i nekolik litru za den.
tzn:
kdyz tam chces dolejvat jednou za dva az tri dny,pocitej ze ti ubude 10-20 litru klidne.
ale tusim ze tvejch 90litru bude dostatecna nadrz pokud chces jet aero s rotacnima tryskama.-)
jojo, parada chapu, jen mozna blby dotaz: ale dle tve odpovedi zerou kytky i vodu?(jeste se nesmejte ) myslim tim, ze je stejna umera mezi absorpci vody a vody? nestane se u takoych to systemu, ze sice mlhu tam peru ale koreny si berou jen ziviny= chudy roztok?
A jakou nadobu na plochu 90x90cm cisteho? 2 ty maltovniky? takze pred cerpadlem by bylo T kus, ktery by spojoval hadice z kazdeho maltovniku do cerpadla a dale opet do trysek?
A pocet kytek? ja nevim chtelo by to dost prostoru rekneme tak 8-10kytek? ted mam 12 pod 4kilem. Tak kolik je optimum pod 6kilo na m2 ? Diky za rady
Jestli zerou vodu? mno zerou:-) a spis obracene nezli pises, vypijou vetsinou vic vody nezli zivin.proto kdyz budes lejt podle tabulek co jsou k hnojkam,ze startu no problemo a po case budes mit vysoke EC.
maltovniky: je dobre v kazdem bublat at michas hnojky takze lepsi jeden nezli dva.ale tak zalezi jak se s tim chces stavet a investovat.
pocet kytek:
zasad a uvidis:-) druhe kolo bude beztak lepsi.-) uz jen pro to ze v prvnim ti to nejspis preroste:-D
Jinak at to tu nespinime napis kdyztak zpravu jeslti jeste cosi potrebujes,tu je to o soucastkach:-)
jinak aby to nebylo uplne mimo tema tak videl jsem rainforest^2 u kamika od GHcek a silne NEDOPORUCUJI , lamky amatersky , kdyz chcete vetsi kytky (rozumej palice:-D )tak je stred toho plastu moc zatizen a vortex drhne... na predpest(male kytky) se ale da,strika pekne ale aeroska to je normalni,nic extra.
ZDravim lidičky a příznivce této skvělé metody pěstování a mám pro váz dotaz ,pročetl jsem tento threat a ty mikrorozprašovače potřebují minimální tlak 2 bary což se domnívám že u akvarijních čerpadel asi těžko vytáhneme... ale našel jsem zase tyto trysky Mikrorozstřikovač Gardena 8320 - Maloplošná tryska a ta by měla fungovat normálka bez extra tlaků pokud se nemílim ne? každopdáně máte někdo zkušenost ? ..
Ahoj, začal jsem dost přemýšlet, že bych jáký to areo zkusil, ale mám omezený parametry a chtěl bych se vás zeptat, myslíte že čerpadlo At-304 s paramtery:
Příkon: 10W
Max. výkon: 800 l/h
Max. výtlak: 1,1 m
by mohlo utáhnout 4 trysky ? kolik kytek se vejde pod 4 trysky ? budu pěstovat pod 70 watů, předpokládám že bych tam dal max 5 kytek. jestly by to stačilo na výkon utáhnout 4 trysky, jaký je podle vás minimum na 4 trysky ? dík
thory jaká bude plocha řekl bych že pod 70w tak max 50x50 a to tam můžeš dát 4 kyti a tu trysku naaplikuj na prostředek a to malinký čerpadýlko nebude problém a ta tryska ten čtvrt metr zvládne úplně s přehledem . Pseudo aero je nejvíc Veselej kouř
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s čerpadlem SICCE-Nova.
Má zajímavý parametry a rád bych do něj šel. Zatím pro dvě trysky. Obsahuje regulaci výkonu: 200 - 800 l / h. http://akvarijni-cerpadla-regulace-....cz/sicce-nova/
Já viděl něco podobnýho v bauhausu i s víkem (přepravka), ale nechtěl jsem se s tim tahat, nemám auto. Asi objednám osvědčenou přepravku dle Kwětoně pro 6 kytek: OMEGA 70 a 32 litrů s víkem. A bude.. Stejně bych na tom cenově neušetřil, jen teda zaplatim dopravný. https://grower.cz/forum/showthread.p...1319#post491319
i s těch bílých? cenový rozdíl mezi bílou a oranžovou je +-1000Kč a na Groweru jsem vyděl systémy jenom s oranžových a šedých,které vedou pitnou vodu,tak jestli ty bílé nevypouští nějaké chemikálie co kytkám nedělají dobře.