Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dnes ml greenu+ml bcuuzu a jen 2ml alga blute ,cize min jak posledne a to proto,ze se mi to nejak nezdalo a chci vyselektovat pricinu,protoze po hnojce to ma ocividne nabrat na objeme,co se mi moc nezdalo,ale nevylucujem pricinu v zalifce(moc nebo malo,co se casom vychyta podle prejavu) anebo v phytaku,protoze ostatni je v pohode ,dokonca optimalni.ono by mali mit cca 14 dnu po presazeni zivyn dostatek zo substratu,takze by to ted malo valit i bez hnojek.dostali i postrik 2ml/l phytakem a priste to uz bude 4ml/l
vcerejsi hnojka byla optimalni,nezpozoroval sem nic nezadouci,cim vylucujem negativny vplyv phytaka a zalivky
co se tyce zalivky v dobe kvetu,kdyz jsou uz koreny v celem objemu kvetinace-podle mne by mnela byt cca 10% z objemu kvetinace,coz znamena zhruba 7dcl u mne,protoze jich mam asi 7 litrovi.je ale dulezity,aby byl substrat z vrchu suchej a pri zvedani cely rastlinky sme citili ze neni prelita.
zalivka v dobe rastu je podle odhadu,protoze koreny nejsou v rani faze jeste prerostly a mokrej substrat zabranuje dychani,cim rast spomalime,dokonce muzou koreny zhnednout a to je uz naprd.
takze aby sem to zhrnul-substrat musi pokazdy preschnout ,zalivka sa musi dostat do kazdeho rohu kvetinace,aby sme neochudobnovali koreny a mnela by byt co nejvic aplikovana.
máš to moc pěkný,hod jsem nějaký další makra,at to můžem zpozorovat i z blízka,jinak máš ještě nějaký hnojky pro kytky co jim ještě dáš(pk-13-14,Ripen)?Nebo jestli použiješ FS,ke konci nebo jen tak flushing vodou.
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
co se tyce hnojek,ty sou vsechny vyfoceny v prispevku c.23,nic vic,nic min,samozrejmne,ze fs bude a za nim cista voda,budu to hulit i ja a chci to kvalitni,ne zadni skrabance a sit.
no a pridavam nejaky makra.sorry za kvalitu,ale nejak mi fotak prestava ostrit a pipne i kdyz je nezaostrenej,takze jedno makro fotim aj na 10x
jo a vcerajsi zvednuti phytaku o 100% nezpusobilo zadni negativum
už se ti pěkně osypávaj,je to docela vidět na tý 3 fotce,jinak makro u 2 fotky je hustý-pěkná tmavá fialůza
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...