Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hnojiva:
rast zihlavove hnojivo
kvet Agro univerzal.
na koniec prelievana 2 tyzdne cistou vodou
Vyska rastliny pred skliznou:
cca 110cm
Vzhlad:
Takze fialove pheno ako som pisal vyssie malo redsie a mensie sisky ako biele. Na vrcholoch sa zacala objavovat plesen a bola uz aj dost zrela tak isla pod noz. Vonia pekne po ovoci. Sisky obsypane krystalikmi. Myslim si ze na outdoor je to celkom dobra odroda. Da sa pestovat v tychto podmienkach, ked vyde babie leto dobre dozreje a krasne vonia.
Kvalita:
neskor
+fotky
p.S. vsetkym dakujem za k+ zajtra update Jamaican Pearl
na poslednej fotke su 2x jamaican pearl + papaya fialova
Povod:
semienka od miestneho clena myslim ze druha generacia od Sensi Seeds
Zasadena von:
3.maj/kveten
Hnojiva:
rast zihlavove hnojivo
kvet Agro univerzal.
cca 50cm
Vzhlad:
Takze tento model ma prekvapil hlavne pekne ocukrovanymi palickami a silnou sladkou vonou.Tato rastlina bola dva krat zastrihnuta prvy krat vo vyske asi 20 cm rozvetvila sa na 4 vetvy a potom tesne pred kvetom na kazdej vetve kde sa kazda vetva rozvetvila na dalsie 4. Vyzerala zaujmavoZ tohoto modelu som mal dve rastliny obidve samice.Oplati sa pestovat v nasich podmienkach vonku.Dobre dozrieva(zaciatkom oktobra) a strasne lepi .
p.s.:na 4 fotke je mala jamajka, fialova papaya, biela papaya a druha jamajka(z lava. )
Povod:
semienka od miestneho clena myslim ze druha generacia od Sensi Seeds
Zasadena von:
3.maj/kveten
Hnojiva:
rast zihlavove hnojivo
kvet Agro univerzal.
cca 100cm
Vzhlad:
Tato rastlina nebola ani raz zastrihnuta chcel som vediet aku vytvori centralnu palicu.Vonia vleice pekne a silno.Vetvi sa sama aj bez zastrihnutia.
Mas to fakt pekne chlape, ale ja nechapem ako to mozes este mat vonku. Uz pred par dnami bolo v noci -3C, teraz je v noci tak 5C. Alebo u vas je este stale tak teplo??? K+leti to je samo
ahoj shortis.
fotky su uz nejaku dobu stare a rastliny su skosene
v prispevku c.84 posledna fokta su uz rastlinky skosene
a thread si mi nepokzail som rad ze ho aspon niekto prezeradik
tyjo ty papajky doufam planujes do matkarny? vypadaji rozhodne lip nez moje, teda aspon ta totalne fialova mne se nejak nezbarvily,,, jinak chutove mi pride ta bila mnohem lepsi fialova skrabe.. kacko leti
Myslim ze za takovy out se vubec nemusis stydet... moc hezke kyti takze urcite K+ . Jinak hnojeno to bylo čím ? taky mám právě nějaké kytky venku a používám dostupné hnojiva jako např AB Extrakt nebo stary dobry krystalon start .. Pokud je to tady někde už psáno tak se předem omlouvám.