Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » MMM 2006 6.5.2006!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Přijdete legalizovat marihuanu na Letnou?
Ano!
Ano, ale nevěřím, že bude tráva legální.
Jel bych, ale z určitých důvodů nemůžu.
Ne, nemá to cenu!
Ne! Chci aby marihuana zůstala ilegální!
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

No nečekal jsem, že tady jsou lidi, který by se dobrovolně omezovali a navíc chtěli nechat omezovat ostatní...

Ale jinak bezva akce, průvod nejlepší...
Muzika mi vyhovovala, krásně bylo, akorát ty unionáci mě srali s těma jejich filtrama...
Ale vrchol večera byl, když sem dostal od člověka, kterej nevěděl, že sem na MMM, SMSku, že sem byl v prime time ve zprávách...

Old Post 07-05-2006 v 12:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

téda. ted sem se vratila byla sem prvně a povedená akce. gut hudba,sqely lidi, bez problemu no pohodicka. tech speku a pivek...jéje. normalne za nama prisel nakej typek, chvili s nama kecal, pak mrknul na mího beera řek že si ho veme a vzal roha ...dotáhla sem to tak daleko ze sem tam spala a v noci celkem kláda jediny co me fakt moc sere ze sem nepotkala koho sem chtela...

edit: neztratil ste nekdo takovej paradni hakys?

my first time

Naposledy upravil moswa 07-05-2006 v 13:24 PM

Old Post 07-05-2006 v 13:18 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

2 R-Man: Co by si chtěl. Jsem přišel v pět ráno s práce a u pátího písmena jsem zjistil, že se mi tam Clerofašizmus nevejde. Tak aspoň něco
Jinak Za slunce jasnější, trávu zelenější a pěstování svobodnější

4 all: Našel tam někdo stanek GROWERu???
Jinak pochvala za hojnou učast

Repo for DUDE: Průvod odstartoval něco po půl druhý, hned po tom co si přítomný tisk vyfotil všech 6 trasparentů ohlašující blízkou legalizaci
Pak se šlo Pařížkou, kde došlo k několika marním pokusum podpálit čilam za chůze. Průvod vedli ti nejlepší z nejlepších, policie ČR. Příchod na letnou byl ve znamení vybrání si správnýho místečka pro základnu. Brčko a namíchání mushroom (vínko+kola). Umělci začali rozeznívat své instrumeti. Vyrazil jsem napříč udebním spektrem. Bavim se při sledování lidí v triku US. Taky jsem koukal jaký hezký holky v květináčích tam měli na stajžích. Až jsem si s toho musel dát dalšího špíčka. Po turnaji v petaguse jdu podepsat pod dopis JXD. Navštívyl jsem taky oblíbenou atrakci "fronta na pivko". No to už to rozjeli VTM se svojí vypalovačkou "zasaď si sám" kde proběhlo krátké rozazování rukou a nohou známé pod pojmem pogování. Rauš mi až narušela myšlenka souboje kanady s mojí bosou nohou. Musel jsem změnit klima. Šup na raggestage. Tam malá přáteská výpomoc Art. ,kterej chudák si už tak dlouhou nepohulil . Pak už bylo jen logický vyustění že jsem šel zkolabovat na deku . Kde jsem si dal energiji zbalenou na cesty a vyrazil zu Hause.

Upozornění: Jestli vydíte gramatické či slohové chyby, závada není na vaší zhulenosti.
edit: už jsem 3 opravil

2 omni: příště si tě najdu
A vlastně vás všechnechny

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Naposledy upravil Protiva 07-05-2006 v 13:53 PM

Old Post 07-05-2006 v 13:44 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LEGO
Nový Člen

Karma uživatele LEGO - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Super axe ...ani jsem necekal ze se sejde tolik lidu super ...diky vsem co prisli vyjadrit svuj nazor samo abych nezapomel diky kapelkam a djz za skvelou hudbu a poradatelum za to ze tohle vubec nekdo zorganizuje ...pristi rok navidenou

Old Post 07-05-2006 v 16:53 PM
LEGO je offline   Profil uživatele LEGO   Find more posts by LEGO   Foto galerie člena LEGO   Click here to Send LEGO a Private Message   Add LEGO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marihouba
Stálý Člen

Karma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Super akcicka. Nejvic me dostalo, kdyz sem prichazel na staromak, a rikam si, ze tam bude par lidi, sakra jak je najdu a pridu tam a ve prostred namesti sedi tak 300 lidi a povetsinou se z onech sedicich hloucku linula nadherna a nezamenitelna vune. Takze sem to nasel, potom sem zasadil na protest seminko mezi dlazdice a najednou slysim ze uz se de, tak sem taky sel. Opravdu povedenost sama. A koncert na letny, heej. Uragan Andrew, Skapolo, VTM (bohuzel jen chvile, sem bezel dokoupit tabak do vodnice), Ilam (absolutni zklamani, nezahrali jedinej song co od nich znam: Posli mi jointa, posli ho smele, .... ) a pak dalsi a dalsi kapely, proste suprova akce, nadherny pocasi, vodnice vodnila, hudba hrala, pitiva vseho druhu tekla. Prilozim nekolik malo fotek

Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.

Thanks to Macka B

in progress 70w

Old Post 07-05-2006 v 18:07 PM
Marihouba je offline   Profil uživatele Marihouba   Find more posts by Marihouba   Foto galerie člena Marihouba   Click here to Send Marihouba a Private Message   Add Marihouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Karamba anonimita je v pr....
Dávám další nálož fotek

Trochu masi lidí

Snad tě trochu provařim omnihashy

pohoda na fesťačku

A to pogo kterýho se mi bosí bojíme

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic

Old Post 07-05-2006 v 22:11 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Btw. nemel si tam tyy micky na retezu a netocil si s nima pak u psytrance stageM?

Skřetí monstrozní OUT 06 v mokřadech- davno sklizeno

Old Post 07-05-2006 v 22:47 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 88

Skřeťák: já tam viděla hocha s provazem, ne s řetězem, a míčky . Ale Protiva to nebyl určo (teda myslels-li Protivu ).

Old Post 07-05-2006 v 22:56 PM
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

hej jedule ty si tam byla a my jsem se nepotkali??? tak to mě tedy mrzí ;(

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 08-05-2006 v 00:04 AM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 90

jumpp: mno já jsem dosti stacionární, takže jedinej můj pohyb po pláni byl "hurá na záchod" a to mi ještě doprovod otevřel dveře a měl z toho děsnou prdel takže jediný, co můžu poradit, je příště obejít MMM po asfaltový cestě, někde poblíž bude stát kriplkára a u ní já, anebo mít můj mobil, který je volně dostupný na netu

Old Post 08-05-2006 v 09:04 AM
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

čus,
byla to paráda akce. Až na ten závěr kdy sem jela domu a pár nadšenců tam za pokřiku "LEGALIZACEEE!!!!!!!" demolovalo vlak.

Old Post 08-05-2006 v 09:20 AM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

i takovi idioti jsou kteří si pletou akci kde jedem bojovat ''pokud možno slušně'' za legalizaci a oni si to spletli s demolični akci at jim kytky hajzlum nevyrostou a napadnou jim to plísně a hmyzaci. (přesně to si zasloží)

Old Post 08-05-2006 v 09:50 AM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

FANDÍME SLUNŠNĚ

Můžu podtvrdit, jediního koho jsem potkal poznal byla Jedu a to když se projížděla okolo toytoy. Potom ani vozekj nepomohl k její lokalizaci. Ono s vyšujícím se THC v krvi, klesala ochota-potřeba někoho-něco hledat

Jinak fota http://www.design13.net/mmm/ (né, moje)

Magicroom vrací úder

Old Post 08-05-2006 v 10:11 AM
Deckardph
Stálý Člen

Karma uživatele Deckardph - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Tak byl tam teda stanek G nebo to bylo jen tak jakoze plna huba kecu a skutek utek ? jinak bylo to docela dobry akorat sem nemel moc casu

Old Post 08-05-2006 v 11:21 AM
Deckardph je offline   Profil uživatele Deckardph   Find more posts by Deckardph   Foto galerie člena Deckardph   Click here to Send Deckardph a Private Message   Add Deckardph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 95

Deckard: my jsme G stánek nenašli na Letný, ale carlosovi vybouchla pomoc při stavění, takže možná prostě postavit nemohl, nevím.

Old Post 08-05-2006 v 11:24 AM
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Protiva: kámo, nějaxme se zapomněli domluvit na poznávacím znamení...

taxnad příšte...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 08-05-2006 v 18:56 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás