Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím přátele zeleného listu a přináším aktuální upload z pole. Jsem se tam byla podívat po víc jak 3 týdnech a bylo dost znát. Aspon jsem viděla ten rozdíl, jak hezky poskočili:-)) A samozřejmě poslední návštěva byla skoro po tmě a tak mi utekl jeden hermáč, na kterej jsem přišla ted. Šel okamžitě zničit a doufám, že nestihly některý koule puknout, jinak mám oprcaný pole...a to by mě fak mrzelo. Takže jedem:-))
Mára
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
Jelikož byly deště jaxvin...jedna kytule to nedala, ale poradila si po svým a tak mám konopného ležáka
Je to No name.
- pokus o detail
- pohled jak jsem došla a vytřeštila voči! :-))
Chtěla bych vás požádat o radu....... jak jsem tam našla toho jednoho hermáče, kterej je jasnej,že:-)) tak jsem lehce zastíhovala a nejsem si jistá, jestli je toto vyktvelej hermáč a nebo jestli je to holka..já ty koule viděla už snad všude...šmankote ..díky
.l. : No myslim ze ty vacky jsou na kazde kytce, na nektere byvaji vic na nektere mene, takze to neznamena ze se tam musi udelat seminko. Me taky takhle hnedly blizny od zacatku a na kytce jsem nasel jedno seminko. Pravda je ze jsem jeste nevidel oprcanou kytku, takze se asi muzu mylit.