Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
SrK: taky si myslim, ze neni mozne oznacit nejakou latku za vstupnou drogu - jedina vstupni droga je v lidskem mozku (jako kazda jina).
Pojmenovanim 'vstupni droga' byva pak oznacovana ta nestastna latka, ktera ma tu smulu, ze ji narkoman vyzkousi jako prvni - obvykle tak byva nespravne oznacovana prvni nelegalni droga
EDIT: ne, spatne jsem se vyjadril - samozrejme ze JE mozne oznacit nejakou latku za vstupni drogu, ale to oznaceni je velice zavadejici.
Kdyby se v nejake lokalite vic pikovalo, nez chlastalo, hulilo, kourilo atd, tak je jasne, ze kdyz uz nekdo nejakou drogu zkusi, tak to bude prave piko.
morä zacal som s chlastom potom som presiel na ganju takze podla tejto teorie je aj chlast vstupnou branou...ahahahahahaaaa....co myslite preco o alkohole sa nepise tolko negativ ako o trave a pritom je to ovela horsia "droga"...lebo z chlastu idu love do statnej casy takze "ti hore" chcu aby sa len chlastalo...Aj v Irsku bola donedavna legalizacia(teda neviem ci legalizacia ale boli velmi zhovievavi) marihuany a hribov ale o kratky cas to zrusili a skutocny dovod preco to zrusili bol ten ze rapidne klesla spotreba alkoholu...svineeeeee a takto to funguje vsade
Definujte pojem droga.... V naší české společnosti je nejvetší problém ten že se na ganju většina lidí dívá jako na Drogu srovnatelnou s Heroinem, pervitinem atd. Prostě to hází do jednoho pytle..Ale čím to je ?... Když si vezmete že od malička jakmile se malé dítě narodí je mu podsouván alkohol... vidí ho v televizi... v obchodě... v rodině se pije ( jak už tady bylo mnohorkát zmiňováno o otcích notorech ) no a tak nám dítě spjeje .. už při oslavách mu nalijí alespoň trochu vaječného likéru aby si mohlo ze ''staříkama'' ťuknout... poté se párkrát s kámošema ožere protože jak si bude myslet tak je to přece normální ... všichni pijou tak já taky... a začnou v tom hledat zálibu.. no a tak to bude pokračovat dál a dál a máme tady v lepším případě dalšího otce/matku notorika..... Kdyby jste si to vzali z jiného pohledu tak to že by se třeb při oslavách dávalo místo přípitku brko a malému dítěti jednoho prcka tak by to mělo stejný účinek (tady tohoto nejsem zastáncem) ale zhola by to vyšlo nastejnou ... takže můj závěr je .... spíš než marihuana je přestupní droga alkohol ..... s tím asi začlo víc lidí než s ganjou..... Ps: Samotáři:--Podle mě je to tím, že tady lidi málo hulej....
Takže by se dalo říct:
Vstupní droga - laktát od maminky
Přestupní droga - sunar, čokoláda,....káva,..pivkonopí,..až nejbrutálnější drtiče osobnosti
Výstupní droga - nepravidelný, leč uspokojující zvuk EKG
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
dovodom prestupu od ganje moze byt aj toto: uz ked kupujem makak tak mam kontakty aj na ine drogy, a makak moze byt dost drahy. to by som vyriesil tak, ze budem pestovat sam...ale radsej nie, ved za to si mozem posediet v base dost dlho. podstatne dlhsie nez len za uzivanie. tak teda uz ked mi seci vravia ze trava je navykova a ja ziadnu zavislost necitim tak rovno kupim piko herak, ved to bude asi nieco podobne... a uz som v pici lebo to je ina zavislost .
ja osobne som v situaci ked viem zohnat len ganju za 300sk/1g co je picovina!>.... tak ale ja to skor risknem s pestovanim
pre mna bol vstupny alkohol - tyzden - > cigarety - 2 mesiace -> a uz som skusal ganju , ale na nic tvrdsie sa uz nechystam
Naposledy upravil m1s0.fallen 19-10-2008 v 15:36 PM
Jo je to tak pře tím než jsem začal hulit pro mně byl trip něco hroznýho, tvrdá droga. A jak hulím taxem mněl před týdnem svýho prvního. takže ano do jisté míry je to vstupní droga, alespoň tedy pro mně.
vstupna droga v podobe mariahuany podla mna neexistuje. vstupna droga ako oznacenie vzniklo asi skor ako postrasenie. m1s0.fallen to vystihol nice, ked mam cislo na dila s ganja, isto sa najde kontakt aj na pikenko atd. no ked ma clovek v hlave rozum a nie nasrate, vzdelanie oslobodzuje, a teda nepotrebuje skusat tvrdsie drogy. Co sa moze vyrovnat nadhernemu prirodnemu "high" stavu.... ale koka je tusim tiez prirodna :-P
jestli někdo vyrůstal ve špatném prostředí, bez otce, bez mámy atd. tak tam je nebezpečí, že to povede k užívání tvrdých drog, nejdřív samozřejmě bude marihuana, ale tu už chtít nebudou, protože je to tolik nevymatlá, právě že jim to nedá tolik ... a v tom to je ... kámoš nekouřil nepil, jen hulil a pak začal chlastat, no a řikal, že z chlastu se aspoň pěkně zmatlá, že o ničem neví ... teď už ani moc nechlastá, páč je to svinstvo (každý ráno blbě a celej den po tom brrrrrr)