Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
white widow
49.den kvetu kytky dostali predevcirem final solution ted jen cista voda s upravenym PH a uvidime jak dlouho bude jeste treba ale do tydne tu nejvetsi vdovu kosnu
fotky jsou
1.--3.>white widow1
4.--6.>white widow2
7.--9.>white widow3
2sick>cusik hehe s praci je to bida sam makam 14 dni z mesice....snad bude po kvetnu lip...jinak na ten konec jsem zvedav pouzil jsem final solution a jen mlaskam co to dela....
2sick>makat zvladam ale neni co delat
FS mi privezl kamos prijvsi na tejden dovci z cr moc me to potesilo
jinak prijkladam fotozz mych hermousu dopestovanych na terase
fotozz
1. je jock horror s krystalicou jock vlevo krystalica vpravo
2.>jock horror
3.je vrchni palice jocka horora (od 5.tydne kvetu outdoor)
4-8>krystalica v6.5 tydni kvetu jsem nasel par samcich kvitku dal jsem ji ven dostala FS a v nedeli ji davam na 48 hodin do tmy v utery sklizim
jinak dnes jsem z duvodu totalniho horka a odbytu 2 herm odinstaloval jednu lampu 400W a poslednich par nezbytnych tydnu pojedu jen 400W teplota se snizila na 27 stupnu a myslim ze na tech par dnu bude 400W stacit
2mrakoplas>neprehlidl ses krystalica se mi zhermila pred 10 dny jsem nasel par kvitku tak jsem ji dal pro jistotu pryc ze skrine na terasu dostala FS a v nedeli jde na 48 hod do tmy pote kosba... az prijde cas poslu smokereport
taaak a hermy jsou zkoseny....
posilam par momentek z kosby ta fialova je jock horror (od cca 4-5 tydne outdoor venku zatemnovano na 8 hodin svetla denne pred tydnem FS))
a ta zelenobila je krystalica (od 6.5 tydne outdoor venku zatemnovano na 8hodin denne svetla posledni tyden FS)
tak a dalsi na rade je WW jako jedina vypada ze je pripravena na posledni velky sek...
sklizena v 58.dnu kvetu posldenich 48 hodin ve tme 10 dnu flushovana po FS
fotozz jsou tesne pred kosbou....
Krásný kytky,GRATULUJU deth,co máš v plánu teď? Dáš si voraz nebo rozjedeš 5.kolo?
Vim žes psal,že to u vás v létě kuli teplotě nejde,nepřemejšlel si třeba nad CFLkama jen tak pro radost?
třeba ty 200W nurturky sou docela gůt a skoro netopěj,já to možná příště prubnu.
zatim se měj - ZDUŘ A KUŘ !!!
2rastafan>ja su sodikar maniak CFL ka neuznavam a 200W uz vubec a co je to za pest pro radost kdyz ti to roste na ho*no bych to ani nestihl dosusit jaky sem prase...
jdu do outdooru.. koupil jsem si seminka shivy a early specialu od nirvany a jeste mam nejaka seminka jocka horrora z vlastniho suku a white widow z lonska takze chci si dat zas po letech opravdu kvalitni out skliznicku (hlavne ma clovek mensi schizu protoze fizlovi snaze vysvetlis seminka na terase v kvetniku nez profi laborku na vyrobu konopi v satniku )
indoor spustim az na podzim a to zrejme 600W aby uz taky konecne byl nejakkej vynos mel jsem co hulit ceelickej rok od rana az do vecera... no a zmenou bude ze tak v pulce leta zrobim matkarno/klonirnu a pojedu uz z rizku bo ty semena pod lampu sou ojeb