Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Heh sranda , ze ci hulime doma. No ja si myslim ze najlepsie je hulit doma , poriadne sa zodrat az skoro nevidim jaaaj , ale zas zahulit sa da vsade aj na zachode na policajnej stanici, skuste to ...
doma...
pro mě tohle zahrnuje balkon a chatu s terasou na zahradě. jelikož mi naši hulení tolerujou, kouřim na balkóně a občas, většinou v létě, kouřim na terase pěkně nad jezírkem. je to pohodička.
a když venku, tak to místo musí mít...starý římani tomu říkali duch místa a já tomu říkam genius loci
Jasne doma je to pohodka. Najlepsie takto navecer okolo 8 9 vecer vo svojej izbe brat v druhej izbe rodicia v obyvacke. Je to haluz vzdy sa tesim jak sa posadim za pootvorene okno v izbe a zo svojej vlastnorucnej sklenky sa pekne spusit
Ja si dam kdekolvek, teda aj doma.
Je fajn, vecer po praci, si ubalit speka a venovat sa relaxu.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
mno vzhladom na toto rocne obdobie hulim teraz stale doma.....bongo na stole pustena muzika zopar kamaratov a je vsetko ako ma byt....najlepsiezase v lete uprednostnujem hulenie v prirode alebo niekde pri vode...
no já sem nedávno poprvé hulil doma...a bylo to prostě brutální...pořešil sem hulení s kámošem myho bratranka...otevřel sem si okno v mym pokoji a nabyl sem si skleněnku a celou ji zhulil....říkal sem si že nejsem moc zhulenej tak sem si nabyl ještě jednu...za chvíli sem byl úplně v piči...totálně vypálenej sem se šel najíst. přežral sem se a vzal sem si do pokoje pití...fotr na mě čuměl jak pul prdele z křovi páč sem si bral dvě flašky...už byla tma ja sem si lehnul do postele a zasekal sem se....za chvili sem se přibližoval ke stropu. asi za 4 hodiny sem dohučel a všimnul sem si, že sem nechal otevřeny okno a venku bylo nějak -3...xDxDxDxD