Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všetky Growery pulnoční luny ,
tak se nám nějak ochladilo a tím se přiblížilo času hodování či ztrasti věků, je až pozoruhodné jak letošní rok byl rozmanitý a je velmi důvtipné kouřit za mesíce neco co počalo svůj věk nekdy před osmi lunamy. .
Jak nám bylo už napovězeno, bylo učiněno a vzit život květině, ale nikoli jí vzít duši, je to tak lehké, že se to ani nedá pochopit, je to tak staré a lidé za ni umíraly, ovšem po důsledku, který může být taký či onaký, uvažuju nad podstaou toho proč pěstuju a ja umím si už odpovědět, ale moji "mílovaný jakokamaradi" , ještě ne, i tak tomu bývá, jsou mezi výjimky ale jak žalostné je poměr těch o kterých svoji pameť píši v dobrém, jsou tací
a já, nemám co už k tomu říkat,jen jedno jsou přátelé a jsou také přátelé X, tudíž skryté krysy.......
Výte proč pěstujete???
A jaká je vlastně situace s letošním outdoor, je to vše sklizeno, dnes jsem sklidil
poslední dva Willie Nelsony
, jsou to dva odlišné fenotypy nebo alespoň podle mého úsudku, jeden je strukturou více hutněší a tvrdči na ohmat,více skanková struktura a byl i světlejší, druhy není tak kompaktní ale zato je mohutný takže na výsledku, asi tak stejne ale chuťově a vonné simpatie jsou rozhodně různé ............
Budu se to snažit co nejdříve vydokumentovat a zachytit věčným okem, protože to je krása, však uvidíte, ale to až příště..
Budu snažit co nejdříve tento thread obohatit o nejaké fotos a užitečné texty co mého outu týče, ale na to potřebuju trochu času a ted ho moc není, tak zatim se loučim,
jumpp.
Všem kdo přispěli nebo mě ohodnotily podle svého rozumu a úsudku svoji karmou, vřele děkuji a velice si toho vážim..
díky.
zdravim all ,
takze tento thread byl potreba ozivit o nejake fotodokumenty a tedy tu jsou, jsou sice starsi je to ze zacatku rijna jeste to chci vyfotit ted nekdy jak to vypada pred konzumaci jinak posledni variety Wilsona mi ve velkem splesnively, spatny kolobeh vzduchu chladno a vlhkost udelaly svoje , jinak wilsony sem sklizel minuly patek a bohuzel nedostal jsem se k fotaku tak nemam rostouci -zivouci foto... diky vsem za podporu ......... a za k+
citace:
Jednou večer pojím, sednu na prďák,
sednu před naklaďák
a něco Vám povím, čumím jak péro,
u hlavy kvéro a spoušť, je ENDem...
..pak dodělám a budu spokojen, s tímto threadem.
!!!!!! ... urco to chci tady dodelat tak aby to vypadalo ale hlavne kdo bude neco potrebovat nebo ziskat nejake zkusenosti ci jak tomu rikat , proste aby tu vse bylo!!!!!!
to gona
diky, je to dobroucke po jakemsi skoleni co ja provozuji zacina mazarek jeste dojemnovat chut a je z nej tudiz "dablel s tvari andela, bomba na dne jezera"
wilsonek je teprve v prve fazi zrani takze je zatim jeste ve stadiu ocekavani ale pri zakoureni tak je docela jak ockovani na protejnsmus v hlave
tak mam tu pro vas orientalni foto od Williku , protoze fota vyse uveda jsou ponekud starsiho data tak tu jsou uz hotove palicky pripravene ke kostovani
.... jo ted sem si vzpomenul ze gona byl zvedav na willika,
tak to je ON
zdravim Kouřko,
já ho měl imuní, ale třeba bratranec ho měl ve skleníku a tam toliko imuní nebyl ale tam to bylo asi to že tam byla větší koncentrace vlhkosti než venku, jo a když ho rozstříhám nebo nadrtím v drtičce tak mi Willie Nelson to příjde jak Mrkev........
Zdarec Masere jak se ti dari, skladam poklonu tvemu kviiitíí taklhe na pohled vipada moc pekne, zvlast ty fotky cos fotil proti slunci-luxus. zatim zij v miru...
2 jumpp:Mazar je v klidku,měl jsem letos taky(nemám foto) a taky krásně a překvapivě rychle dozrál.Palice menší zato fakt úžasně vonavé a stříbrné .Jsi fakt borec a rozhodně použiju rady......měj se....
díky kluci všem, tento rok velmi příznivý podzim i pro nás OUTaře na vysočině , díky za k, a díky i jen tak za to žýe se to někomu líbí, ještě doplním o stručný report jak tomu bylo nakonec, ale není toloka času volného jak bych chtěl......
mejte se