Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » NEJhorší zážitek s hulením
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Artush
Nový Člen

Karma uživatele Artush - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Jednou kdyz sem jeste bydlel s rodici...si takhle prijdu ze skoly domu...jenze pred vchodem zjistim ze nemam klice...bylo po skliznich a tak sem nevedel temer nic......a tak sem vykutil ze preskocim prez zabradli a obejdu to zezadu...vylezu na zabradli a v tom na dvere zaboucha matka ze mi otevre..nevim co jsem tam vlastne videl ale podjely mi nohy a prasknul jsem o cihly a kameny pod zabradlim...setmelo se...chvili sem se zbiral ,byl sem cely zedreny aly bylo mi to jedno nic sem necitil... a tak jdu dolamany domu...dam se do hromady s myslenkou ze vsechno je vklidu..jenze pak to teprve zacalo...prijdu do kuchyne a mati povida az si vemu obed z lednicky a prihreju si ho v mikro..jebnu to na 2 min...a podivam se dovnitr....jenomze sem brutalne zafaral nad tim tocicim se kotoucem a ani si neuvedomil jak dlouho sem tam stal...uplne me to dostalo...predstavoval sem ze se tam smazim misto toho jidla...az najednou zacalo pipat...v tom mi vsechno doslo...podvivam se na matku....a ta na mne zirala¨jak na nejpitomejsiho cloveka na zemi..bylo mi strasne trapne nemohl jsem mluvit nic..vidiny motaky .pocit bezmocnosti...tuposti a levosti...

Old Post 14-09-2006 v 21:38 PM
Artush je offline   Profil uživatele Artush   Find more posts by Artush   Foto galerie člena Artush   Click here to Send Artush a Private Message   Add Artush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 82

moje špatný zážitky s hulením vesměs souvisí se špatnym setem a settingem kdy se zhulim jak dobytek a mám před sebou ještě plno povinností který se mi samozřejmě nechcou v takovym stavu přehulenosti dělat
ale asi nejhorší bušení bylo když sem viděl se skácet dědu na ulici. byl sem asi 100m daleko s kámošem. byla mlha. do poslední chvíle sme nevěděli co se děje ale celou dobu sme přitom věděli že nejhorší co se může udělat je stát a čumět. no tak sme zkoumali zkoumali a nakonec pomohl někdo kdo byl blíž a ještě za rohem sme dodejchávali že sme takový pitomci. brčko sme si dali až druhej den
to bylo před dvouma a půl rokama

Old Post 25-03-2008 v 12:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
400w
Stálý Člen

Karma uživatele 400w - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

můj nejhorší zážitek s hulením je ten, že zítra nastupuji do psychiatrické léčebny ...psychicky jsem se zhroutil z rodiných vztahů a problémů, neni to ani tak problém s hulením jako spíš s tou rodinou...ale beru to jako nejhorší zážitek proto, protože si nezapálím asi dost dlouho a potom už třeba ani chtít nebudu...každopádně pěstovat nepřestanu, už jen proto že do mě doktor cpe nesmyslný množství antidepresiv který mi 100% nepomáhaj, akorát cejtim že na ně začínám bejt závislej..toť vše...mějte se tu krásně, a já du mezi blázny...ahojda..

smoke the sensii!in babylon is very bad reality..

Old Post 25-03-2008 v 13:18 PM
400w je offline   Profil uživatele 400w   Find more posts by 400w   Foto galerie člena 400w   Click here to Send 400w a Private Message   Add 400w to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

440: no pockej pockej, mozno som nemiestne zvedavy, ale nemozes nam o tom nieco blizsie napisat? Ako si sa zrutil? Ako to clovek pozna, ze sa psychicky zrutil? A preco teda podstupujes liecbu o ktorej nie si presvedceny ze ti pomaha? Mas uplne realne pocit ze na tvojom stave sa skutocne podpisala marihuana? Ja mam prave okolo seba dost ludi ktori zvyknu zo svojich osobnych pochybeni a nedostatkov obvinovat marihuanu, pricom z mojho pohladu je to proste sposobene ich pristupom k zivotu, problemom, atd. Ja ju napriklad pouzivam na relaxaciu po dusevne naozaj vycerpavajucej praci, a naopak mam pocit ze mi skor pomaha. Diky za info, kedtak.

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Naposledy upravil inf3cti 25-03-2008 v 14:14 PM

Old Post 25-03-2008 v 13:46 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 85

Jednou jsem od bráchy dostal pěsťovku přímo na čumák, když jsem si chtěl vzít "jeho" pet lahev na kouření hašiše. To nebyl příjemný zážitek.

Old Post 25-03-2008 v 15:57 PM
m4uL
Stálý Člen

Karma uživatele m4uL - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Žádný špatný zážitek s hulením nemám.
Za to mám dost špatných zážitků z výletu, které mi změnily pohled na mé přátele a ukázalo mi je bez jejich masky, z toho jsem byl dlouho špatný a z některýma jsem uplně přerušil kontakt, ale zase na druhou stranu, mě to zase s jinými sblížilo. Takže výsledný efekt to mělo vlastně perfektní.

Old Post 25-03-2008 v 20:37 PM
m4uL je offline   Profil uživatele m4uL   Find more posts by m4uL   Foto galerie člena m4uL   Click here to Send m4uL a Private Message   Add m4uL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sol
Stálý Člen

Karma uživatele Sol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

zrovna vcera sem hulil, uklouzl a narazil se na bok do zeber, v tu chvili zhulenej sem byl brutalne vyschizlej jestli nemam nejaky zebro zlomeny, prvnich 10minut sem byl v silenym soku, nedokazal jsem v tu chvuli vubec urcit jestli ta bolest je jen z toho narazeni nebo jestli se mi neco nezlomilo..
nastesti to bylo jen z toho narazeni

Old Post 26-03-2008 v 03:01 AM
Sol je offline   Profil uživatele Sol   Find more posts by Sol   Foto galerie člena Sol   Click here to Send Sol a Private Message   Add Sol to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 88

Tak tanhle zážitek se teda nestal mě,ale mýmu kámošovi,kterej hulí už pár let a občas mu silně vynechává pamět...sedí si takhle na vyhlídce v autě někdy večer,smotne brko a už ho che odpálit a najednou kouká,policejní auto,vystopí flojd a jde k němu,tak rychle schová brko a celou výbavu.Policajt přijde a říká mu jakože se jim porouchalo auto a že teda jako ví,že se to nesmí,ale jestli by je nemoh dotáhnout na stanici,protože začíná hokejovej zápas a oni by ho chtěli stihnout...mno tak on jim to odsouhlasí,přiváže je na lano a jedou...mno a po cestě si to brko odpálí,tak pohuluje a najednou koukne do zpětnýho zrdcátka a kouká,že za nim jedou policajti.Tak zrychlý a jako,že jim ujede.Přidá a oni taky.Najednou kouká,že už za nim blikaj a furt za nim jedou,tak si říká,že je zmate.Tak na křižovatce hodí blinkr do prava a zabočí do leva,mno logika jak zapoměl,že táhne policajty,tak srážka jako kráva,zničený jeho auto,policejní naštěstí v pořádku...mno dopadlo to tak,že z toho neměl nic,protože poliši ,když by to nahlásili,tak by z toho měli průser když je nemoh táhnout :-) ale jako prej schíza pořádná :-D

Old Post 02-11-2008 v 18:57 PM
Host
Host

white w Příspěvek č. 89

Pozdravuj kámoše a vyřiď mu, že tuhle historku jsem slyšel asi tak desetkrát a prvně asi tak před deseti lety

Old Post 02-11-2008 v 19:27 PM
Host
Host

Příspěvek č. 90

mno tak to já jí taky slyešela několikrát,nevim nebyla sem u toho,ale jako když ke mě přijel tak vypadal hodně vystrašeně...:-)

Old Post 02-11-2008 v 19:38 PM
Host
Host

Příspěvek č. 91

citace:
Původní příspěvek od white-w
Tak tanhle zážitek se teda nestal mě,ale mýmu kámošovi,kterej hulí už pár let a občas mu silně vynechává pamět...sedí si takhle na vyhlídce v autě někdy večer,smotne brko a už ho che odpálit a najednou kouká,policejní auto,vystopí flojd a jde k němu,tak rychle schová brko a celou výbavu.Policajt přijde a říká mu jakože se jim porouchalo auto a že teda jako ví,že se to nesmí,ale jestli by je nemoh dotáhnout na stanici,protože začíná hokejovej zápas a oni by ho chtěli stihnout...mno tak on jim to odsouhlasí,přiváže je na lano a jedou...mno a po cestě si to brko odpálí,tak pohuluje a najednou koukne do zpětnýho zrdcátka a kouká,že za nim jedou policajti.Tak zrychlý a jako,že jim ujede.Přidá a oni taky.Najednou kouká,že už za nim blikaj a furt za nim jedou,tak si říká,že je zmate.Tak na křižovatce hodí blinkr do prava a zabočí do leva,mno logika jak zapoměl,že táhne policajty,tak srážka jako kráva,zničený jeho auto,policejní naštěstí v pořádku...mno dopadlo to tak,že z toho neměl nic,protože poliši ,když by to nahlásili,tak by z toho měli průser když je nemoh táhnout :-) ale jako prej schíza pořádná :-D

Miloš Knor - Joint za volantem https://www.youtube.com/watch?v=mr6hPq6hG9Q DOPORUČUJI

Old Post 02-11-2008 v 19:38 PM
Host
Host

Příspěvek č. 92

Mara69:tak díky tobě pujde kámoš asi pod drn :-))) tak nevim jestli si to natolik vsugeroval páč když přijel ke mě,tak byl teda úplně na prášky a já se mohla umlátit smíchy :-)

Old Post 02-11-2008 v 19:51 PM
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Me se asi dva tedny zpatky taky stala zajimava vec, uklizim si v pokoji, a najednou objevim palicku ganji, nevonelo to, preschly to bylo, netusil sem kde se to tam vzalo, ale tak na kotlicek akorat... :-), nabiju odpalim a v okamziku kdy sem zacal tahat, tak jsem zjistil ze sem tam zapomnel dat vodu, ale tak kdyz uz sem to odpalil tak to dohulim ne? , dotahnul jsem vyfouknul jsem, nechutna chut ale cejtil sem ze to dava, jeste sem si stihl sednout, a pak uz jenom vim jak jsem se probral, bong na zemi povalenej, ja sikovne polozenej hlavou mezi drevenou bednu a knihovnu, takze beze zraneni, ale predstava ze by zrovna v ten moment nekdo prisel, a videl me tam jak tam lezim bezvladne vedle me prevrhnutej bong... by si mysleli ze sem si dal Zlatej kotel

Old Post 03-11-2008 v 13:15 PM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Kámoš mi jednou říkal, že se jednou jeli ještě s dalšíma kámošema vykoupat do blízkýho města a jak tak jeli nazpátek, tak se blížili k jednomu železničnímu přejezdu. Jak tak byli mrtě vyhulení, tak dělali v autě blboviny a nějak nevěnovali pozornost tomu, že se blíží přejezd a taky tomu, že bliká červená. Kámoš naštěstí si toho všiml, vykřikl a zduněnej řidič dupl na brzdy a auto se zastavilo asi dva metry od kolejí, když v přesně ten moment kdy zabrzdil projel vlak. Všichni měli prej srdce až v kalhotách a nejen to srdce myslim :-))) Jo a taky prej byli zrazu všichni úplně střízliví, jak kdyby nic nehulili.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 03-11-2008 v 17:14 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
detlef
Stálý Člen

Karma uživatele detlef - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

To mě se asi jako nejhnusnější zážitek zdá tento:

Byli sme s kámošema odpoledne ve městě, pěkně se vyhulili a pak šli na vlak domů (bydlíme kousek od města v poměrně malé vesničce), vlak měl asi 40 minut sekeru, takže sme nadávali, ale nakonec opravdu odjel.

V naší vesničce jsme vystoupili z vlaku a hned sme viděli proč měl tu sekeru - hned vedle nástupiště stáli v kolejích hasiči a policisté a leželi tam části těla - ruka atd. u každé byla cedulka. Byli sme vyhulený jako prasata, takže to bylo fakt dost nechutný. Musel sem odtamtud pryč.

Jinak u nás je to docela hustý, lidi tam skáčou pod vlak nějak často. Stala se nám docela zajímavá příhoda - hulíme si v čekárně brko a jde kolem chlap (tak 35) a ptá se: "Kluci, chcete něco vidět?" A my že jako jo. Odvedl nás asi 10 metrů ke konci perónu a tam normálně ležel v kolejích zapomenutej lidskej prst (asi ho přehlídli, když uklízeli nějakou mrtvolu z kolejí). Fuj.

Naposledy upravil detlef 04-11-2008 v 20:37 PM

Old Post 04-11-2008 v 20:31 PM
detlef je offline   Profil uživatele detlef   Find more posts by detlef   Foto galerie člena detlef   Click here to Send detlef a Private Message   Add detlef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
detlef
Stálý Člen

Karma uživatele detlef - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Tohle není můj zážitek, ale kámošův:

Sedíme si takhle u kina a pálíme už asi druhý brko a vedem takový ty naše mystický řeči. Když tu najednou kámoše posral pták. Ale fakt brutálně. Posral ho na hlavě, rukávu a kalhotech zároveň. Prostě v letu A ani jeden z nás neměl papírový kapestníky a hlavně nás ještě čekali 2 hodiny, než měl odjet vlak. Já z toho měl prdel - ale věřím že pro kámoše to byl jeden z nejhorších zážitků vůbec

Old Post 04-11-2008 v 20:34 PM
detlef je offline   Profil uživatele detlef   Find more posts by detlef   Foto galerie člena detlef   Click here to Send detlef a Private Message   Add detlef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás