Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Opet Vas po tydnu zdravim,
kitiz jsou 7 dni prepnuty na kvet a zacinam videt prvni stavnaty palicky Kdyz jsem ale dneska prisel do skrine tak sem malem omdlel! teplota pres 33+ , kiti povadle(zapomel jsem vcera zalit), a to nejhorsi je ze Super Skunk ukazal koule, takze snad bude aspon dobra cokolada Zitra dodam fotky !!
Poradte mi prosim co s tou teplotou? Skrinku mam v garazi a prazi na ni cely den slunce! sice 3 ventilatory dostatecne ofukuji kiticky,ale stejne se myslim ze to mam spatnej vliv na kvet! nebo se mylim?
No kiti jsem zalil tedy az dnes rano 5ml Hesi do 1,5l vody! myslite ze je dobra voda kupovana v plastu? ted u nas mají akcicku na vody za 1,90 Kč.
tak zitra budou fotky tak uvidite se deje a nedeje a jak to vlastne vsechno vypada...
to splif:
Já ty lístky sbírám, dávám sušit a až jich bude víc, tak z nich uvařim mňamku
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Hnojim Hesi 6ml/1 l vody obden + postrik SuperVit 2x tydne
Kitiz jsem malinko protrhal, protoze tam byl kote listu ktere branily pruchodu svetla na nizsi palicky
PEACE a drzte mi palce at to nenastanou problemy...