Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ja tedka prispeju to co se mi jednou stalo nevim sice jeslti to byl flashback ale bylo to strasny :
Tak jednou sme s e s kamosem domluvili ze si rano pred skolou dame jointia jako obykle vsechno bylo normalni vecer sem ho smotil rano na me kamos zazvonil du dolu deme na urcity misto hulime hulim pohoda a prijdou shoty ja sem mu dal shota a rikam rychl rychle dej mi double(toho mam nejradsi davam si ho dicky) tak ja sem ho dostal a uplne rikam ten je dobrej drzim to porad v sobe a asi po pul minute sem vyfouk a najednou sem celjtil jak se mi lamou nohy tak rikam kurwa kamo pomoz mi ja nemuzu stat musim si sednout a najednou sem mi podlomily kolena a spadnul sem a lezel sem na tasce a on uplne rika delej pod kurwa za 5 minut nam zacina skola kurwa to nestihnem a ja rikam neboj se to stihen ja si jeste odpocinu tak tam lezim jeste a uz rika kamos kurwa delej za 2 minuty je skola a najednou se mi prestala motat hlava a moh sem zase normalne chodit a uz sem byl v pohode zkourenej jako dobytek prisli sme do skoly presne se zvonenim ale to sme museli sprintovat a vite jak se blbe sprintuje s plnou taskou ucebnic a sesitu??????????
BTW: kdyby ste vedeli jak sem se cejtil kdyz sem dostal toho shota strasne me zacly bolet nohy a hlava a proste sem to nevydrzel a spadnul sem a lezel sem anemoh sem se ani hnout ani hlavu sem neudrzel ale pak se to najednou zpravilo a byl sem poihodve zkourenej
TO MFT. Flash back u travky je způsoben tím, že ganja protože je rozpustná hlavně v tucích se ti vnich ukládá, uvádí se ža je v tucích až 6 měsíců. Představ si tedy že máš v tucích uloženo například 40 špeků(jointů). Při fyzické zátěži, nebo stresu, čí euforie(zde se dá těžko rozpoznat jestli to není právě podmíněno tím flashbeckem) se vyplaví thc uložené v tucích a chemickou rekcí brzdí elektrické vzněty v myelinových obalech axonů(část neuronu), to znamená = ZHULENOST
Mé tvrzení je založeno na na efektu, který rádi uvádějí psychologové. Lidská nervová soustava se skládá z buněk zvaných neurony. Vzněty mezi jednotlivými buňkami jsou zkrze axony, což jsou výběžky spojující neurony mezi sebou. Malý prostor mezi roztřepeným koncem axonu a neuronem je právě místo kudy probíhají tyto vzněty. Dle klasické psychologie existují 2 typy látek, a to jsou látky které vzněty podporují a látky, které vzněty omezují. Na tomto principu pak byly vyvinuty léky na roztroušenou sklerózu nebo alzheimra, zde právě se tyto látky uplatňují aby podpořily nebo naopak omezily vzněty...
Atominatore, tvé tvrzení
ˇpokud vim, tak to THC se vyplavuje v tak malych mnozstvich, ze to mozek ani nezaregistrujeˇ je naprosto mlžné, pokud uvažujeme flashback, jedná se vždy o vyplavení účinné látky do organizmu, kdyby mozek thc nezaznamenal, jaký by to asi byl flashback... ????
Tato teorie, se pořád ještě učí, ale přednášející se o ní vyslovil, že je to spíše vývojový stupínek, a že bude brzo nahrazena.
Nezdá se mi, že bys o této problematice mnoho věděl, protože ses vyslovil o knize populárně naučné. Nechci ji nikterak snižovat.... tys žádná fakta neudal, jen sis rýpl, a schoval ses za knihu kterou máme všichni v oblibě...
Moje zdroje jsou přednášky 2 doktorů z 18. okruhu Bohunické psychiatrie, což je uzavřený okruh, kdy jsou blázni v klecích...
Potom Toxická psychóza..., moc zajímavá kniha, je lepší rýpat do věcí, kterým rozumíš, a pokud jim rozumíš tak nepiš četl sem to a to, ale napiš co je v rozporu...
Flashback se dá zhronout do věty Vyplavení účinné látky do organizmu... Našel jsem však i : flashback [čti flešbek] V překladu záblesk paměti. Jedná se o návrat stavu prožitého při intoxikaci s určitým časovým odstupem, obyčejně literatura uvádí 1 rok, může to však být i déle.
Rozhodně nechci slovíčkařit,ať nikdo nečeká, že se sním budu hádat---
Je jasne, ze presne to nevi jeste nikdo. Jinak ja rejpu maximalne, abych se neco dozvedel, nikoli abych se nekoho pokusil shodit. Na to tolik vedomosti nemam
Ja som po ganji este flashback nemal, aspon si na nijaky nevzpominam (cize ked som aj nejaky mal, bol asi skoro nepozorovatelny), ja som pocul len o flashbackoch z tripu, a inac zo ziadnej inej drogy. Skoda ze som len pocul, a nie z vlastnej skusenosti
Ivory96: tej holce se to stalo proto, že měla vysokej tlak a hulení ten tlak ještě zvyšuje. Takovejm lidem se to stává i když nejsou zhulený, třeba když rychle vstanou a tak.
Jinak já jsem teda po THC flashback nikdy neměl a to už tomu nějakej ten rok holduju
Spíš se mi asi před rokem stalo ( a trvalo to až někdy do dubna tohohle roku) že pokud jsem se zhulil, tak sem měl strašně hnusný stavy, jenom samý deprese a paranoii. A navíc mě vypálilo uplně všechno, i nějakej shit, tak sem se strašně bál hulit, fakt sem se bál, protože ty stavy byly fakt hnusný... Prej se jedná o nějakou antitoleranci. Tak sem ten rok nějak moc nehulil, třeba jednou za 14 dní a samo to přestalo - teda doufám...
Nikomu tohle nepřeju!!! Bylo to fakt hrozný, když si chce člověk zakouřit, ale ví, že nebude normálně zhulenej, ale akorát ho to hodí do strašnejch depresí..
Jo jednou sem musel utýct i z hospody, dal jsem si jednoho šluka a sednul si ke stolu. Začala hrát nějaká písnička, kde zpívala nějaká ženská děsně hnusným hlasem: Neutečeš, dostane tě!!! Neutečeš...!!!! No tak se holt utek
Peace všeci
Bohužel moje téma bylo uzavřeno i když bylo úplně jinýho rázu a tak mi nezbývá nic jinýho, než pokračovat semdle. **moje fórum týkající se problematiky flashbacků**
zkrátka jsem si zahulil dva dny za sebou a nejspíš jsem to nějak přehnal a už mám (ke dnešku) třetí den stavů, kdy cítim zvláštní stav nestálosti prostředí a pořádně nevnímam svoje prsty a povrch těla. Cítim méně bolest a neni mi to zrovna moc příjemný.
Prosím jestli někdo měl zkušenosti s těmihle stavy, ať dá vědět
Původní příspěvek od MFT
asi me to nebudete verit (jako vetsina mejch kamosu), ale kdyz sem zacinal hulit, byl sem po bily vdove (byl to fakt monstrozni cistej spek ve 3)zhulenej 3 dny v kuse.asi se ted smejete, ale me ten 3 den moc do smichu nebylo!fakt sem uz nevedel co s tim, kdyz sem se rano vzbudil a byl sem totalne na sracku, jako kdybych prave zahulil.fakt sem si myslel ze me ruplo v bedne.byl to nekonecnej flash...:-))ale po tech trech dnech se to zcvalo tak nejak postupne rozplyvat....ale bylo to fakt divny!
Původní příspěvek od JAHmaican Ivory96: tej holce se to stalo proto, že měla vysokej tlak a hulení ten tlak ještě zvyšuje. Takovejm lidem se to stává i když nejsou zhulený, třeba když rychle vstanou a tak.
Nesouhlasim. Huleni zvysuje tep, ale TLAK snizuje. A prave lidem s nizkym tlakem se pri rychle zmene polohy tela udela soufl.