|
Já tuto mast teď dokončil, a dovolil jsem si ji trošku modifikovat. První vařbu stonků a listů jsem udělal stejně. Dával jsem jen 1/4 kila vazelíny a na to asi tak 0,5l nadrcený suchý zeleně. Uleželou a proňahňanou hmotu jsem nedal do sklenice ale udělal kouli, tu zatočil do potravinové fólie ( taky bez vzduchu ), a hodil leže do šuplete v ledničce ( plíseň se nekonala ).. THC jsem honil jako v originálu, ve vodní lázni ( hrnec v hrnci svodou ). Jen jsem dal zas čtvrt kila vazelíny a na to asi zas 0,5 litru šišek. Použil jsem noname ověřený na léčéní co mám od kamaráda ( z toho byli i stonky a listy ), a přidal svůj druhý noname s bohatě lepivýma palicema :-) . Po povaření jsem odstavil do tmy a chladu, zavřel pokličkou a vždy nechal jak je.. Zelenou tekutinu nechal pod škraloupem ať pěkně naluhovává koláč. Bylo by škoda dle mě dojít o ty stopový prvky.. :-) Nic nekvasilo ani se nekazilo. Pak jsem jen po týdnu vzal, vrazil hrnec do druhýho hrnce s vroucí vodou, nechal rospustit, a ve stejným složení znovu povařit. Samo vše třikrát.. No a pak posmažil v teflonce, pomalu za mírnýho bublání, s hezkou žlutou pěnou asi 5 minut, než to přeženu. O smrad spáleniny jsem se nepokoušel, ani jsem nečekal než to začne tmavnout nebo něco.. Bylo to proti mýmu gustu.. Výsledek jsem zcedil, zelinu vymačkal přes plátýnko, a zelená mastička je na světě. :-) |