Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdy je podle vas cas na prvni varku automatu?? Mam v planu si je predpestovat ve skleniku a potom na dozrani je soupnout ven (abych zabranil tvorbu plisne, tak bych je nerad drzel ve skleniku). Otazka je, jestli cekat na zmrzle a nebo to zasit na zacatku mesice a nechat na okne do pulky dubna a potom sklenik....
dnes jsem dal první klon do skelníku páč minumum tam nameřil teplomer 7°C a max 19°C jenže si je tam jen předjedu a pak hodlám zatemnovat ale jen zkouším jak to pujde moje jedna kytička na otestování když budu mít dobrý zkušenosti s tímto příští rok zmáknu dve sklizne v jendom roce
Původní příspěvek od luky19 dnes jsem dal první klon do skelníku páč minumum tam nameřil teplomer 7°C a max 19°C jenže si je tam jen předjedu a pak hodlám zatemnovat ale jen zkouším jak to pujde moje jedna kytička na otestování když budu mít dobrý zkušenosti s tímto příští rok zmáknu dve sklizne v jendom roce
Aby Ti to člověče nezmrzlo... Dneska ráno bylo u nás v Praze -4C
PS: V jaký části republiky pěstuješ?
já jsem dneska dal klíčit první várku, nechám za oknem, pak balkon aby si holky zvykli a pak šup ven Myslim, že by neměli mít problém cca v půlce dubna.
Původní příspěvek od BloodyBeer Kdy je podle vas cas na prvni varku automatu?? Mam v planu si je predpestovat ve skleniku a potom na dozrani je soupnout ven (abych zabranil tvorbu plisne, tak bych je nerad drzel ve skleniku). Otazka je, jestli cekat na zmrzle a nebo to zasit na zacatku mesice a nechat na okne do pulky dubna a potom sklenik....
Květen,aby dostaly to nejlepší sluníčko a nejvíc hodin světla.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
Květen,aby dostaly to nejlepší sluníčko a nejvíc hodin světla.
no prave ze bych se rad nejdrive pokusil o rizene opyleni a teprve na zacatku leta bych rad zasadil ciste do pole kytky na kurivo - tady bych uz vytrhal vsechny pripadne samce.
Ale mas pravdu s tim slunickem - asi zacnu az na konci dubna at z toho taky neco mam
k 22.březnu(aktuální den) přehled jak bude za 3 měsíce v červnu
04:52sunrise, 21:15sunset ,16:23 přímá doba slunce svitu o 04:07 hodin více přímeho slunce
04:07down 22:00dusk celková doba světla za den 17:53 o celkově 04:33 hodin více celkem.
No není to paráda.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
Původní příspěvek od frek
Aby Ti to člověče nezmrzlo... Dneska ráno bylo u nás v Praze -4C
PS: V jaký části republiky pěstuješ?
sever čech al0e ted se vůbec nebojím že mi to zmrzne jeden klon je nic se dá říct ale loupnul sme ho do skelník ua teplomer je přímo u nej dnes v noci na teplomeru byla zaznamenaná nejnižší teplota 4°C a to nezmrzne no není přímo v hlíne ale v kvetináči a divil jsem se té extrémní vlhkosti je tam 94% vlhkost vzduchu . ted už jen doufám že to nezmrzne