Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
KED SOM NAHULENY TAK MILUJEM SLEDOVANIE WESTERNOV...FAKT SKUSTE TO...JE TO MOJA SRDCOVKA - KED SOM FAJCIL ASI 5 KRAT V ZIVOTE TAK SOM S KAMARATOM KUKAL WESTERN A ODVTEDY JE TO THE BEST!A HLAVNE TIE S TERENCOM HILLOM
ČEST.
Každopádně můj nejzkouřenější film je Kdo hulí ten umí!!!!
Vyděl jsem ho asi 100x nebo teda spíš 20 celej a 80 začátků.
Většinou se přijde večír domu a lehnu si k tomu....Nikdy nezklame!
Pak jsou hustý South Parky!!! So high!!!
prošel sem to tu celý a nikdo nezmínil Pár Pařmenů je to předabovanej Pán Prstenů:Společenstvo prstenů. Je to fakt nařez ale je lepší znát buď Pána prstenů nebo si je pustit oba hned za sebou
Momentálně film který mne zaujal a stojí za skouknutí je Angela -Ahttp://kino.tiscali.cz/filmy/f_review.asp?film_id=12758 Černobílej film s nebezpečně sexy Rie Rasmussenovou . Film u kterýho se zaseknete na ději a po jeho skončení odcházíte s takovým tim zvláštnim pocitem sebeuspokojení.....................