Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Millanm ja na pred pestovani seru proste dojdu na misto mrsknu tam par seminek a vononeco vyroste
To je fajn zpusob, pokud nemaš značková semena, taky jsem to tak dělal, ale ztráty kvuli škůdcům velký. předpěst ti dá 90% zdravejch kytek. Žadny jiný důvod to nemá.
Přemýšlel jsem,že vysadím přesně 5ho května nevím proč,ale prostě mě to napadlo. Jsem z Brna tak pokud někdo máte nějaké námitky,nebo nějakou radu kdy bude lepší vysadit tak určitě napište.
Ď Green
Jestli budeš přisvicovat pomocí úsporky tak zasaď klidně teď a přisvicuj kytkám až do dubna a pak je po mrazících vysaď , ale jinak semena zasaď v dubnu .Pokud pojedeš že řízku tak klidně přelom květen / červen
Původní příspěvek od senzaa Tak to vam dekuju za rady vim ze to nepatri do tohodle tematu asi.. ale docela me zajima jestli nekdo nema nakou fintu na vetsi objem priskirice ???
Nemusíš to psát všude. Jak Ti napsal Machoman: "Na takovy dotazy jsou tady thready"
v pulce dubna ci ke konci dubna si myslim ze uz je venku dostatek světla a i teploty uz sou docela dobry ale da se i driv no kazdopadne ja driv nez v dubnu bych to ven nedaval :-)
a chtel jsemse zeptat jestli byste mi nedoporucili nakou hlinu kterou bych mohl koupit v zahradkarstvi jestli nemate nakej urcitej typ se kterim jste byli spokojeny a pouzivate potom vic hnojiv jako treba na rust a zvlast na kvet???? nebo mate jen jedno hnojivo?? diky za odpovedi