Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jedině Samotáři! Nesmrtelný hlášky, dokonalej hereckej wýkon macháčka (nikdo mi nenakecá, že v reaálu nehulí). Widěl sem to už 6x, z toho 2x wypálenej a 1x nakalenej a klidně na to kdykoliw kouknu znowa... ))
přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...
s red dwarf souhlasim!! futurama taky nene spatna ale z filmu na prepuk je 100% the best Stoparuv pruvodce po galaxii. s velkym vlidnym napisem "don´t panic. fakt nejlepsi ikdyz vyrezy sou dobry i u montyho pythona
Nedávno jsem zkouřený viděl film nebo horor SAW 2 (pila2)
Nechtěl jsem se na to dívat protože jak jsem zkouřený tak mě horory deprimují
Ale f poho film.Měli to tam dobře promyšlené,až sme s kamošem chcali
Já prostě miluju Stopařova průvodce pogalaxii! Je to jedinečnej film! A nejvíc mě v něm baví mániodepresivní robot Marvin!!!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Když sem vysmahlej tak se většinou nevydržim dívat na celej film ale je pár filmů který fakt můžu třeba Slunce seno,všechny 3 díly.Sou to fakt pohodičky který mě vždycky hodí do náladičky, prostě česká klasika. A z cizích hlavně parodie nic vážnýho, chci se smát nechci mít deprese.
vubec ty filmy co tu rikate sou sice good ale znam lepsi finesy na stavy pohody...trebas Karlik:tovarna na cokoladu...z toho nikdo nepochopite tovarna Willyho Wonky to je nesmrtelne strasne slozitosti upe mazec :-DD
jinak kdo se chce na max pobavit tak doporucuju Mlceni sunek to je hardcore parodie na vsechno
Sakryš, viděli ste někdo Kafe a cigára? Ten film jsem pochopil, ale bojim se že špatně. Je jinej a je moc MOC hustej!
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...