Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bezstarostná jízda, už to tu někdo psal, ale film je to fakt excelentní... Pokuřovat u toho jointa nemá chybu. Ale já se rád koukám na horory a celkově na nějaký psychofilmy. Naposled jsem byl fakt spraženej v kině na Štěstí, celkem dobrý... A k těm hororům, když je hustej tak to stojí za to. U Kruh dvojky(blbej film) jsem fakt nestíhal ty jeleny. Normálně jsem byl nalepenej na PC čku a nechápal jsem o co go. Jinak je dobrej horor Gotika, OSpalá díra, pokud ještě někdo neviděl což pochybuju tak špičkový je Blair Witch... Ale je to dobrý jen na poprvé. Můžu vřele doporučit vzít to na nějakou akci s kámošema nebo na rande s holkou, fakt hukot... A Jedna příhoda s hororem, kámoši se sjeli (něčím silným nevím čím) a koukali na Kruh 1. Když ta holka začala lízt z té televize, tak začali schízovat a utíkali pryč z bytu.
Team America - absolutni narez, smal sem se takrka v kuse
Freddyho ulet - tenhle film je skutecne ulet, temer cely sem ho stravil v krecich a smeju se jeste ted, kdyz si an to vzpomenu
Stesti - uz to tu nekdo psal, moc dobry film, vubec nelituju, ze sem se nechal matkou zas vytahnout do kina
Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.
Nevim, estli to tu uz nekdo nepsal, ale posledni dobou u me vede Futurama. Od tvurcu Simsnu, ale proste absolutni narez. Vrele doporucuju, da se to 100% stahnout z inetu a jeden dil ma jen neco kolem 100mb.
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
FUTURAMA RULEZZ FOREST GUMP RULEZZZ SIMPSNS TOO
no nic nas nezajimalo... tak tam jdem a ...
nizkorozpoctovy film...
mlady par na potapecskem kurzu .. Instruktori na ne za dlouhych okolnosti zapomenou a nechaji je samotne v potapecske vyzbroji uprostred more.... (jsou furt ve vodě)
cely film je zaber na ty dva uprostred more jak je to vydeptava a jaxe hadaji a tak..
ke konci se objevi žralok.. prvni chlapovi uhryzne kus nohy tak tam řve panika/uzkost/rvani roste.. za chvili chlap zmizi pod hladinu (by zralok) a zenska je sama... !!!!
na konci filmu ji taky stahne zralok pod hladinu.....
na poprvé mně to totalně dostalo, ještě 3hodiny jsem se fakt bal...
Blair Witch je horor jen pro ty, co se bojí tmy!!! vážně ten nejtrapnější co jsem kdy viděla...ale jen můj názor....nebála sem se ani chviličku, spíš sem se děsně nudila, v podstatě se tam nic nedělo...
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
Ja som ani nepotreboval Blair Witch, tuto noc okolo jednej, ked sme isli po Starom meste, tu v BA. Sli sme okolo dveri, co vyzerali ako z psychiatrickej liecebne, no co vam poviem. Predstavoval som si ako sa o to okno niekto hodi. Uplna TVAR. Dlhe mastne vlasy, velke oci, dva zuby...fujha! A cela ulica bola taka creeeeepy. Take turbo som nahodil...a kamos mi este rozpraval nejake veci, no uplny strach!
No s těma hororama nevim teda, když su vyhulenej, tak mě vždycky každej horor příjde strašně směšnej a absurdní, okolí je bledý strachy a já se válím smíchy v křečích. Samotnýho mě to někdy už i sere, do kina na ně už ani vyhulenej nechodím, protože jsou to vyhozený prachy a lidi na mě čumí jak na debila, čemu se to pako tlemí, když ostatní zalízají pod židle...