Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 48 49 50 51 52 »
Autor
Téma 
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 785

Bezstarostná jízda, už to tu někdo psal, ale film je to fakt excelentní... Pokuřovat u toho jointa nemá chybu. Ale já se rád koukám na horory a celkově na nějaký psychofilmy. Naposled jsem byl fakt spraženej v kině na Štěstí, celkem dobrý... A k těm hororům, když je hustej tak to stojí za to. U Kruh dvojky(blbej film) jsem fakt nestíhal ty jeleny. Normálně jsem byl nalepenej na PC čku a nechápal jsem o co go. Jinak je dobrej horor Gotika, OSpalá díra, pokud ještě někdo neviděl což pochybuju tak špičkový je Blair Witch... Ale je to dobrý jen na poprvé. Můžu vřele doporučit vzít to na nějakou akci s kámošema nebo na rande s holkou, fakt hukot... A Jedna příhoda s hororem, kámoši se sjeli (něčím silným nevím čím) a koukali na Kruh 1. Když ta holka začala lízt z té televize, tak začali schízovat a utíkali pryč z bytu.

Old Post 15-01-2006 v 10:00 AM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 786

Blair Witch:
na poprvé mně to totalně dostalo, ještě 3hodiny jsem se fakt bal...

Old Post 15-01-2006 v 10:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 787

Team America - absolutni narez, smal sem se takrka v kuse
Freddyho ulet - tenhle film je skutecne ulet, temer cely sem ho stravil v krecich a smeju se jeste ted, kdyz si an to vzpomenu
Stesti - uz to tu nekdo psal, moc dobry film, vubec nelituju, ze sem se nechal matkou zas vytahnout do kina

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 15-01-2006 v 10:17 AM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulb
Stálý Člen

Karma uživatele Bulb - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 788

Pokémon: kdyz jsem se na Team Ameriku koukal zpukanej tak jsem myslel ze se pose*u smichy

Old Post 15-01-2006 v 20:29 PM
Bulb je offline   Profil uživatele Bulb   Find more posts by Bulb   Foto galerie člena Bulb   Click here to Send Bulb a Private Message   Add Bulb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 789

Bulb: taky ze sme byli zpukani - a jak. Kdyz sem vydel Kim Cong - Ila zpivat, tak sem malem prisel o branici Hold tvurci South parku se nazaprou

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 16-01-2006 v 15:08 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Artush
Nový Člen

Karma uživatele Artush - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 790

..........nekdy totalni farky...jako treba the butterfly effect...
..........nekdy totalni vodjezd...Strach a hnus v L.A.
..........nekdy totalni svijak........
..........nekdy totalni stupidity....červeny tr majzlík
..........a nekdy faram do vypnute bedny....

Old Post 17-01-2006 v 17:51 PM
Artush je offline   Profil uživatele Artush   Find more posts by Artush   Foto galerie člena Artush   Click here to Send Artush a Private Message   Add Artush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 791

Mandragora! neni co dodat...

Old Post 17-01-2006 v 18:03 PM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 792

Poznate film Fighting Temptations? Spievaju tam ghospel a to si vzdy pozirem moje oblubene pasaze. Ak sa to dakomu lubi, tak dajte vedet.

Old Post 18-01-2006 v 20:02 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marihouba
Stálý Člen

Karma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% PěstitelskáKarma uživatele Marihouba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 793

Nevim, estli to tu uz nekdo nepsal, ale posledni dobou u me vede Futurama. Od tvurcu Simsnu, ale proste absolutni narez. Vrele doporucuju, da se to 100% stahnout z inetu a jeden dil ma jen neco kolem 100mb.

Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.

Thanks to Macka B

in progress 70w

Old Post 19-01-2006 v 18:55 PM
Marihouba je offline   Profil uživatele Marihouba   Find more posts by Marihouba   Foto galerie člena Marihouba   Click here to Send Marihouba a Private Message   Add Marihouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 794

FUTURAMA RULEZZ FOREST GUMP RULEZZZ SIMPSNS TOO

zhribovani jsme sli do kina.... film se jmenoval "Otevrene more"

no nic nas nezajimalo... tak tam jdem a ...

nizkorozpoctovy film...

mlady par na potapecskem kurzu .. Instruktori na ne za dlouhych okolnosti zapomenou a nechaji je samotne v potapecske vyzbroji uprostred more.... (jsou furt ve vodě)

cely film je zaber na ty dva uprostred more jak je to vydeptava a jaxe hadaji a tak..

ke konci se objevi žralok.. prvni chlapovi uhryzne kus nohy tak tam řve panika/uzkost/rvani roste.. za chvili chlap zmizi pod hladinu (by zralok) a zenska je sama... !!!!

na konci filmu ji taky stahne zralok pod hladinu.....

Naposledy upravil inVALIDa 19-01-2006 v 19:13 PM

Old Post 19-01-2006 v 19:03 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 795

Oggy a šváby

Early Misty 2006

Old Post 21-01-2006 v 18:15 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 796

citace:
Původní příspěvek od praxer
Blair Witch:
na poprvé mně to totalně dostalo, ještě 3hodiny jsem se fakt bal...

Blair Witch je horor jen pro ty, co se bojí tmy!!! vážně ten nejtrapnější co jsem kdy viděla...ale jen můj názor....nebála sem se ani chviličku, spíš sem se děsně nudila, v podstatě se tam nic nedělo...

"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."

Old Post 21-01-2006 v 21:35 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 797

Ja som ani nepotreboval Blair Witch, tuto noc okolo jednej, ked sme isli po Starom meste, tu v BA. Sli sme okolo dveri, co vyzerali ako z psychiatrickej liecebne, no co vam poviem. Predstavoval som si ako sa o to okno niekto hodi. Uplna TVAR. Dlhe mastne vlasy, velke oci, dva zuby...fujha! A cela ulica bola taka creeeeepy. Take turbo som nahodil...a kamos mi este rozpraval nejake veci, no uplny strach!

Old Post 22-01-2006 v 17:43 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adamo
Stálý Člen

Karma uživatele adamo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 798

kuknite si Death birds (hnev dusi) popici horor

iťs funny friend!

Old Post 22-01-2006 v 17:48 PM
adamo je offline   Profil uživatele adamo   Find more posts by adamo   Foto galerie člena adamo   Click here to Send adamo a Private Message   Add adamo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 799

Po brcku doporucuji Bruce Leeho film Cesta draka. S ceskym dabingem je to aboslutni rozsek a hlavniho zaporaka hraje Chuck Norris

Life is just a ride.

Old Post 23-01-2006 v 08:31 AM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SPARTAKUS
Nový Člen

Karma uživatele SPARTAKUS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 800

No s těma hororama nevim teda, když su vyhulenej, tak mě vždycky každej horor příjde strašně směšnej a absurdní, okolí je bledý strachy a já se válím smíchy v křečích. Samotnýho mě to někdy už i sere, do kina na ně už ani vyhulenej nechodím, protože jsou to vyhozený prachy a lidi na mě čumí jak na debila, čemu se to pako tlemí, když ostatní zalízají pod židle...

Old Post 23-01-2006 v 09:04 AM
SPARTAKUS je offline   Profil uživatele SPARTAKUS   Find more posts by SPARTAKUS   Foto galerie člena SPARTAKUS   Click here to Send SPARTAKUS a Private Message   Add SPARTAKUS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 48 49 50 51 52 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás